Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 09:01
Като бях 19 годишен, тръгнах с една 16 годишна (единственото ми по-малко от мен гадже). Беше адски яка мацка, мой тип (сега се подвизава като модел из италия), единствените два минуса и бяха, че 1)беше решила да седи девствена до 18 и 2)беше емоционален инвалид . Та, не ме убивайте с камъни, но ходихме 1 година, без да сме правили секс (през тоя период ударих 99лвл по ръкоблудство, на хардкор! ). Разделихме се, без да сме правили секс, защото както казах по-горе - беше емоционален инвалид, а аз не мога да понасям такива жени. Няколко месеца ми беше тегаво, после набързо се сгаджих с една мацка, при която искрено се притеснявах да не ми счупи кура от секс . Много яко беше, но нещо не се разбрахме и скъсахме (още ме е яд) след 2-3 месеца изпълнени с мъзга, сперма и кво ли още не. Обстоятелствата бяха такива, че на бала на мой приятел се видях с онази бившата и а, у... тъпия гипо пак се сгаджи с нея . Тя точно ставаше на 18 . Нещата бяха по-зле, отколкото очаквах и първия и път се превърна в някаква адска мъка. Тая почваше да я боли едва ли не от момента, в който влезех в стаята . След няколко седмици мъки, най-после го направихме. Емоционалната и инвалидност обаче и тук се прояви и тя не изпитваше физическо и психическо удоволствие от секса . Вярвайте ми, бях ултра търпелив, внимателен и кво ли още не, за да я предразполагам. След време ми писна да правя секс с дънер и след като един път се хванах, че си умирам за секс с другото момиче, с което бяхме 2-3 месеца - скъсах с дънера. В общи линии беше чудесно решение, но до ден днешен се чудя какво съм правил толкова време с това загубено момиче. Сякаш се бях вживял в ролята да и оправя живота, да и наместя пластината с емоциите и кво ли още не. Години по-късно се бяхме засякли и излязохме да пием по нещо. Говорихме си кво ли не, попита ме, дали си имам приятелка, казах и, че нямам, защото все попадам на кифли и тн. Тя ми каза - и аз нямам, ама и не търся, над тия глупости съм с любовите и взаимоотношенията! Съответно не изневерих на себе си и изстрелях - всъщност, според мен си доста под тия работи, дано някой стигнеш до необходимото ниво... ... от тогава не сме се виждали и чували ахаххаха. Както и да е, рано е, спи ми се и ми се пишеше нещо малко по-дългичко EDIT:
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 12:06
Хахаха, Гипо, страхотна история, смях се от сърце. Да ти кажа, има си и такива хора, дето просто не търсят човешки контакт, не искат някой да ги обича. И според мен са емоционални инвалиди, ама те са си те, ти си си ти и така Всеки да се спасява както може, нали. И аз след като бившата ме заряза, за да се сгаджоса с някакъв бивш хероинов наркоман и си казах КРАЙ повече никакви жени, никакви връзки, само секс за по една нощ и т'ва е. Смисъл, абсолютно нищо общо с персоната ми. Ама к'во стана, взех че си паднах по една приятелка, дето я познавам от 6 години и до сега съм изпитвал направо бащински чувства към нея. Шанса нещо да стане граничи с нулата, пък и да стане - пак ще прееба нещата, ама е готино да се почувстваш сякаш пак си тинейджър Абе човек когато си бичи айляка май е най-доре Исках да ви се похваля, че най-накрая си написах курсовата по растителна цито-хистология ("Междуклетъчна и междутъканна сигнализация при диференциация на меристемна тъкан" ) и стана адската. В процеса, за да успея да събера нужната информация, изчетох над 50 публикации в NewPhytologist и се чувствам като компетентен молекулярен ботаник Утре имам практически изпит по хистология, ама понеже се разбрах с въпросното момиче днес да ѝ ида на гости и да си готвим, та няма да отида, ебал съм му майката Ще си го взимам по-натам. Също така, лекторът ми по Анатомия на Човека е хирург, доктор на медицинските науки и е на... 30 години... КАК ?!?!?! Вчера беше просто толкова интересна лекцията, че нямам думи. Ей така трябва да се преподава.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 12:29
Gipo написа: Сякаш се бях вживял в ролята да и оправя живота, да и наместя пластината с емоциите и кво ли още не.
това и на мен ми се е случвало да подходиш с идеята че ще и оправиш недостатъците/живота/проблемите доста време мина докато разбрах че жените, а и хората като цяло, не се променят толкова лесно
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 13:54
http://www.youtube.com/watch?v=Qf1JvdomH6sПичове, защо тая песен така ме зариби бе?!
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 14:50
верно, много са зарибяващи тия. в началото като видях к'ви хора си я турят на фейсбуката викам мани тва ше е помия неква...ма не ебати от седмица и нещо им въртя дискографията постоянно
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 15:37
Warbringer написа: Утре имам практически изпит по хистология, ама понеже се разбрах с въпросното момиче днес да ѝ ида на гости и да си готвим, та няма да отида, ебал съм му майката Ще си го взимам по-натам. that's a no-no
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 16:15
Тоалетен маг написа: Warbringer написа: Утре имам практически изпит по хистология, ама понеже се разбрах с въпросното момиче днес да ѝ ида на гости и да си готвим, та няма да отида, ебал съм му майката Ще си го взимам по-натам. that's a no-no word
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 16:44
е, то на всеки се е случвало да излиза с някви криви ниви, ама така трупаш опит за по-напред
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 19:01
pi4ove baba mi si kupi tablet a az nikoga dosq dori ne sam imal dopir do takova ne6to 4uvstvam se staromoden
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 19:22
Der Meister написа: pi4ove baba mi si kupi tablet a az nikoga dosq dori ne sam imal dopir do takova ne6to 4uvstvam se staromoden bace na nas nai-vajniq ni artikul e kenefa, a vij ti kuv ubav imash taka si edni gurdi po-napred ot ostanalite plebei dan te ebe
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 20:52
Мъдобрад написа: bace na nas nai-vajniq ni artikul e kenefa, a vij ti kuv ubav imash taka si edni gurdi po-napred ot ostanalite plebei dan te ebe ahahahah prav si da go eba zavijdaite plebei
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 21:00
нима ли опаснос да се счупи като седнеш на него штото не стъпва на земиата като го гледам
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Фев 2014 22:22
nqq be si4ko e to4no iz4isleno
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Фев 2014 00:57
е освен ако не седне некоиа батка от фитенса и да му спраска дюбелете сигурно е говорено вече, ма тва с дюбеле ли флаза у стената или кво
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Фев 2014 01:10
Момчета, има си кенефна тема пишете си там. Там дори на майстъра кенефа беше обсъден подробно
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Фев 2014 15:07
Тоалетен маг написа: Warbringer написа: Утре имам практически изпит по хистология, ама понеже се разбрах с въпросното момиче днес да ѝ ида на гости и да си готвим, та няма да отида, ебал съм му майката Ще си го взимам по-натам. that's a no-no Indeed, ама изпита е отложен. Лайк а факин баус.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Фев 2014 15:14
Warbringer написа: Тоалетен маг написа: that's a no-no Indeed, ама изпита е отложен. Лайк а факин баус. Е тва твоето..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Фев 2014 15:16
Сигурно щеше да кажеш "Да те еба в калитаря", ама мацката ме отряза снощи, така че... Вселенския баланс е възстановен, да му еба майката.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Фев 2014 16:27
кленбутерола вече не ми върши работа анавар ще е #nazobnqk #nopainnogain #beastmode
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Фев 2014 16:37
Хич нямам идея за какво пишеш
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|