то даже по стомаха преди да ми се присере некой път мога да преценя
ма за гъза, че е умен, си прав
и при мене предусеща
са за запушване като си говорим
имам баба и дядо у Лом, виждам ги един път у годината, та ходя при тех за по седмица някъде
имат от ония олдскуул кенефите, дет лайното ти пада връз самия кенеф и ако е много сухо, тряа си го бутнеш със самата вода до долу, иначе не се свлича
ма у всеки случай оставя мазна лайняна следа, която след тва трябва да се търка с четката, която на свой ред се лайнари и прави водата в поставката си лайняна и... грозна история просто
ма тоя кенеф е и с много тесна дупка, която е под такъв странен ъгъл че лайното трябва да мине през нещо като ръкописно "г", за да влезе у тръбата
искам да илюстрирам
^на вашето внимание е нормална цивилизована кенефна чиния
това е бабината
на всеки човек с елементарно познание ще му направи впечатленеи къде пада лайното, откъде и накъде тече водата, ъгълът и ширината на канала, през който трябва да премине
комунизмът по-голема простотия от тия кенефи не е раждал
и са - толкова запушвания съм имал, че ми е писнало вече отсекъде
аз си имам солидни лайна, баба ми готви много и държи да ям всичко, демек - насъбира ми се сериозно - освен тва режима на хранене там ме кара да ходя по-наредко, не знам що
демек като стоваря говнарията, тя е голема, дебела и дълга
и за тва имам едно железо като арматурна тел такова, прегънато на 90 градуса, с което раздробявам говното на малки парчета, та да се прокара
първо го прокарвам, пускам водата два-три пъти и след тва се бърша с тоалетна хартия
ма и с нея не прекалявам - макс четири пъти кинем и бършем и после пускам водата и така докат си не изчистя гъза
щото иначе се запушва и пак с тва железо тряа и хартията да прибутвам
пълнил съм го тоя кенеф догоре как разправя Влад - с лайна и вода до ръба
пет-шест пъти сигурно докато си усъвършенствам процедурата
много е тегаво, момчета
в къщата ти много работи може да не са като хората, ма само не и кенефа
винаги гледайте да имате читаво место за сране
щото у тоя живот срането е константа и даже нищо друго да не ви остане, то ще ви е спътник до края