Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 20 Яну 2014 21:37
tandar in peradais
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 21 Яну 2014 12:50
Баба Гуси написа: tandar in peradais
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 04 Фев 2014 17:06
тоя мартин му превърам сичките моменти. То мене ме е срам да го гледам тоя как се излага... Секвите епизодични рандоми играят по-добре от него нз как може да има толкова некадърен актьор
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 10 Фев 2014 10:25
kaboom написа: тоя мартин му превърам сичките моменти. То мене ме е срам да го гледам тоя как се излага... Секвите епизодични рандоми играят по-добре от него нз как може да има толкова некадърен актьор Още помня снимката с дървото. Да, Ивайло Захариев не е особено впечатляващ актьор. Но някак си сериалът е направен толкова добре, че не бих искал никой друг в главната роля. В смисъл, и Джаро и Куката, и всичките там отрепки играят ТОЛКОВА добре, че ги мразя. Щото ми напомнят, че това цялото се случва не само в лентата... Ако не друго, поне имаше егати бедес изживяванията наш Марто, докат' се кротне като анонимното ченге от анонимно районно, който иска да опандизи с легални средства общо взето всички останали във филма.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 30 Мар 2014 21:30
nqma djaro nqma maro
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 30 Мар 2014 22:14
тъкмо си мислих как сериала се забива в турска мелодрама, пък то кво стана ебати епизода. другата неделя последен епизод, не знам за или против съм да има нов сезон
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 06 Апр 2014 20:58
Back at the start! След повече от два месеца с медиокър филър сезона завърши с няколко доста силни епизода. Лично аз щях да предпочета смъртта на Джаро да бъде катализатор за завършек на сериала, но може би завръщането към корените, с нов герой под прикритие, ще е добро решение за бъдещото му развитие.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 07 Апр 2014 07:09
абе и мене ме изкефиха последните епизоди, един от големите трябваше да отиде(в случая джаро), ама вече и куката...не знам тия, дето остават(захари, големия близнак, марто, попов от време на време), дали ще докарат същата атмосфера. ама може още включване от турци да има, де да знайш
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 07 Апр 2014 09:17
В тоя сериал по-голям от чича ви Фарук НЕМА Просто мисля че няма сцена с него в която да не съм overwhelm-нат от СВРЪХ ПАТРИАРХАЛНОТО му достолепие, ЕЙ ТВА СЕ КАЗВА ЧОВЕК
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 25 Апр 2014 15:26
VVARDEYN написа: В тоя сериал по-голям от чича ви Фарук НЕМА Просто мисля че няма сцена с него в която да не съм overwhelm-нат от СВРЪХ ПАТРИАРХАЛНОТО му достолепие, ЕЙ ТВА СЕ КАЗВА ЧОВЕК Къде е турски бор когато ти трябва?!
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 25 Апр 2014 17:52
Kirilicata написа: VVARDEYN написа: В тоя сериал по-голям от чича ви Фарук НЕМА Просто мисля че няма сцена с него в която да не съм overwhelm-нат от СВРЪХ ПАТРИАРХАЛНОТО му достолепие, ЕЙ ТВА СЕ КАЗВА ЧОВЕК Къде е турски бор когато ти трябва?! Трябва да се направи фен-страница на Турски бор!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 20 Мар 2016 19:32
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 20 Мар 2016 21:59
Гледах го, ма ддз все ми е тая. Аз спрях да го гледам към 2-3 сезон... Тоя Мартин дървото вече не е под прикритие тъй ли? Че как не са го гръмнали лошите...
Иначе аз го гледах с цел да проследя продуктовото позициониране... Няма напредък
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 20 Мар 2016 22:10
Радвам се, че най-любимия ми, поне до сега, сериал се завръща. Относно епизода, по-скоро съм 50/50, ще видим нататък.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 20 Мар 2016 23:00
denik написа: Иначе аз го гледах с цел да проследя продуктовото позициониране... Няма напредък
Да тва ме вбесява толкова натрапчиво рекламиране на продукти едвали има. Не се научиха и тва си е. Серията не беше нещо особено, тук там някой лафове израдваха, но като цяло мудно действие, нищо запомнящо и достатъчно интригуващо като за начало на сезона, с изключение на първата сцена. Ще видим как ще приключат историята. БТВ с тва темпо ако я кара Захариев около 145-ия сезон ще е готов за ОскУрите
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 27 Мар 2016 21:11
Бая силен епизод, направо ми стана жал за Рафаел, как го гръмна безмилостно а психоложката е много добра, отдавна трябваше да има полицайка в главния екип на полицаите.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 01 Апр 2016 10:18
На мен ми се понрави как изчистиха Рафаел, малко или повече ми напомни откъде е черпено вдъхновение за тоя сериал. :3
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 10 Апр 2016 21:23
Доста слаб епизод, винаги съм твърдял, че този сериял трябваше да си остане с първи и втори сезон, които са ми най-любимите изобщо. Поне Яна е готина.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 25 Апр 2016 00:36
Натискаме ... натискаме ... натискаме ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов български сериал - "Под прикритие" Публикувано на: 25 Апр 2016 01:24
Епизода беше много добър, може би най-добрия до сега от тоя сезон. Интересно ми е какво ще става между Марто и Ерол от тук нататък и Ерол какво го е подтикнало да застреля Марто, както се видя. А, забравих да спомена, че го гледах в Планет на парти с прожекцията на епизода и в компанията на Митовски и част от актьорите.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|