Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici
Публикувано на: 20 Мар 2014 13:00

ВДИГАЙ ЗА КУРВИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 13:06

Не е така :)
Всеобща заблуда е това с повторенията. Супер много статии има за това в нета, а и логични обяснения с проучвания.
ЕДИТ: Правиш си упражненията, а това, дали ще качваш кг зависи от това, дали имаш калориен излишък или не. Правиш си упражненията, а това, дали ще ставаш говедо или яко релефен зависи от храната ти. Всичко опира до това с какво и в какво количество храниш мускула.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 16:05

гипо пак взе да се прави на разбирач :D

всички знаят, че истината е в повторенията(не отричам ролята на яденето)

иван абаджиев даже го беше обяснил в интервю наскоро - искаш релеф, вдигаш не мн тежко по мн пъти и ставаш мускулест, даже даде пример как културистите, макар и супер нацепени, не са мн силни

пауърлифтърите правят по 1-3 повторения, ама на максимум тежест, силовия трибой същата работа, а не можем да спорим за силата и размера при тях.

и обратно - навремето сенсея ми беше вечетарианец, иначе си имаше преса и релеф кат да си ебе, а тренираше с 5кг гиричка.

може и да е индивидуално де

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 16:14

С цялото ми уважение към Абаджиев, ама той малко е треньор по вдигане на тежести, а не по бодибилдинг :).
Релефът се постига идеално със стандартни серии с по 8 повторения. Може и с пирамиди. Ако не храниш тялото с достатъчно въглехидрати и калории, за да качваш и си набавяш достатъчно белтъчини - получаваш релеф. Това е. Също така, когато един човек реши, че е достигнал достатъчно маса и иска да чисти - обикновено не променя тренировката си, променя храненето си.
ЕДИТ: в нета се подвизават толкова много статии за това, че за релеф не ти трябват много повторения с малко килограми, а стандартна тренировка, че чак се чудя дали не се ебаваш :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 16:32

и според теб абаджиев не знае достатъчно от всичко, свързано с тоя спорт :?:

аз не знам си колко пъти казах, че яденето е важно, но и повторенията са си повторения
ся аз го знам, че диста биохимичните истории ги разбира доста повече от нас(ако не се лъжа), така че в това отношение не мога да говоря

Gipo написа:
Ако не храниш тялото с достатъчно въглехидрати и калории, за да качваш и си набавяш достатъчно белтъчини - получаваш релеф.

и не гориш чистия мускул тъй ли :D не знаех, че с гладуване се прави релеф :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 20 Мар 2014 18:57

И двамата сте прави, всъщност. Недейте се кара :D
Тамън се връщам от залата и се чувствам много добре. Успях да не прекаля, пак се изморих на макс, чувствам тежест в мускулите, ама не е да не мога да си вдигна ръката.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 19:30

pretreniraneto ne stava ot prekalqvane s tejestite ili povtoreniqta brato

to nedostatu4na po4ivka se polu4ava

demek, i da ne moje6 da si vdigne6 rukata sled trenirovka, ako q ostavi6 da se vuzstanovi 3-4 dena, si ok, daje mnogo

a po-golemite muskulni grupi kato gurdi i grub moje i po-4esto da se natovarvat

izvinqvaite pak za latinicata, v bibliotekata sam ;d

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 20 Мар 2014 19:33

Знам, знам. Имал съм мускулна треска на ръката, с която държа оръжието, просто щото не съм искал да почивам. А то де факто рапирата ми тежи 1.5 килограма макс. Днес тренирахме горната част от тялото, утре минаваме надолу. Корем и крака. А събота и неделя почивка и басейн.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 20:24

Admiral General Till написа:

и не гориш чистия мускул тъй ли :D не знаех, че с гладуване се прави релеф :lol:

Мускула го храниш с белтъчини, мазниноте и въглехидратите са само горивото. Кой е казал да гладув? В някоя друга тема ли чете? Щото аз написах да не постигаш калориен излишък, който води ди качване на кг.
Как точно гориш мускул като приемаш много белтъчини и достатъчно калории, за да не слабееш?

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 20 Мар 2014 20:51

Абс мит е тва за много повторения. Релеф се прави с тежки тренировки и хубаво ядене калориен излишък. С тежка тренировка в рамките на 6-8 повторения гориш повече от колкото с повече повторения с по-малко. :P
За някои се стига до едно ниво дето не можеш повече само с ядене и си трябва кардио, като най-добре е ХИИТ - 10 мин спринове с почивки между тях е бая по ефективно от 30 40 мин търчене с некво ламаво темпо. :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 20 Мар 2014 20:52

Абе я си гледайте работата с тия глупости които ги разправяте за въглехидратите че трябвало да се избягват !
Почнете да си броите и калориите като някакви путки ако искате ?
Отиваш и блъскаш здраво колкото можеш , после ядеш здраво каквото ти се яде. Стига с тея путкински работи, ще тренирам за релеф, за тонусче нещo, за кур ще тренирам ...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 20:56

kaboom написа:
ХИИТ - 10 мин спринове с почивки между тях е бая по ефективно от 30 40 мин търчене с некво ламаво темпо. :wink:

Как го виждаш 10 минути спринт ???
Какво значи с почивки между тях ??? Аз мога да бягам 30 сек с почивка 5 мин ... как го изчисляваш че трябва общо да са 10 минути ? Бяга се спринт 3 х 100 метра примерно. Това е ...
30-40 минути с ламаво темпо ??? Ти бягал ли си някога през живота си ? Иди утре бягай 40 минути с ламаво темпо после ела ми пиши как си.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 21:01

я дишай малко бе, какво си се развилнял тука

говори с по-нормален тон

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 21:56

спорим за едно и също бе нокти :D май трябва верно да си направим фитнес тема и да мажем там

гипо, я ми обясни точно как си изчисляваш калорииния прием, така, че да ти е точно колкото трябва, че да не вземеш случайно да вземеш повече, и да направиш маса въпреки това :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 22:07

stiga s toq fitens be
pisna mi na uq ot vas
praete si otdelna tema

Профил Skype

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 20 Мар 2014 22:09

целият форум е за фитнес батки

NoName написа:
kaboom написа:
ХИИТ - 10 мин спринове с почивки между тях е бая по ефективно от 30 40 мин търчене с некво ламаво темпо. :wink:

Какво значи с почивки между тях ??? Аз мога да бягам 30 сек с почивка 5 мин ... как го изчисляваш че трябва общо да са 10 минути ? Бяга се спринт 3 х 100 метра примерно. Това е ...
30-40 минути с ламаво темпо ??? Ти бягал ли си някога през живота си ? Иди утре бягай 40 минути с ламаво темпо после ела ми пиши как си.

ама я се информирай малко преди да пишеш простотии, брат

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2014 22:35

Аз съм съгласен с NoName за яденето. Ама само в случай, че искаш да си едро добиче без капка видим мускул :lol:. Другия вариант е да разчиташ на гена си, в случай, че той ти позволява такова неправилно хранене. Не знам за какви путкенски истории говориш, ама всеки уважаващ се билдър или фитнес модел си гледа храната супер много. Пък нека са путки. Ние не сме билдъри или модели, ама с кофти хранене си забавяме развитието във фитнеса.
Тилка, много е лесно да решиш това с калориите. Аз поне не изчислявам, а се меря. Ако съм качил, значи съм надвишил приема, ако съм свалил, значи съм под границата. Не е толкова трудно. А и не че нещо, ама можеш да си набавиш достатъчно калории и от храни богати на белтъчини+зеленчуци. Аз не тренирам само за релеф, щото има какво да кача тук там преди това. Но гледам покачването да е много бавно, за да е възможно най-чиста ММ.

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 20 Мар 2014 22:43

NoName написа:
kaboom написа:

бяга се 15 сек на макс колкото можеш - тва са г/д 100 и некви метри. после 1 минута ходиш нормално да ти се възстанови дишането и псоле пак 15 сек на макс спринт. Тва цялото 10 мин, като в началото повече от 3х15 човек дето не е тичал до са не може да ги направи :roll: Аре направи го и ми кажи кое е по-трудно - тва или да си праиш монотонни обиколки.
За хиит инфо бол... и със спринта се запазва повече ММ от колкото с 40 мин кардио. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2014 00:22

Гипо това да си мериш килограмите също не е правилно ...
Аз преди се мерех постоянно и съм бъркал много. Гледаш се в огледалото и виждаш как изглеждаш, това е. Защото нали се сещаш че на 70 килограма примерно можеш да изглеждаш 10 пъти по-зле от колкото на 80 килограма и обратното. Огледалото и това е ... и най-важното как ти се харесваш и се чувстваш добре.
Да не говоря за някои фитнесджии които си мерят абсолютно всякакви мерки на тялото. Това също е доста путкенско ... само дето не си мерят и пишките. Те сигурно и тва правят де, ама ги е срам да си кажат резултата.

А относно хит спринтовете, мисля че са супер неудачни. Особено както Кабома ги описа.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 21 Мар 2014 01:47

Релеф се прай 10% в залата и 90% в кухнята :!:
Нз кво се дръгнете, като на нито един твърденията не противоречат на тези на другия.
Тъпанарщината с многото повторения е за дебелаци дето си праят аеробна тренировка от силовата.
Яко релефните (по естествен начин) типове не праят мн повторения.
Правят ги гимнастиците.
Кур за тех.
И ест че ако искаш да орелефиш - следиш приема. Нема как.
Шот се пак ВВД-то е за маса, не за релеф.
И май говорим за релеф, не за маса.
Шот хипертрофията на мускула нема толко общо с тва дали праиш 3 или 5 повторения, колкото дали го докарваш до отказ или го лигавиш.
Пък колко храна му даваш после определя колко ше стърчи тоя мускул и колко сланина ше се олепи около него.
А те тва е релеф.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com