Автор |
Съобщение |
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 24 Фев 2014 13:53
Аз съм едва на двайсе, затова ше ви кажа само, че си набих първата чикия на първия излъчен по бг кабелна епизод на отчаяни съпруги. И ше спра дотам.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 24 Фев 2014 14:22
as parvata chekiq si q nabih predi da znam kvo e pokemon we
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 00:28
hahahahhaha same
az kato si nabih purvata 4ekiq o6te si misleh 4e putka zna4i sapunerka, se6se
sq kato se zamislq 4e o6te vuv treti-4etvurti klas sum bil merakliq da eba oniq bezformeni momi4enca... nz
eiii edna ot parvona4alnoto kakva mutka e stanala oh babanko
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 01:50
be bate ponchnah da mastorbiram oshte dokat se kapeh v korito imashe edin markuch deto nashte mi palneha koritoto s nego i az si turqh struqta na huq i se sluchvashe neshto posle sled godini s edin sauchenik si bqhme govorili nz shto dosta e homo i razbrah che ne samo na men mi se sluchva no se pak me beshe sram ot tova koeto pravq
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 02:41
az imam qsen spomen kak sled kato otkrih kakvo e tva i go napravih nqkolko puti si pomislih:
tva ne e na dobre, ne6to tolkova qko sus sigurnost si ima visoka cena
i sprqh, za meega mn vreme, okolo godina i ne6to ne bqh luskal
i vednuj igraehme nqkuv ma4 i dve mom4eta malko po-golemi si vikaha ne6to 4ekidjiq 4ekidjiq
i az pitam kvo e tva
i te - mi takuv kat tebe
vikam ma az ne si biq 4ekii...
i te - a da be , to i nie taka hahahahahahha
i posle se zagovorihme vsi4ki i si priznaha, i az si vikam pf EVERYBODY'S DOIN' IT
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 12:13
Deprivd написа: i posle se zagovorihme vsi4ki i si priznaha, i az si vikam pf EVERYBODY'S DOIN' IT
прочетох после се задоволихме първоначално и си викам бахти покажи оная да я видим дет разпраяш
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 12:27
Аз първата си чикия бих преди повече от десет години на някакъв спортен вестник, дето позираше неизвестна мацка с много разгонен поглед в оскъдни дрехи на монахиня май бяха. Ех какво време беше, еротиката по тея вестничета когато бех малък си беше тръпка, а не сега на последната страница ми дават как Бобито михайлов танцува или Тити папаза плаче
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 16:07
абе който не се е крил след 12 часа и не е бил тайно чекии на spice platinum не вАжи
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 16:23
qz pomnim oshe u detskata gradina bqh i na karat site da spim, ma ne shta na spa (iskam na razbivaciq) zavivam se prez glava i si igraim s malkiq pesho i tva seki put. daje edin put dokat se razkarvashe lelichkata da proverqva dali spim, az pak sum se zavil prez glava i HAIDE samo det kato mina pokrai mene mi ritna legloto sa ne znam dali e razbrala ko praq ili ne ama...komaibe
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 17:34
Steel написа: абе който не се е крил след 12 часа и не е бил тайно чекии на spice platinum не вАжи Space Platinum се появи по-късно, преди това беше xxl tv
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 25 Фев 2014 18:05
koito ne si e nabil pyrvata chekiq na xxl
e otaeka
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 26 Фев 2014 01:27
Deprivd написа: i sprqh, za meega mn vreme, okolo godina i ne6to ne bqh luskal
i posle se zagovorihme vsi4ki i si priznaha, i az si vikam pf EVERYBODY'S DOIN' IT и следващата една година обратното
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 26 Фев 2014 02:13
Deprivd написа: sled kato otkrih kakvo e tva i go napravih nqkolko puti si pomislih:
tva ne e na dobre, ne6to tolkova qko sus sigurnost si ima visoka cena
NALI tochno are nekoi da naprai tema za tova koi koga i kak e otkril chekiite i kolko qko beshe kato laskash da ne izliza sperva ta da trqq sa barshesh miesh tn primerno as kat malak bqh tolko tap che se fanahme na bas s edin che ne moa si nabiq chekiq v daskalo i as go napraih ma mislq che oshte momichetata ne znaeha ko e tva i nikoi ne zabelqza nesho neredno che si praa neshto iz gashtite
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 26 Фев 2014 14:35
Тоалетен маг написа: i kolko qko beshe kato laskash da ne izliza sperva ta da trqq sa barshesh miesh tn primerno HAHAHAAHAHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 26 Фев 2014 20:41
Admiral General Till написа: Deprivd написа: i posle se zagovorihme vsi4ki i si priznaha, i az si vikam pf EVERYBODY'S DOIN' IT
прочетох после се задоволихме първоначално и си викам бахти покажи оная да я видим дет разпраяш те я на... едно от най-красивите момичета, които познавам, най-изящното и нежно, освен това е и талантлива, забавна и говори открито за всичко като пичага А иначе не знам дали понеже е било първите пъти или има нещо общо със липсващата тогава сперма, но определено си спомням че беше нещо нечовешко
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 27 Фев 2014 10:12
twa Grace Slick li e sq?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Замислих се Публикувано на: 28 Фев 2014 01:31
годините си вървят и на мен ми лагваше Gothic на старата щайга през 2002г., а сега обикновен телефон би я пуснал с по добър фреймрейт
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|