Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 21 Май 2014 13:41
Dante написа: Чувството да имаш да правиш толкова много неща, че не знаеш кое по-напред да започнеш и накрая нищо да не правиш.  i vlizash za 1 dota v kraina smetka i te taka
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 21 Май 2014 16:13
или в пцм :/
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 21 Май 2014 16:47
Дюда е елитен. Некъв краен антиФА, еко, веган, тату, хардкор,страйедж типаж е станал. И съм сигурен, че ме мрази мен лично.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 07:42
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 13:14
Имам един въпрос ... Ако имате 'приятел' които познавате от дете, доста време сте прекарвали заедно в миналото, в момента сте в една компания. Брат му е свестен и с него сте приятели ... Но в същото време е прост като фасул . Излага ви пред чужди хора нарочно, говори само глупости. Зарибява ви бившата приятелка по фейсбука по най-малоумният , детски, дебилен, олигофренски начин с което още повече ви излага. Като цяло ви дърпа доста назад. И това не е специално отношение към мене, ами към всички останали в компанията. Та, ако имате подобен 'приятел' какво бихте направили ? И бихте ли го търпели, защото се познавате с него общо взето цял живот ?
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 13:28
Аз честно казано първо бих поговорил с останалата част от компанията, след това с него лично. Първо проучи какви са мненията и на другите, дали само ти виждаш тия неща, може да научиш още нещо в негов минус или обратното. След това на базата на предишната точка правиш сериозен разговор с тоя човек, за да знае съвсем ясно, че държанието му при всички случаи ще има сериозен отзвук от тук нататък. Знам ли ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 14:28
Gipo написа: Аз честно казано първо бих поговорил с останалата част от компанията, след това с него лично. Първо проучи какви са мненията и на другите, дали само ти виждаш тия неща, може да научиш още нещо в негов минус или обратното. След това на базата на предишната точка правиш сериозен разговор с тоя човек, за да знае съвсем ясно, че държанието му при всички случаи ще има сериозен отзвук от тук нататък. Знам ли ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) всеки познава поне по един такъв дебил. ама идва време да го оставиш в един момент
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 18:28
То никои от компанията не го харесва вече. Но общо взето само аз съм говорил с него по-сериозно. Другите само го нареждат в повечето случай не в негово присъствие или го бъзикат ... сега друг е въпроса че и те постъпват доста тъпо по този начин. Аз съм си говорил много пъти с него , обяснявал съм му като на малко дете ... Да не се държи като олигофрен , особено пред чужди хора, защото се излага, излага и нас. Той или ми се обижда и се фръцва на страна или ми вика: Да , да , така е , прав си. Но след два дена пак същите простотии прави , все едно говоря на дърво. Досега го търпях горе-долу , ама последните дни , с тея селски зарибявки по Фейсбука , ми дойде доста в повече ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 18:45
Пичове Защо като почна да пиша курсова Почвам и да лъскам през половин час?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 18:46
И аз имам един такъв познат, сега е с жена и дете. 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 19:07
Omega-x написа: Некъв краен антиФА, еко, веган, тату, хардкор,страйедж... повръщам
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 19:56
Admiral General Hurf написа: Пичове Защо като почна да пиша курсова Почвам и да лъскам през половин час? аре де обяснение има и е просто ма изразът боли ме кура, особено по време на сесия, някси придобива нови измерения
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 22 Май 2014 20:38
щото е разнообразие бе мушмороци някои отиват да пушат, други излизат на разходка, трети се тъпчат, бобката лъска. как беше в Don Jon - all the bullshit fades away 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 23 Май 2014 02:21
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 24 Май 2014 11:31
усетихте ли земтересението? :О
едит: то цела тема напрайли лел
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 24 Май 2014 13:06
Omega-x написа: Дюда е елитен. Некъв краен антиФА, еко, веган, тату, хардкор,страйедж типаж е станал. И съм сигурен, че ме мрази мен лично. Лол. Дори еколозите в БФ не са такива крайни типажи. А Дюда освен това ползва и 100000 хаштага. #photography #art #summer #douchebag Направо да ти се обърне корема с рошавото навънка. Ей, МЪРШИ ! Аре да вземем да налазим бирисова, а?!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 04:29
ok nz kva trqa si jenka da se ostavi6 na priqtelkata si/jena si da te maltretira, amirite 
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 09:33
double standarts maaan jenite sa za pederasi
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 25 Май 2014 10:36
Сега видях как котката ми е разпрала един гълъб на балкона и се облизва. Съсечен е на две, червата му са разпилени, а главата му е оглозгана и има кървава перушина навсякъде. Някой иска ли да му го снимам, да полъска на него? п.п. сега трябва ли да обезпаразитявам котката? 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|