Автор |
Съобщение |
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 07:21
Готина темичка, стабилно се посмях на повечето истории еваларката Иначе повечето от форумците ми знаят така по-паметната история за т'ва ще разкажа съвсем накратко: С една мома правихме тройка с най добрия ми приятел от квартала ама баба ми се оказа точно тогава в апартамента, ма жената си легна към 10 ние правихме кво правихме момичето си тръгна рано за работа а ние и двамата останахме да закусваме ама и двамата със смучки по врата. Баба ми става гледа мене и него, авера си тръгва към 12 при което ме вика и ме пита "И ти кво, гей ли си?" Иначе истории много: По принцип никога не сера на публични места, даже не ми се и досира просто. Ама във някой от първоначалните класове (2-4) незнайно що ми се досира зверски а тъпата даскалка не ме пуска до тоалетната съответно се насирам. Добре, че беше последен час по рисуване та боята мирише гадно та целият клас се оплакваше как смърди, а аз се пота братче от срам щото знам че всъщност е от мен. Буквално съм тичал до нас после от срам. По късно в училищните години на едно зелено адски много харесвах една мацка, най готината беше в целия випуск и беше супер пич много добра на белот и всички момчета я харесваха. Обаче пък се бех заговорил с некви пачи от Пловдив от друго училище аз и едно момче, те пък бяха и две точно. Въпросната мацка дето много харесвах сяда и ми носи бира, а аз директно взимам бирата и сядам на друга маса и двете пачи идват и сядат при мен. Мацката ме поглежда невярващо и си тръгва. Въпросните пък две пачи си тръгнаха след един час а аз си преебах шансовете с момичето което супер много харесвах което в последствие разбирам че също ме харесвало ама съм идиот и въобще не съм зацепил че е дошла да си приказваме (че и ми е купила бира даже ). Та курец после, щото я заебах заради некви рендъмки. По късно излизах с друго момиче което беше от много преебано семейство и се занимаваше с наркотици и беше фраш с кинти за тия години. 500 лева на пратка които на 16 години бяха ебати парите тогава. Та мацката беше много напред с материала аз тогава да съм бил дечко и половина. Та въпросната мацка ме увещаваше един ден след училище да отидем да си зем чивас ригал и да отидем на мотел да посрещнем сутринта заедно. Аз тъпака и викам че не мога щото имам да уча за утре и щото майка ми няма да ме пусне Смятай бате, момиче ти предлага секс/пиене/мотел. Ама ме беше много страх от наще да го еба на тия години. Естествено после ме заряза. Така на един от по сериозните купони пак така да е било 8-9-10 клас сме в ресторант, целия втори етаж за нас пиене бол. Естествено някой олигофрен беше направил "матахари" демек смес от всичкия различен алкохол у една чаша и аз да се направя на пич изпивам половината а то вътре ракия, уиски, водка, вино, бира бе сичко. След точно 2 мин ми се повръща на копеле ама тоалетната заета. Такъв студена пот ме избива докато чакам минават сервиторки съученици аз едва държа. Вратата най накрая се отваря аз още не съм затворил и оповръщам цялата мивка. Добре че никой не видя та в паниката почвам веднага да чистя щото не мога да заключа вратата добре че никой не влезна в промеждутъка от 2-3 мин докато изчистя набързо повръщаното. Кво друго...в университетските си години в братството имаме купон и 2 сестринства са ни дошли в къщата. Аз естествено само като ме чуят веднага оо ти си руснак и тряя да пиеш много. Аз естествено даааа и сядам с един брат да пиеме щото нали тряя се направя на големия пич. Обръщаме 5 шота тоя се отказва ест, аз викам аре още бе, той не не мога повече. Сяда втори пия още 2 шота обаче усещам че ми се драйфа на куче и се качвам горе на втория етаж под предлог да пуша. Отивам ест веднага повръщам, измивам си зъбите, слизам долу и пак така. 7 шота да се направя на голямата работа, пак ми се драйфа, пак уж за цигара повръщам, мия зъби. Вече на 3-тия път 3 шота само и си хванах неква бира. Тия обаче момичета са във некъв възторг та по късно се уредих с една тъй че тая ситуация е по скоро уин от колкот фейл щото ест никой не знае че съм драйфал като куче 2х ин а роу :Д Иначе още куп простотии са ми се случвали ама това ми идва така на прима-виста като се сета за нещо по така ше пиша пак.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 08:00
Аз се бях насвяткал на 17 години с оркестъра по случай Атанасов ден, та бях после втора смяна на даскало. Яко омесих ракия с водка (тва преди обяд) и въпреки инструкцията на ръководителя на оркестъра да не ходя, аз реших, че ще ходя, щото имам контролно и трябва да го направя. Прилоша ми втория час (контролното чак третия). Отпуснах глава на ръката си. И по едно време някой ме бута по главата. Отварям очи някаква ръка с мокра кърпичка. А аз в съня си съм се издрайфал насред часа. После се прибирах целия одрайфан от Пловдив до вкъщи... След което две седмици не стъпих в даскалото. А ракия и водка, а и всякакви подобни - не поглеждам. И тогава не ми бяха вкусни, ама да съм и аз вървежен и като другите - ще пия. От тогава насам - не! Ама срама си остава.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 09:24
Rico написа: Аз естествено даааа и сядам с един брат да пиеме щото нали тряя се направя на големия пич. Обръщаме 5 шота тоя се отказва ест, аз викам аре още бе, той не не мога повече. Сяда втори пия още 2 шота обаче усещам че ми се драйфа на куче и се качвам горе на втория етаж под предлог да пуша. Отивам ест веднага повръщам, измивам си зъбите, слизам долу и пак така. 7 шота да се направя на голямата работа, пак ми се драйфа, пак уж за цигара повръщам, мия зъби. Вече на 3-тия път 3 шота само и си хванах неква бира. Тия обаче момичета са във некъв възторг та по късно се уредих с една тъй че тая ситуация е по скоро уин от колкот фейл щото ест никой не знае че съм драйфал като куче 2х ин а роу :Д Бате , целият ти пост лъха на такава плитка и филмарска лъжа , че не мога да ти опиша. Сигурно си гледал всичките части на ''Американски пай'' , нали ? Ама с последните изречения направо се усра , отвсякъде ... Барем лъжи по-леко , ще го приемем , ама ти направо с лопатата гребеш и хвърляш бе ... Сигурно всеки тука е повръщал от пиене , както и аз доста пъти. И мога да ти кажа че това дето го разправяш че си ходил да повръщаш супер деликатно и после си се връщаш да пиеш още колкото си изпил в началото, и така три пъти. Просто не искам да ти се обяснявам колко си неадекватен с това изказване, ако бяхме лице в лице щях да ти ударя един шамар, да дойдеш малко на земята ... А пък това как момичетата били в някакъв супер огромен възторг като са те видели какъв си огромен пияч , че и си се уредил с някаква даже ... Ходи бягай че май майка ти те вика
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 10:02
NoName написа: Бате , целият ти пост лъха на такава плитка и филмарска лъжа , че не мога да ти опиша. Сигурно си гледал всичките части на ''Американски пай'' , нали ? Ама с последните изречения направо се усра , отвсякъде ... Барем лъжи по-леко , ще го приемем , ама ти направо с лопатата гребеш и хвърляш бе ... Сигурно всеки тука е повръщал от пиене , както и аз доста пъти. И мога да ти кажа че това дето го разправяш че си ходил да повръщаш супер деликатно и после си се връщаш да пиеш още колкото си изпил в началото, и така три пъти. Просто не искам да ти се обяснявам колко си неадекватен с това изказване, ако бяхме лице в лице щях да ти ударя един шамар, да дойдеш малко на земята ... А пък това как момичетата били в някакъв супер огромен възторг като са те видели какъв си огромен пияч , че и си се уредил с някаква даже ... Ходи бягай че май майка ти те вика Не, просто прекарах университетските си години в малък колежански град, в който повечето от забавните неща и простотиите се случват в така наречените братства, в едно от които членувах (сега се водя alumni технически). Иначе да американките се впечатляват от наистина тъпи неща, признавам Иначе като се върна в бг другата година съвсем спокойно можем да се видим да ми удариш един шамар
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 10:23
алкохола не прощава бе
на един лагер със спортното с мега яките мацки лекоатлетки(се 1 ивет лалова в тяло), всичките ги прекараха, докато аз кротко си бях припаднал в стаята. щот, нали, пия много и съм много голям
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 15:58
Сам ме накара да се замисля, че аз май на даскало съм се напивал по-често, отколкото на купони. И колко контролни съм правил пиян с пълната увереност, че подчинявам науката с поглед само...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 16:00
При мене имаше няква ситуация, да съм бил 10ти клас и ще пия с някви хора 1-2 години по-големи от мене на един рожден ден.
А тогава ми беше периода на водка. Та изпивам аз 300-400-500, или нещо подобно, става ми лоше, драйфам, повръщам, лягам за малко и след 90мин-2 часа ставам, слизам и си сипвам пак водка, и ония припадаха като ме видяха. И оттогава имам някакъв статус на голям пияч, което беше пълна глупост, ама то те бяха някви ЗУБЪРИТЕ на 2ра немска.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 16:29
баце Морко написа: Сам ме накара да се замисля, че аз май на даскало съм се напивал по-често, отколкото на купони. И колко контролни съм правил пиян с пълната увереност, че подчинявам науката с поглед само... Мислил съм си същото, но ме е срам да си го призная дори пред себе си. Не е проблема че съм бил на малко купони. Проблема е че от 8ми до 12ти клас почти нямах голямо междучасие без някаква алкохолна консумация, а от случаите в които пропускахме часа след голямото почти нямам спомен. Но явно си взех дажбата, щото това коренно се промени след това. Или пък просто като се качих на кола се наложи да спра да пия, та сега често дори ходя по клубове и купони без да пия повече от половин/една бира или едно малко. Не че не се наказвам понякога, но почти само по поводи. Не че и поводи не се намират, ама... Се тая. Шофьорлъка ме спаси от алкохолизма, пичове
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 16:52
az sym se napiwal, powryshtal sym, napiwal sym se pak i sym prawil seks beat that
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 16:56
правил съм повече секс от тебе почти съм сигурен izlez
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 16:59
az sam deцtven
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 19:51
what if they get me? написа: NoName написа: Бате , целият ти пост лъха на такава плитка и филмарска лъжа , че не мога да ти опиша. Сигурно си гледал всичките части на ''Американски пай'' , нали ? Ама с последните изречения направо се усра , отвсякъде ... Барем лъжи по-леко , ще го приемем , ама ти направо с лопатата гребеш и хвърляш бе ... Тъй като всъщност съм виждал Рико на живо и знам, че е бил част от братство, историите му звучат достоверно за моите уши. Проблемна ми е само историята с тройката, защото ми е трудно да приема, че са рискували докато баба му е била там. Ма що пък не. E лол, като знаеш навиците на един човек, къв ти риск. Жената си ляга в 10 и става в 8:30 като по часовник винаги всеки ден от 15 години сигурно без ексепшън. Отделно не е като да живеем в една стая и никога не влиза в моята стая. И случайно да ме хване какво ще ми каже Иначе всичките сте си сменили никовете тъй че нямам идея кой кой е вече.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Май 2014 19:56
Rico написа: Иначе всичките сте си сменили никовете тъй че нямам идея кой кой е вече. Начи тва е Волтажния /High_Voltage/
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Май 2014 01:31
На изпита ми по органична химия отидох на принципа "Ако не мога да го взема пиян, значи нищо не знам." И изкарах 8.5/10 , щото съм адски щур де, не за друго.
Иначе... толкова са ми много тия истории, че не знам. А и ги трупам с всеки изминал ден.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Май 2014 11:20
мисля, че повечето фрапантни случки съм ги разказвал на повечето от вас и не искам да се повтарям. има една, която май не съм я споделял на никой, щото уж беше в графата на нещата който ще си ги отнеса в гроба, но бих размислил да я разсекретя на някой, може би най-вече на Влад(защото би му харесала супер много), само да не я изклюкари на всички. . иначе трябва да поискам разрешение да разкажа една, щото беше с един бивш съфорумец. :S
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Май 2014 11:32
Изпит по висша математика. цяла нощ бири. Значи отивам там 20 минути преди края на изпита. Отварям вратата на голямата аула на университета и пред мен целия поток 200+ човека на изпит. Седят и ме гледат втренчено, все едно да влезеш в кръчмата на чуждо село. Даскалите ме гледат строго от катедрата. Аз някакъв най-невъзмутимо ги поглеждам и казвам с пиянски глас: "Аз таковата, за изпита идвам тука" Следва неудържим смях в залата в продължние на 15-20 секунди. На мен дори и не ми беше неловко, защото още ме държаха бирите. Даскалката със същия строг поглед пита - имаш ли студентска книжка? -няам -напусни залата Добре че единия от квесторите беше пичага, та се застъпи за мен и каза: нека оставим момчето да се пробва За 15 минути начатках всички задачи, даскалката ми писа 6-ца с невярваща физиономия. А всички колеги от потока гледаха след това на мене с други очи, защото повечето не можеха да вземат тоя изпит и след 3+ явявания, в точното време и трезвени
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Май 2014 11:55
човек написа: (защото би му харесала супер много), сигур ще включва насиране
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Май 2014 17:10
vanmx написа: Изпит по висша математика. цяла нощ бири. Значи отивам там 20 минути преди края на изпита. Отварям вратата на голямата аула на университета и пред мен целия поток 200+ човека на изпит. Седят и ме гледат втренчено, все едно да влезеш в кръчмата на чуждо село. Даскалите ме гледат строго от катедрата. Аз някакъв най-невъзмутимо ги поглеждам и казвам с пиянски глас: "Аз таковата, за изпита идвам тука" Следва неудържим смях в залата в продължние на 15-20 секунди. На мен дори и не ми беше неловко, защото още ме държаха бирите. Даскалката със същия строг поглед пита - имаш ли студентска книжка? -няам -напусни залата Добре че единия от квесторите беше пичага, та се застъпи за мен и каза: нека оставим момчето да се пробва За 15 минути начатках всички задачи, даскалката ми писа 6-ца с невярваща физиономия. А всички колеги от потока гледаха след това на мене с други очи, защото повечето не можеха да вземат тоя изпит и след 3+ явявания, в точното време и трезвени И какво ѝ неловкото на тая ситуация? Тва си е епик уин ситуация отвсякъде.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Май 2014 18:47
Ами неловко си беше в началото, след това стана епик уин
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Май 2014 23:20
shub niggurat написа: човек написа: (защото би му харесала супер много), сигур ще включва насиране
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|