Ето я темата която ериксона поиска. Да си поговорим за онова време, в което пишките ни е имало още да растат, но не ни е било много еня, понеже реално не сме предвиждали да ги заемаме някому.
Аз лично разбрах откъде идват бебетата на 7, просто започнах да движа в компания от по-големи в Бургас покрай братовчедите ми и те ме открехнаха.
"Става ли ти пишката?"
"За какво да става?" - аз си мисля, че ме ебават нещо, като онова "Защо на козата и стърчи опашката? За да могат и такива мухльовци като тебе да видят Цензура на живо."
Та, "За какво да ми става пишката?"
хахахахаха значи не му става
"Става ли ти бе, момче, надървяш ли сe, изправя ли ти се?"
"Ми да, от отдавна."
хахахахаха ехееее сигурно и ебеш вече
"А освен да пикаеш друго знаеш ли да правиш с нея"
"Ъъъъъ....."
И ми обясниха как след като ти се надърви патката, можеш да я навреш на момиченцата къде ли не. Отврат, викам си аз. Всъщност аз бях съвсем на "ти" с женското тяло още тогава, понеже на шестия етаж живееше Радост, с която преди време съвсем приятелски си бяхме показвали всичко, което ни беше любопитно. Нейното, разбира се, не беше нищо в сравнение с голите каки във вестника и по кориците на списанията, те вече си ме дървеха. Тя си остана курва иначе, ама мене почна много да ги кефи да ме отрежат и да ми бягат тамън като ги оставя голи голенички.
Пък първата чекия малко след това съм си я набил. Не ми е казвал някой как, от само себе си ми дойде идеята
Не си я спомням, явно не е било кой знае какво