Serious Sam написа:
Матадор с Бандерас. Имаше една дето като се чукаше с мъжете ги убиваше и после свършваше на куровете им, вече като са умрели.
Нямаше ли една и във филмите за Бонд дето убиваше докато се чука?
Иначе айде сега да изброя и аз някои филмчета:
Портокал с часовников механизъм: Мега стара извратена класика, някъде от 70-те, обаче отдавна го гледах и не помня какви изнасилвания имаше, може и на мъже да е имало, чувствай се предупреден
Последната къща вляво: Още една класика, много брутална, ако си извратеняк ще се изкефиш...
Последно танго в Париж: Тука Марлон Брандо изнасилва анално някаква, мисля, че беше що годе известна....
120-те дни на Содом, Сръбски филм, Стреляй - пак с Бандерас, Дяволът на адвоката - тука главния герой блудстваше с дъщеря си май, Козият рог
и още бая се сещам, ама ме мързи да пиша, драсни лс ако са те заинтригували тея да ти пусна още. Общо взето всички са стари филми, а и заради отношението към тях(забранени са в много страни, убиват режисьори, сценаристи или ги осъждат на затвор) в днешно време няма много такива филми. Освен треторазредни хорърчета, дето обаче за нищо не стават.
ПП: И вземи го гледай тоя 0т 2010 ще ти хареса бая като те гледам как коментираш двойката с бг. бонаците. Едно разяснение що правиш такава тема също би ми дошло добре...