Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Форумния град
Публикувано на: 13 Фев 2014 00:38

ти нали си панда ве, кво мрънкяш там

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 13 Фев 2014 03:18

nz samo az poiavih li se ili da psuvam?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 13 Фев 2014 12:33

Гледам моите последователи от глутницата и те прописали, радвам се, че им вдъхнах кураж за подвизи :D Скоро трябва да почне трети паралелен сериал, според тактиката ни, ще се появят поне още два вълка :!: :D Ще има яка конкуренция.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2014 14:38

Който си има талант, си има - метам четвърти епизод, а драмата загрубява все повече, щото добавям нови лица, прайте му сметка!

Времето минаваше бавно в града забравен от Бог. Сутринта улиците бяха почти празни. Само вездесъщия чистач Nocturno с пъргави движения пребиваше клошарите осмелили се да се дянат в града и им взимаше пиенето. Тези от женски род ги и оправяше как си знае.
До него дойде Пени, радикалния пичага.
Пени:
Ba4e, molq te, nau4i me kak da svalqm seksavi pi4ove, 4e ve4e ne izdarjam na teq zlobarki, huq mi se spleska I ne 6te da stane, samo Gipo moje da mi pomogne.
Nocturno:
Дейба и педала сринат, немате край майка ви недоебана. Поемай парцала анално, че немам време да си говоря с мърши.
Пени:
4ai malko be rasist! Az te molim da mi pomogne6, ako li ne 6te kaja na vlastite 4e nema6 I osnovno obrazovanie, a kiliino I 6te te uvolnqt, qsno li e be, parcal?
Nocturno:
Гнида мръсна, все с властите се спасяваш в тая турска република, мамето и ше еба. Та добре, казвай, манаф прокиснал, кво сакаш от мене?
Пени:
Pak si prost be mo4e, q ne iskam mene da me u4i6 kak da eba, q si znam. Iskam bulgarski da znam, Bulgaristanec da se nari4am, hyq si na Gipo da obri4am. Esno li e ve?
Nocturno:
Те еба у гъзоебеца долен, не съм свалял мъже никога, яз съм от старата школа и не мога да те учим на нещо, което ще доведе до педалски истории. Мъжка солидарност, сорка.
Пени:
6te te izdam na Delqn Peevski be fa6ist, toi 6te diode na pose6tenie tuka dnes, po moi signal. Kazah mu, 4e tuk jiveqt edinstwenite mu fenowe!
Nocturno:
Изсъхнал чирус, ей сега те ебах вече! Знайш след тоя кво ще стане с тоалетните в градо бе манаф долен. Ти си жив терорист бе! Как ще чистя аз после?!? А тъкмо бех готов да те запозная със секс куклата ми Пресила, с която почнахме да ходим сериозно, щото досега не ми пускаше и искаше романтика. Ама ко се обеснявам сега, айде поемай парцала!
Историята премълчава срамните факти от последвалата случка, с надеждата никой да не пита за тях, но за отбелязване е, че Пени беше кастриран хуманно и по здравна каса от чифт ножици за стрижене на овце. Една стотинка не му беше взета.
----
В околията на града до единствената не пресъхнала река, под един мост, стоеше Дантето. Столичен мастит бизнесмиен от Перник. Прочул се, след като открил собствен сайт и един юбилеен диск на Бони от зората на чалгата. По скоро се прочул с второто, но сега ще говорим за първото му откритие.
Сайта бил много успешен, но Данте го мързяло да се занимава сам с него и решил да го фалира. Но как? Първо променил името на Под моста, поради факта, че На околовръстното вече било заето. Второ действие се коренило в това, да направи от сайта манджа от грозде. Политики, музика, филми, игри, литература и все що се досетил, но хората пак пишели и не се отказвали да влизат.
Така той стоял под моста и пишел от алтернативните си акаунти, които уж са на екипа му, статии за сайта. В този момент обаче запотен и зачервен до него се изтъпанил Hyper.
Той най-после намерил рекичка и зачакал ситуацията описана от Motorolaz в миналия епизод. Чакал пет часа и видял Дантето. Решил, че това е Божията намеса, слезнал да си иска диска.
Hyper:
Ей, алоу, шишкар, дай ми диско да не те нарежа на салата, уе ей!
Данте:
Извинете, господине, знаете ли с кого говорите? Аз съм шефа, на шефа в моя сайт! Демек двоен шеф съм и имам пълна власт!
Hyper:
Виж, чиче, не ме ибе кой си и за какво се бориш, а давай диска, шото ще трябва да гледам Жона Хийл как се дави със салам, една от любимите ми сцени!
Данте:
Момент, затова, за което си мисля ли става дума? Вълкът от Уолстрийт ли?
Hyper:
А не бе, диетична кока кола. Много ясно че вълко, да не искаш лъво от Мадагаскар да търсим, бе ей – подиграваш ли ми се?
Данте:
Изчакайте един момент, сега ще го намеря.
Докато хипера чака си казва: ей тоя моторолата колко е умен само, верно висш разум, доведе ме до крадецо, макар и по пътя да паднах веднъж в кравешки лайна. Наистина си беше трънливо, но сладко тва пътешествие.
Данте:
Намерих го, настанете се и гледайте!
Хипера гледа като треснат, понеже не вижда диска.
Hyper:
Где да гледам уе, бавен. Нищо нема, освен тебе да загрозяваш гледката!
Данте:
Как къде, не се шегувайте, ами седнете да погледаме тази класика онлайн.
Hyper:
Кви лайна бе момче, знаеш ли кой съм аз бе, а? Връщай диска и не ме занимавай с глупости, в нашия град Интернет нема!
Данте:
Аз и затова се махнах и емигрирах у съседния град – Форплей. Сега идвам само на гости у вашето градче.
Hyper:
Бе кви деветини ми разправяш, жалкарче! Нали виждам, че ти стърчи диск от задника, хубаво си го замаскирал, ама аз съм бил военен пасажер и имам адското зрение. Връщай го да не ти бъркам у газо с ръкавици.
Данте:
Ок, Ок, само без прибързани действия. Ето, вадя го бавно, много леко, избърсвам го в гащичките и ти го подавам чисто и излъскано.
Hyper:
Хуй за тебе педал, евтини сценки от Хъстлъра нема да ти помогнат, не напразно ходим всеки уикенд у столицата в комп клуб да посещавам мадърлес, за хард пичуе.
Хипера взел диска и избягал с бързината на Юсейн Болт на един крак далеч от реката.
Стигнал най-после в града, той се добра в сенките до своя дом без перипети. Пусна диска в старото двд Краун, рекалмирано преди век от самия Ники Кънчев и зачака с наслада.
Последва обаче страшен писък, от двд-то започнаха да се носят ориенталски ритми: Давам ти душата си, давам ти сърцето си, давам ти лицето си, ще вземеш ли и дупето ми кажиииииии, оооооаааааа!
Оглушял и ослепял Хипера се принуди да разбие старото си вярно двд с чук и плачеше като малко дете. А на вратата му се звънеше:
Пени:
Pysni me be rasist, znam 4e prai6 kopon s pesni na Boni! Mnoo ta molq ve ei!
Hyper:
Данте, ще има разплата!!!
---
През това време Вълка и Сериозния се чудеха какъв нов филм да започнат, все пак и двамата бяха залудни в момента.
Сам:
Пич, мноо се радвам, че се върна, без тебе не е същото да знаеш. Дори не серем с кеф вече, докато те немаше. Да появиха се един тон тролчета, некои мое дело, ма никой не стигна заряда, който с теб имахме помежду си.
The Wolf:
Така е, сега оня кабуум иска да ни имитира филма, ама мамичката му бъзикам. Те такива напсуваш ги два-три месеца и сменят форума, лабавци ниедни!
Serious Sam:
Правилно думаш, ма нещо ми заскуча, айе като доброто старо време да накараме всички да ни псуват. Един последен филм в живота, преди да се пенсионираме, щото застаряхме. Не сме вървежни вече като едно време. Затова сега е момента за гранде финалето ни. Да си изпеем песента.
The Wolf:
Ок, ок, ще направиме нещо заедно, ма не мога като едно време, сега съм зает човек и не можем да го играем като миналия път един срещу друг по цел ден. Тоя път ше сформираме глутница, пак ще се праим на мен, но този път ще сме от едната декада заедно, па нека всички други ни псуват и да ни утепат. Нали ни е последен филм.
Serious Sam:
Страшна мисъл човече, е те с тва нещо у историята ке влезем, по вървежни от Гипо ще станем, по известни от Евгени Минчев ще бъдем, за ВИП ще ни обявят. Ма требва да се отървеме от кабуумо, че много нескопосано имитира, иначе е сладур, за некоя третостепенна роля да се пеняви ще го вземеме нали?
The Wolf:
Естествено че не, не ставай смешен. Да умира при разпоретината на майка си, кво ще се занимаваме. Ако с всеки пропадняк се занимаваме филма ще съкне. Тва е все едно да правиме филм с Мерлон Брандо и Ал пачино и за поддържащи роли да вземеме Ники Илиев, Ивайло Захараиев и Калин Врачански. Айде молим, не сме чак такива добряци.
Сам:
Така е, така е, майната им на тея педали. Да действаме човек!
-----

През това време High Voltage се беше добрал до магазин Ебалник, собственост на продавача Timeghoul. Рече си пръв да завърже разговора:
High Voltage:
Ем, здраве желаем, продавачо! Ще ми дадеш ли в този прекрасен миг една ролка тоалетна хартия Зъл гъз?
Timeghoul:
Кой се опитва да надговори гласовете в главата ми? Кой си ти бе отрепко? Сталин ли, Наполеон ли? Кой ме тормози сега?
High Voltage:
Не, не! Аз не обичам история! Фен съм на Металика!
Timeghoul:
А тва е друго нещо, свестни типове са тея, всеки ден си говорим с тех, в лявата част на мозъка ми. В дясната са Мегадед и става едно... Ма Металика по си ги обичам.
Волтажа разбра, че е напипал златна жилка и има шанс да се отърве жив от бившия боксьор, но душата му го глождеше да изрази позицията си по мегадет и металика и кой е по добър. Все пак разума надделя и той започна.
High Voltage:
Как може да харесваш повече Металика от другата група бе лудак. Ти не ставаш дори да ми ближеш обувките! Техните изпълнители са чудни, ясно ли е!
В началото беше ясно и Волтажа се чувстваше добре, после изведнъж му стана много светло пред очите, досущ като Божия светлина, след секунда му притъмня, все едно някой му беше изключил тока, а след още две болката го накара да припадне.
Timeghoul:
Земи тоя нож у бъбреците, педал. Никой не оцелява след среща с мене!
За да не го хванат пенсионирания боксьор избяга с все караваната си магазин надалече. Оставяйки волтажа да кърви в безсъзнание.
След десет минути High Voltage се свести и рече:
High Voltage:
Боже, умирам, отивам си сега, не намирам сили да спра аз кръвта. Трябва да кажа на някой за невероятната си идея за нов стил, за да може посмъртно да ми издигнат паметник, за добрата ми идея и всички да ме споменават. Но на кой? А, да сетих се, отново съм бърз, дори в последните мигове се сещам за секунди. Ех, какво губи човечеството в тея мигове.....
И лазейки той се запъти в неизвестна посока, да каже на някой за идеята си и да умре на спокойствие......
-----
Край на ЕПИЗОД 4

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Психотерапевт
Публикувано на: 14 Фев 2014 15:49

ej aotis :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2014 16:30

mene ima li me
da znam dali da 4eta ?
ne 4e i da me ima bih 4el de :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2014 22:01

Пробвай с ctrl+f и въведи в полето никнейма си, така ще разбереш дали те има и съответно дали има някакъв минимален смисъл да се затормозяваш с тия писаници. Аз така направих :D

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 14 Фев 2014 22:29

даже и да те има трее си много зле да седнеш да го четеш тва :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Фев 2014 00:10

vanmx написа:
Пробвай с ctrl+f и въведи в полето никнейма си, така ще разбереш дали те има и съответно дали има някакъв минимален смисъл да се затормозяваш с тия писаници. Аз така направих :D

marzi me dori tva da napravq
a i dori da me ima pak ne bih go pro4el

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Фев 2014 11:50

От следващата серия ще ви има, не е нужно да проверявате :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми