Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 10:58
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 11:00
Serious Sam написа: http://www.blitz.bg/news/article/271637 Путин: САЩ размахаха една епруветка с прах за пране и обесиха Саддам! Много точно казано! Аз изобщо не виждам защо се спори дали анексирането на Крим е в нарушение на международното право - повече от ясно е че Е! Но САЩ и Запада нарушават многократно международното право и никой не им търси сметка, а Русия веднъж го наруши и скочиха да и режат главата. Междувременно Башар Асад спечели убедително (и заслужено) изборите в Сирия - и да квичат и да не квичат западняците - това е!
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 12:21
Абе пичове, интересно ми е, вие ако имахте възможност да избирате между Германия, САЩ, Полша, Австрия, Белгия и др. западни страни и Русия, Сирия, Северна Корея, Китай, Афганистан и др. подобни комунистически държави къде бихте избрали да живеете, къде бихте избрали да учат децата ви и би имало по добър живот за родителите ви. Помислете си тея дето боготворят Путин и подобни как биха били в страна управлявана от такива хора. Не сте ли малко лицемерни в подкрепата си?
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 12:36
The Wolf написа: Не сте ли малко лицемерни в подкрепата си? Не, не сме лицемерни. Поне не толкова лицемерни, колкото така нареченият Запад. Примери - много.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 12:48
Примерите като страничен наблюдател, който не е на нито една от двете страни от спора не ги виждам. А запада си е достатъчно компрометиран и няма какво да му сипвам, това, че има хора дето да им вярват на позициите и думите не е критерий. Обаче и изтока не ми вдъхва никакво доверие. Реално няма алтернатива в лицето на никой от хората, които обсъждате в последните близо 40 страници, пълни с пропаганда и от двете страни. С една дума всички са утайки и няма какво толкова да им се подкрепя и да се дискутира, освен някакви заучени фрази. Имам чувството, че тая тема ще продължи да живее дори след като войната в Украйна свърши ПП: И тея постове ги правя, щото кабуумчето не можа да се обоснове защо тая тема е излишна, а съм на неговото мнение долу-горе
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 14:09
The Wolf написа: Абе пичове, интересно ми е, вие ако имахте възможност да избирате между Германия, САЩ, Полша, Австрия, Белгия и др. западни страни и Русия, Сирия, Северна Корея, Китай, Афганистан и др. подобни комунистически държави къде бихте избрали да живеете, къде бихте избрали да учат децата ви и би имало по добър живот за родителите ви. Помислете си тея дето боготворят Путин и подобни как биха били в страна управлявана от такива хора. Не сте ли малко лицемерни в подкрепата си? Проблема в белите държави е политиката, която водят. Ако може Путин да управлява Германия, ще е най-добре, но ако може да държат само бели хора в държавата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 15:01
pak da si kaja che vsichkite bez izkluchenie ste maloumni i nikoga ne trqbva da obsujdate politika dori i na 60
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 15:43
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 16:13
Мен това ме тревожи: http://www.dnes.bg/eu/2014/06/05/amerik ... sht.227980Имам чувството, че се подготвят да ни спретнат един Майдан .... С оглед, че Ю. Поток ще пробие, а Белия кенеф е в паника и че "се връщаме в руската сфера на влиние"... Където е стъпал чифутския фанатик Мккейн не остават държави
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 16:22
австриискиа дънер написа: Мен това ме тревожи: http://www.dnes.bg/eu/2014/06/05/amerik ... sht.227980Имам чувството, че се подготвят да ни спретнат един Майдан .... С оглед, че Ю. Поток ще пробие, а Белия кенеф е в паника и че "се връщаме в руската сфера на влиние"... Където е стъпал чифутския фанатик Мккейн не остават държави Да, щатските сенатори идат за да завсидетелстваме верността и обичта си към техните интереси.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 16:40
what if they get me? написа: Steel написа: pak da si kaja che vsichkite bez izkluchenie ste maloumni i nikoga ne trqbva da obsujdate politika dori i na 60 Разбрахме, че разговорите са на твърде високо ниво, за да ги побере главата ти. Можеш да се оттеглиш. ama ne se obajdai vse edno razbirash ot neshto emocionalno devstven puber
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 21:07
^Кажи си мнението по темата, недей обяснява само колко сме тъпи останалите! Впрочем да попитам, така и така всички са политиканти тука, има ли някой да членува в партия ?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 21:16
The Wolf написа: ^Кажи си мнението по темата, недей обяснява само колко сме тъпи останалите! Впрочем да попитам, така и така всички са политиканти тука, има ли някой да членува в партия ? Мба. Кой ше е толко тъп да се занимава с глупости
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 21:25
Steel написа: pak da si kaja che vsichkite bez izkluchenie ste maloumni i nikoga ne trqbva da obsujdate politika dori i na 60 Кефят ме тези коменари през две-три страници, които не са чели нищо в темата, и влизат такива като баш разбирачите.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 21:54
Kirilicata написа: Steel написа: pak da si kaja che vsichkite bez izkluchenie ste maloumni i nikoga ne trqbva da obsujdate politika dori i na 60 Кефят ме тези коменари през две-три страници, които не са чели нищо в темата, и влизат такива като баш разбирачите. ne sum bash razbirach ne sum i razbirach i ne pretendiram no vse pak ste maloumni
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 21:58
what if they get me? написа: Аз лично стоя най-много зад това, което повтори няколко пъти Баце Морко - решението е Европа. Обединена, и отстояваща позиции срещу САЩ и Русия.
Такова животно като силна и наистина обединена Европа, за съжаление едва ли ще видим в близкото бъдеще.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 22:23
начи мн сте тъпи сички тия се правите че сте над нещата дет казвате че тва са глупости и че тия дето обсъждат политика са тъпи не момчета вие сте тъпите щото политиката е важно нещо и ви засяга и вас ма нещо много модерно стана май да си аполитичен а то не че има лошо да си такъв ма не се прави на умен и не казвай на другите че са тъпи ок може би са тъпи ама се аргументирай защо иначе автоматично си по тъпия сешсе
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 05 Юни 2014 22:32
Аз само да ви кажа че сте много тъпи сичките дето се отваряте на такива дето се отварят на такива че се отварят на тема политика. Нещо много модно стана да нападаш някой за тва че бил аполитичен.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 06 Юни 2014 00:46
Стилка, крив си малко. Като си обсъждат политика хората, дори грам да не разбират, поне засвидетелстват някакъв интерес. Пък може и да научат нещо ново в тия разговори. Ся тука четох някави доста наивни обобщения от някои потребители, дето тъкмо са завършили училище, ма евала им правим, че поне се опитват да разберат нещо и да мислят в тая насока. Ще мислят така още година-две и след тва ще почнат една идея по-адекватно и информирано да изграждат мнение. Което е доста >>>>>>> от тва да те боли фара и да си свиркаш, че не знаеш много, ма понеже няма начин да разбереш кво точно се случва, за тва що изобщо да си правиш труда да се интересуваш, нали. Другият вариант е да си верваш, че ти си наясно с некви неща, а другите не са, ти пикам на елитаризма тогава. А и айде плс, обясних му и на оня загорелия Soulsteal - като не те кефи нещо и ти е тъпо, не си губи времето с него А иначе темата верно се изчерпа на макс, щом последните страници Андрей, Сам и дънера (който е баце рийд, нали?) само се обстрелват с некви линкове
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 06 Юни 2014 09:29
да казах че не следя политика? да казах че не ме интересува политика? успокойте дудата и приемете че сте тъпи
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|