Да и аз преди като съм бачкал подобни работи, работа в офис или нещо от този сорт ... Непушачите са по-преебани. Пък и като излизаш постоянно да пушиш с колегите се опознавате повече и си постоянно в час с новите клюлки, непушачите пак са преебани.
Иначе аз вече пуша сигурно към 10 години, може и повече, не си ги броя. Почнах и аз от келешлък, всички покрай мене пушеха и така, мъжкарска работа в общи линни
Пък и имаше тръпка малко, се криеш от вашите да не те хванат , се криеш от даскалите да не ти се карат и да кажат на вашите. Малко така имаш чувството че правиш нещо забранено , леко гъзария ... гомнарска работа, ама като си малък е нормално да мислиш така.
Само ме е яд че като по-малък изпитвах по голямо удоволствие като пушех , сега ми стана рутина и навик и почти никво удоволствие.
Иначе пуша Victory Silver , по половин кутия горе-долу, понякога отивам и на повече, кутия, по големи купони
съм ги праскал и по две. А през годините съм ги сменял много, пушил съм сякакви лаина. Почти няма цигари дето да не съм пушил или поне да не съм пробвал. Но Викторито най-много ми харесва.