Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: ЛЪЖКИНЯ! Вижте истината за Тоца Крокодила!
Публикувано на: 11 Фев 2013 21:49




Вижте шокиращата истина за отвличането на Мис Крокодил

Антония Петрова сътворила пъкления план за отвличането си заедно с Евгени Минчев. Страшен имидж мейкър бил паркетният лъв. Тя не можа да си държи езика зад зъбите, ами накрая разкри истината, пише kliuki.net

Тогава неин личен пиар бил не друг, а самият Евгени Минчев. Той постоянно кроял стратегии как да я направи по-известна. Преди година и половина Мис Крокодил потресе цяла България със своята сърцераздирателна история. Тя гласеше, че манекенката била отвлечена от настоящия си съпруг Александър Бередин. Той я натикал в лъскав джип, след като я измъкнал на сила от заведение.


Тоца накрая си призна: „Никога не съм била отвличана, още по-малко от съпруга си – всичко това бе идея на Евгени”. Шокиращото разкритие тя направи пред самата Венета Райкова в студиото на „Горещо”.

Мис Крокодил явно срам няма! Забравя какво лъже, после сама се оплита! По този начин върти на пръста си цяла България. Тя не е от най-обичаните личности у нас и сега допълнително си навлече гнева на аудиторията.Цялата сцена струвала на манекенката 15 хиляди лева, а тя се жалва, че това били най-лошо похарчените пари! Оправдава се, че тогава е имала възможност, но на този етап не би направила подобно нещо.

В момента Антония Петрова не поддържа отношения с Евгени Минчев и не иска и да чува за него по незнайно какви причини!


Профил

Заглавие: Проф. Вучков изгубил девствеността си с 45 годишна мераклийк
Публикувано на: 11 Фев 2013 21:51




На 45 години била първата жена, с която проф. Вучков изгубил девствеността си. Той бил на 22, вече студент в София и дамата го приласкала и му показала какво е секс. Младият Юлиян й бил много благодарен, че го е открехнала и след като връзката им бързо приключила, започнал да сваля мадами. После така се отворих за секса, че даже и не помня имената на момичетата. Спях с тях, но предварително им казвах, че няма да се оженя за тях. Нямах апартамент, нямах условия да създам семейство. Бях честен. Казвах им – аз те харесвам, ако и ти ме харесваш, дай да си прекараме приятно. Бях хубавец, трудно ми отказваха. Освен това предварително си знаеха, че няма да чуят Менделсон и не тъжаха толкова при раздялата, не правеха сцени. Ако се намереше някоя, която потъваше в сълзи и започваше да се тръшка, аз успявах да я убедя, че съм нехранимайко, не съм достоен за нея, тя заслужава много по-добър мъж, перспектива е, хубава е. Издигах я с комплименти в небесата и тя се успокояваше. Този трик съм го прилагал цял живот. Имал съм толкова връзки, че не мога да ги преброя. Но когато нещата започваха да се задълбочават, бягах. Нежно, галантно, успявах да убедя дамата, че тя е на пиедестал, а аз съм едно нищо, не съм достоен за нея. Тази стратегия действаше безотказно при всички. После реших, че не е лоша идеята да се оженя, но пък имах големи изисквания. Жената трябваше да е красива и умна. Като свършим със секса да можем да си кажем по няколко думи. А не да чуя, миличък, обичаш ли ме, ще ми купиш ли пръстенче. Така и не намерих жена, която е едновременно добра в леглото, умна като мен, духовита, приказлива, аналитична, вълнуваща се от проблемите. Чак на 70 години я открих. Това е Диана и ние ще се женим. Пасваме си във всичко, правим добър секс, говорим си с часове. Ето това е истинска жена, не като празноглавите куклички, които сега са навсякъде около мен, но са само една куха опаковка. Вучков призна, че обича децата и съжалява, че няма собствени, но пък неговите деца били 27-те книги, които е написал. Ако имах мои собствени, нямаше да имам време за книгите си. По-дълъг живот и повече секс си пожела професорът и събра очите на зрителите. Той е на 77 години и малцина му повярваха за страстните нощи, които изживява.


Профил

Заглавие: Re: Клюки от kliuki[BOT]
Публикувано на: 20 Апр 2014 22:32




Слави Трифонов силно разтревожен за подчинените си!

Слави Трифонов е дълбоко огорчен и в силен стрес точно преди най-светлия християнски празник – Възкресението на Иисус Христос, научи Kliuki.bg. Хората на Дългия го плашат с бунт и напускане. Проблемът не е от вчера и цели две години хората му мрънкат заради ниските си заплати. Водещият на култовото шоу по Би Ти Ви, макар да е продуцент на различни развлекателни програми и досега е сред най-успешните телевизионери, произвел толкова запомнящи се предавания, е ужасно притеснен заради недоволството на екипа си. Хората, които работят за имиджа му, недоволстват. Дългия цели десет години не е увеличил заплатата им. В добавка тези, които се трудят неуморно за Дългия, всяка вечер на телевизионния екран трябва да са му абсолютно винаги на разположение.

Подчинените му надигат вече вой от факта, че работят за гологлавия телевизионер едва ли не както собствениците на кравешки обор – без почивен ден, без празници, всеки делник, без да се наслаждават и на миг отдих. В добавка мобилните им телефони трябва да са винаги включени и да бъдат на повикване, Екипът му сравнява работата си като тези на хирурзите, които също трябва да са на разположение, дори и когато се забавляват в извън работно време, телефонните им мобилни устройства е забранено да си ги изключват. Но за разлика от тях, недоволстват от екипа на Дългия, получават за труда си солидно възнаграждение, а те „имали” и хули, и скърцане със зъби, че и обиди. Вярно, не отричат от бенда му, да работиш за Слави Трифонов си е наистина „друга бира”, престиж, имидж, уважение, но портфейлът ти не набъбва, а напротив, паричните постъпления в него не са мръднали от десетилетие, гневят се подчинените му.

За да парира поне част от гнева им, Слави Трифонов е разрешил на музикантите да участват в представления и програми и извън предаването му. Единственото условие, което поставил шоуменът пред екипа си, било да знае къде пеят и играят и да дават процент от хонорара си. Слави Трифонов спазвал обещанието си и извън шоуто. Неговите хора можели да участват в други развлекателни предавания, сватби и партита на богаташи, но само ако и отсрещната страна била акуратна и спазвала договорката.


Профил

Заглавие: Re: Клюки от kliuki[BOT]
Публикувано на: 21 Апр 2014 21:35




Рени сключила брак по сметка за израелско гражданство

Фолкпевицата Рени, която избра да живее и работи в Израел, сподели в предаването „Жените говорят" на TV7, че тя и семейството й вече са израелски граждани.

„Решихме, че за нашите деца е по-добре да се развиват и учат в Израел. За да имам право да пребивавам в страната, преди две години трябваше да сключим брак с Борис, който е българин, но с израелски паспорт", обясни тя.

Ретро фолк фурията призна, че никога не е искала да има брак. Със съпруга си, обаче се шегували, че той успял да я излъже, а по неговите думи тя сключила брак по сметка. Извън шеговития тон Рени сподели, че не е мислила, че ще живее на друго място.

„Щастлива съм, че децата ми се чувстват щастливи. Жертвали сме всичко в името на тяхното щастие".

Що се отнася до музикалната гилдия, истинското приятелство Рени е срещнала в лицето на колежката си Есил Дюран, Нелина също е й много сърдечна приятелка. Сексапилната звезда сподели, че не прави компромиси със себе си и не можа да жертва личното си пространство, за да е постоянно в медиите.

„Няма как да предоставя себе си, за да излъчват моите песни и клипове. Не съм готова да се жертвам и не мога да харча парите на мъжа си, за да правя скъпи клипове, защото по този начин ще лиша децата си от средства. Да жертвам себе си или да продам себе си - няма как да стане", категорична бе Рени, цитирана от БЛИЦ. В заключение тя каза, че не е скъсала връзката си с родината, а през лятната ваканция ще се приберат цялото семейство в България за по-дълго време.


Профил

Заглавие: Re: Клюки от kliuki[BOT]
Публикувано на: 21 Апр 2014 21:37




Сензация! Кристина Димитрова откри своята тайна диета за отслабване!

Изненадващо, кльощавата певица Кристина Димитрова призна, че е на перманентна диета за отслабване. Въпреки че е прочута именно с елегантната си осанка, от няколко години вече й се налага да се съобразява какво яде и не може да му отпуска края.

Крис разказва още, че е луд фен на кулинарията и събира всякакви рецепти, по всички възможни начини – реже страници от списания, кара приятели да пишат на лист, рови в интернет. За съжаление няма кой знае колко време за готвене, но се отдава на страстта си винаги, когато може.

За сметка на нейните ангажименти, мъжът до нея – Васил, също обожава да готви. Специализирал се в италианска кухня и периодично приготвя рибни деликатеси и други средиземноморски ястия.

Отслабване с Кристина Димитрова

Освен че е фен на Средиземноморската диета, диско певицата има още няколко техники за отслабване. На първо място винаги следи какво хапва и никога не си позволява да прекалява с калориите. Освен това спортува редовно, като ходи на тренировки по йога и плуване, прави туристически походи в планината.

След ставане от сън, Кристина Димитрова прилага друга популярна техника за отслабване – изпива гореща вода на гладно. След това сварява около литър билков чай, който изпива до обяд. Тогава идва време за вкусно ядене с кисело мляко, ленено семе и ядки, които ускоряват метаболизма и помагат при горенето на мазнините.

До две седмици феновете очакват новата песен на Кристина и видеото към нея – Fiesta en la Playa („Фиеста на плажа“).


Профил

Аватар
Регистриран на:
05 Юни 2011 15:04
Мнения: 1738
Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Клюки от kliuki[BOT]
Публикувано на: 22 Апр 2014 19:43


Хм, хм, темите в общия започнаха да затъпеват нещо, първо къртицата, сега па и клюки, да не би да съм попаднал у форона на Миглена Ангелова бе :roll:


Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
 
Иди на:  
cron
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com