Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 03 Фев 2014 23:25
Nocturno написа: по-безопасно е, да ако използваш кофа има вероятност да лиснеш водата прекалено силно и лайна да се разфърчат насекъде аз на тва мо викам фоерверки а и наи-обичам по коледа да го правиа
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 04 Фев 2014 11:41
каква музика слушате в кенефа ?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 04 Фев 2014 11:53
кафява
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 04 Фев 2014 11:56
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 04 Фев 2014 12:35
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 04 Фев 2014 12:36
само мегадетх
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 04 Фев 2014 22:23
Пичове, стиска ли ви да разкажете за последния случай, когато омазахте гащите?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 04 Фев 2014 23:28
Не, щото бях на 4-5 и не помня. ГЕНГСТА ШИТ литерали
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 05 Фев 2014 00:43
Кенефен Управител написа: Пичове, стиска ли ви да разкажете за последния случай, когато омазахте гащите? имах ебати разстройството и тичах през 3 минути до кенефа беше първи курс некъде прочетох нещо смешно у форума и се засмех супер силно и пльок айдеее ма сакам ШЕФО да разкаже за една случка, деба он знае
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 05 Фев 2014 06:04
дрислива история
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 05 Фев 2014 08:53
Кенефен Управител написа: Пичове, стиска ли ви да разкажете за последния случай, когато омазахте гащите? Моето не е интересно Просто един път в работата нямаше никой в стаята и реших да освободя малко газове и след като го направих, разбрах, че съм леко разстроен . Ама за щастие беше кяфява точка колкото 10 стотинки, ходих да я търкам с хартия в кенефа. Много се бях притеснил, защото бях със светло сив панталон, ама не беше достигнало до него. Иначе и като цяло нямам фрапиращи ситуации предвид това, че ластика ми е много стабилен и е издържал на сериозни напрежения
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 05 Фев 2014 16:44
Да се похваля никога за сега съм нямал такива случки. Издържам на големи напрежения и понякога си правя страни хранителни комбинации които не ми се отразяват негативно. Днеска примерно ядох на едно ядене: кисело мляко , варени яйца, кафе и прясно мляко. Само един път пърдях като олигофрен много мощно и по едно време си помислих че съм се насрал , та трябваше да ходя до кенефа да се проверявам, но за щастие беше фалшива тревога, чe бях и навънка тогава. Сега се сетих една история с на един приятел колата караме и си правим нещо като турни по надпърдяване. Той пърди , аз пърдя още по-мощно. И така си караме известно време, с затворени прозорци , вънка е -734 по фаренхаи. По средата на пътя се сещаме че всъщност сме тръгнали да забираме две фусти Та се наложи да прекратим турнира с реми , да спрем на пътя и да седим 30 минути с отворени врати за да изветрим обстановката ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 06 Фев 2014 19:20
Абе какво правите като сте с яке в някой парк на разходка и изведнъж ви се доходи по голема нужда? Аз лично се притеснявам да не оцапам якето и го окачам на някое дърво или директно на земята(стига да не е кално). Обаче ако нямам подръка и салфетки си е бая зле положението, макар че вече гледам да съм по подготвен, все пак да чуя как се справяте в тая тегава ситуация?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 06 Фев 2014 19:55
az po princip moga da izdarjam da ne sera dosta dalgo sas sigurnost nikoga ne bih sral v ne6to razli4no ot kenef
ina4e slu4ai v koito sam omazal ga6tite ne sam imal izvan nas koeto si e golqm kasmet
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 07 Фев 2014 13:23
аз с връхна дреха не мога да сера
суийчъри, ризи, елеци и т.н. - свалям ги тия работи
обичам да сера по тениска, и без тва кенефът е най-топлото място в къщата
а за насирането - онова, дет омазах крачола и се стичаха лайна по него беше преди да тръгна първи клас
напоследък не съм се насирал, честно казано
един път миналата година щех, ма влетях в една бензиностанция и за малко да съборя неква жена от персонала и ги стреснах всичките
опърдях и им избомбих с лайна кенефа, а накрая даже не проявих благоприличието да си купя нещо
ма в такава нирвана се намирах след толко стискане и от облекчение, че не съм се насрал (щото тва щеше да е конско насиране без надежда за прикриване на следите), че му ебах майката и си излезнах с цялото достойнство на някой, който ти е влезнал гръмовно в къщата, омазал ти е кенефа и си е тръгнал без да каже "здрасти" поне
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 07 Фев 2014 17:28
az si spomnqm kak behme oti6li na lostove da ternirame s edin priqtel v bs i baba mi i dqdo mi izlezli ot ku6tata i zaklu4ili, pa az ne sum zel kliu4 i kato mi se prisra batkoo lelee na4i, bil sum na 13-14 godini , nali i si kupih paket4e nosni salfetki i presko4ih v edna detska gradina deto e tamun do nas, i se izsrah u pesa4nika kato kotarak ne, kato cql LUV dosta guzno mi be6e, ama ko da praim, 6teh da izbuhna, 4estno
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 07 Фев 2014 18:54
ae to ne si e nasirane ama ega sm bil malak i namoreto tam na kamanite deka se razbiat vylnite u teh klekvame i seram kato shampion dokato moreto mi mi e guza ma to pishleme 5-6 godishno az i da beh a se izserem na pesuka koi she mi kae neshto
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 08 Фев 2014 10:08
Der Meister написа: az po princip moga da izdarjam da ne sera dosta dalgo sas sigurnost nikoga ne bih sral v ne6to razli4no ot kenef
ina4e slu4ai v koito sam omazal ga6tite ne sam imal izvan nas koeto si e golqm kasmet +1 и аз съм по същият начин. За сметка на това обаче, като ми се допикае си е ебало майката пропаднала, защото въобще не мога да стискам. Едното за сметка на другото, предполагам.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 08 Фев 2014 11:01
pikaeneto e savsem druga bira kato mi se pikae izpitvam mnogo po golqm diskomfort otkolkoto kato mi se sere no pyk ot druga strana ako ti se pikae i si navanka nqkade e mnogo po lesno da re6i6 problema zatova e golqma dilemata koe e po gadno - da ti se sere ili pikae
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кенефната тема - PCM style Публикувано на: 08 Фев 2014 12:37
nai mrazim da legna da spq i da mi se dosere ama moshtno
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|