Автор |
Съобщение |
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 12:07
Реал взеха ШЛ ! Гледахте ли мача бе тюфлеци ? Как им го набозиха мазно,мазно в 93-тата минута. Много се изкефих тогава, обърнаха масата в заведението ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 12:15
Атлетико са много симпатично отборче, нищо че ни биха поледния мач за титлата, заслужаваха го. Заслужаваха да вземат и ШЛ, щото тва са отбор без нито 1 загуба по целия път нагоре. Ама орезания бюджет си каза думата - нямат резерви, Арда Туран го нямаше заради контузия, хора изгоряха и заради картони и няма кой да ги замести. Пак заради бюджета изтърваха Фалкао лятото. Нормално и от тука умората да идва по-лесно, като си с едни и същи футболисти всеки мач - след 70 мин спряха да играят. Отделно, че съдията с тва 5мин продължение ги заколи. После реал си показаха класата.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 12:29
Много ме е яд, че Атлетико не взеха финала Най-заслужилия отбор през годината.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 12:34
Нямам нищо против Реал да си спечели десетата, ама точно тая сбирщина от педали ли трябваше да го направи?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 12:38
на мен ми се ревеше деба тия мръсни педераси реал мадрид най-омразния ми отбор евър
роналдо Цензурата кат я вкара тая дузпа кот заскача се едно не беше решен мача преди тва деба лайното
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 15:58
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 16:39
what if they get me? написа: Deprivd написа: ok nz kva trqa si jenka da se ostavi6 na priqtelkata si/jena si da te maltretira, amirite Нали се сещаш, че тоя ако беше реагирал по някакъв начин, веднага щяха да му скочат 10 рицаря и да го спукат от бой? Lose-lose situation. не знам бате, ма простo си моли за един през лицето не че някога бих ударил жена ма тва жена ли е не? така си и мислех начи после в докато ме ебат в тъмницата ше съм така
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 18:07
За да се стигне до подобна ситуация, това значи, че мъжа по принцип е крайна женка. Ако не беше, нямаше да се стига, сешсе
Това имах предвид, а не, че в дадения момент трябва да и набие тупаница в брадичката, това никога не е решение
Да кажем, че допускам някакво изключение, момиче почва да се държи по подобен начин с пичага на място. Ще я хване за ръката и спокойно ще й каже да не продава капризи за да не съжалява. Ако продължава, и казва да ходи на майната си и си заминава като пич.
Този това уж пробва, но тя му казва don't you fucking walk away from me и той остава да го блъскат и гаврят като путчица. Една гледах веднъж как направи така в центъра на София, пича си замина без да поглежда назад, тя врещя, врещя, та всички да видят че е ненормална и накрая легна на трамвайната релса.
Да си знаят мястото ве, кво си се разврещяла
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 18:14
ако си спомняте, преди 3-4 години в биг брадър фемили имаше един давид, дето даваше жена му да го унижава, само щот е ебати пичето ама пак не го разбирам преди имах един приятел, дебел грозен борец, ама ходеше с мега пички. и ги биеше, и те пак се връщаха. тъй че ддз
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 18:19
е ся ако пък наистина сериозно ще го разискваме тва пълен игнор естествено да се валя на земята като ще щото то такава пача и да я биеш, за кво ти е, пак си остава пача
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 18:47
добре, видех го през пръсти клипчето и нали уж става въпрос, че е нагласено, двойни стандарти и т.н. ? когато той й се напрай, сто човека скочиха и заплашваха с полиция когато тя почна да го блъска и псува, някви седят отстрани и се кикотят и снимат с телефоните, примерно щот, нали, ебати унизителното е, глейте го тоя балък в смисъл, кво го мислите другояче
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 20:22
i ko stana - hakna q v musurata i ovcata vednaga nasra
sled tva razbira se sichki sa mega moralite i stanaha 30 vs. 1
maloumshitni ne mi se slushat molq vi se poddurjaite nivo stava li
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 20:38
Да бе аз съм съгласен за всичко, и двоен стандарт има, и клипчето си го бива. Има всякакви хора и случаи. Просто отбелязах какво мисля.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 26 Май 2014 05:49
Deprivd написа: Да бе аз съм съгласен за всичко, и двоен стандарт има, и клипчето си го бива. Има всякакви хора и случаи. Просто отбелязах какво мисля. Много скоро ще имаш 14/88 поста
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 26 Май 2014 14:31
Тогава спирам да поствам
Или пък нова цел - 2012
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 26 Май 2014 14:58
2012 по-добре Аз се целя в 4200 ма не знам колко имам
иначе, кур за реал и кур за баловете и кур за сесията и ура за алт пичките
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 26 Май 2014 22:31
hurfa e cvetan vasilev mustaka sehse huehuehue
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
В момента играе: в момента не играе, довечера може
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2014 10:31
Nocturno написа: i ko stana - hakna q v musurata i ovcata vednaga nasra
sled tva razbira se sichki sa mega moralite i stanaha 30 vs. 1
maloumshitni ne mi se slushat molq vi se poddurjaite nivo stava li тва било некво доминейтрикс шоу пък и индийци брат
Код: res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
В момента играе: в момента не играе, довечера може
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2014 10:41
Warbringer написа: Ей, МЪРШИ ! Аре да вземем да налазим бирисова, а?! +1
Код: res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2014 17:02
аре да лазиме в борисовата
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|