Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъвки и Публикувано на: 25 Май 2014 13:48
Събирам карти, картинки, албумчета от дъвки и снаксове, календарчета, пощенски картички и други неща, свързани с кеча.Единствено не се интересувам от списания и плакати, понеже имам почти всички броеве събрани.
От Бургас съм, но приемам пратки по "Еконт" за моя сметка.
Очаквам вашите предложения тук на лично съобщение или skype nkk_bs (желателно със снимки на това, което предлагате).
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 25 Май 2014 15:35
Имам страшно много такива неща ама не ги продавам. А сега кажи кой си от BWC
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 25 Май 2014 15:51
Der Meister написа: Имам страшно много такива неща ама не ги продавам. А сега кажи кой си от BWC Нямам регистрация във въпросния форум, но сега ще си направя, благодаря за инфото
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 25 Май 2014 18:00
Мислех, че всички от малкото бг кеч фенове знаят за този форум. Препоръчвам го, получават се добри дискусии там
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 25 Май 2014 18:04
е, и аз не го знам тоя форум пък редовно гледам като съм пиян
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 25 Май 2014 20:44
Много кеч фенове се сбрахме Кажи ми само, че не пишеш в замундата за кеч
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 25 Май 2014 23:23
Наскоро (чети: последните две години) и аз се зарибих да го следя. Даже от време на време си пускам и някви японски
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 25 Май 2014 23:29
че у тоя форум кеч културата си я имаме от мн време бе
|
|
|
|
|
DA_ROK
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 27 Май 2014 00:07
Очаквайте тази година СКАЛАТА президент на Световната Федерация по Кеч!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 27 Окт 2014 23:13
Up! Хайде, пичове, разровете се из шкафовете. Тук можете да видите примерни снимки на нещата, които търся http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914 Снимките са примерни, ако разполагате с някакви други картички, картинки, стикери, календарчета и т.н. с кечисти, моля свържете се с мен в скайп nkk_bs или в olx.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 28 Окт 2014 00:02
Това последното ППВ доста тъпо свърши. Язък за якия мач.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 28 Окт 2014 00:42
Ей без спойлери само
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 28 Окт 2014 00:42
Иначе тия картинки от снимката са с някво фалшиво лого на Смак Даун
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 02 Ное 2014 17:29
Аз може би имам нек'ви от едно време още, дано само наш'те не са ги изхвърлили. Ако ги намеря ти ги давам.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 18 Дек 2014 23:48
Admiral General Hurf написа: Аз може би имам нек'ви от едно време още, дано само наш'те не са ги изхвърлили. Ако ги намеря ти ги давам. Up! http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 05 Яну 2015 16:48
За много години, живи и здрави Малко ъп-че на темата! Ако някой изрови нещо, нека да се свърже с мен в OLX или на skype nkk_bs. http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 08 Яну 2015 20:32
Wrestler написа: За много години, живи и здрави Малко ъп-че на темата! Ако някой изрови нещо, нека да се свърже с мен в OLX или на skype nkk_bs. http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914Искаш ли да се снимам гол до кръста, с шарени, калайджийски гащи, и да ти продам снимката като кеч плакат ???
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 08 Яну 2015 23:46
ноу нейма забавен както винаги умствено
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 15 Яну 2015 20:37
Ако oще веднъж си вдигнеш недъгавата тема, ще те намеря и ще си обърша гъза с всичките ти - календарчета, плакатчета и лепенки от снакс. После да не ти казвам какво ще те накарам да направиш с тях.
Във форума влизат около 5 човека общо и много добре виждаме накендзаната ти тема. НЯМА нужда да постваш отново и отново, през 2 дена !
Радвам се че ми желаеш здраве. И аз ти желая разни работи но не мога да ти ги обясня толкова литературно колкото желая, защото от 2 дена си имаме админ, нищо че преди това 10 години нямахме. Давам воля на въображението ти да си представя, моите пожелания.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|