Автор |
Съобщение |
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 17:15
Aбе вие верно ли пишете в кеч форуми бе шибеци ? Ако сте до 12 год. добре, ама ако сте по-големи ... направо ходете и се метаите от някои мост. Като ония дебил дето купува фигурки на WoW или ония лешник дето е тръгнал да ми прави форумен разказ с хора от форума, все едно сме 4-ти клас в голямо междучасие. Вие знаете ли къде се намирате бе ? Форума одъртя и вече повечето тука сме само дърти педали ... А тоя пастир The Wolf , от къде се изкопа бе лишпер, че и леко гъзар го дава даже ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 17:21
haha skrii se be sme6ko pisna mi ot tesnogradi glopaci kato tebe ne mi haresva -> zna4i e tapo i detsko posle koi bil deteto edit: i da ne sam golosloven: WWE programming reaches nearly 15 million viewers in the U.S. each week. Balanced age distribution with 78% of the audience aged 21 or older. 19 % of our audience is under 18 years old 23 % of our audience is 18-34 years old 21 % of our audience is 35-49 years old 37 % of our audience is 50+ years old i tova samo za wwe ako se govori ob6to za ke4a predpolagam 6e sa o6te po golemi %-ntite za tiq nad 18
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 17:51
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 17:58
Само класическия монстър става на вкус, тя затова не си е правила труда да се разкарва за жълт.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 18:47
напраи си едно силно кафе, кво я пиеш тая помия монстъра
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 18:55
верно само зеления става
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 20:33
днес се погледнах в огледалото и осъзнах че съм негър бах мааму
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 21:01
nema takava drama
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 21:03
Давили се в злоба другите хора, ма щото няква касиерка не ти е дала ЖЪЛТ монстър, си ходил до управителя с цел да си загуби работата, че после и по форуми се хвалиш. Психосоциалният комплекс е ясен
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 21:26
прав си по принцип
ма чак пък толко
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 21:31
Има шанс това засъхналото по дисплея на гсма ми да е сперма.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 21:33
една колежка дойде на лекция със сперма по половера
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 21:34
what if they get me? написа: Репортнах момичето на управителя. Абе не знам дали е правилно това ... От една страна трябва да се взима отношение като се случва някаква нередност, не трябва да си мълчиш. Но от друга страна не мисля че това е кой знае какъв проблем. Не ти са дали някакъв Monster , не мисля че за това трябва да ходиш да се оплакваш на управителят с цел продавачката да си изгуби работата, някак си е много дребнаво. На всеки се случва, може да не е била на кеф, може да не те е разбрала, може да не си й бил приятен, всичко може да е станало ... Не мисля че е правилно да искаш заради това да я изгонят от работа, пък и освен това да се жалваш в някакъв форум. Не казвам че продавачката е постъпила правилно, но и ти си постъпил два пъти по неправилно. Просто е трябвало да го приемеш с усмивка и да го забравиш ... Друг е въпроса ако видиш някаква наистина неправда или нарушение , тогава трябва да вземеш отношение. Проблема на много хора е че мълчат пред несправедливостите и простотиите които вършат другите, а ходят да мрънкат и да се оплакват за някакви дребнави неща, какъвто е в твоят случай. Примерно преди време се возих в градският и шофьора караше като идиот и щеше да прегази една бабичка на пешеходната. Целият рейс пълен с хора мълчат като пукали, само един човек направи забележка на шофьора. А шофьора вместо да се извини и да си вземе бележка взе да крещи и да псува, барабар с кондуктурката ... никои друг от автобуса не се обади да защити човека. Тука и аз съм виновен в този случай, защото и аз не казах нищо и не се намесих ... В такива случай трябва да се намесваме и да не приемаме неправдите за нещо нормално и да не ги подминаваме ... а не да мрънкаме като някои ни е върнал 5 стотинки по-малко в магазина. kaboom написа: една колежка дойде на лекция със сперма по половера ХАХахаххахХАхАХахах Верно ли тва ? Не го вярвам много , ама ако наистина е било така е било бая смях ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 21:59
Реално си абсолютно прав, волтаж. Само че не връзва с простотиите ти за тва кви са зли останалите хора, сякаш ти си неква по-висша сила, а не си същият. Че и си тръгнал да определяш кое за кого е добро.
Влизам посреднощ в един денонощен, взимам там нещо, а касиерката, моя наборка, ми се заяде за някаква простотия - не било маркирано това, което бях взел, как пък точно него съм улучил и кво ли не. Казах ѝ, че за подобно поведение хората си губят работата и тя първо се спече, после вика, че не ѝ дремело и без това не е това, което е искала и некви такива. Бях в много особено настроение и тва по принцип никога не бих го направил, но нямаше никой, зад мен, върнах се, взех си друг продукт и кутийка с бонбони платих си и оставих бонбоните на касата.
Месец и половина по-късно минах от там и пак беше същото момиче - позна ме, извини се, спомнила си ме от училище, съжалявала - гаден ден, али-бали. И аз си я спомням от началното и съвсем не се беше запътила към касиерка, ма някой път нещата не зависят само от тебе. Просто никога не знаеш каква е ситуацията и какъв е човекът.
Следващия път преди да се правиш на шеф пред ниско ниво служители, вземи се замисли какво им е на тях да се хранят като продават дъвки и не можеш ли да си преглътнеш малко накърненото его като си толкова голяма работа и си яко над злобичката на простите хора, щото ако ще си говорим за псиосоциални комплекси, ти си тема необятна просто.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 04 Фев 2014 23:14
mai pak ne razbra tva che ne si i bil priqten
procheti go pak tva
zamisli se varhu sluchkata
i pak se zamisli
i pak
shto ne si i bil priqten
:taen izvod - grozen si we bratmi s mega krivite manieri i darjanie i osmivki
P.S. има три денонощни магазина които посещавам редовно обикновената продавачка (пардон, консултант-продавачка) в такъв магазин е винаги нацупена и на челото ѝ пише колко е грозен животът секи път СЕЕЕЕЕЕЕКИ ПЪТ колкото ще да е нацупена - добър вечер, благодаря, лека вечер, лека смяна, всичко хубаво тия жени работят на такова място дето се изисква някъв етикет, изисква се някво елементарно държание като с човек, не като с "таа паааааак ли ми мърмори за едри пари/стотинки беееее" не се слагай на тяхно място а се замисли ти кво имаш в джоба си замисли се че не си ти единствения тука на тая земя и вместо да се прайш на силен да репортваш тъпата малоумна проста касиерка се едно си във форума спри се, бъди човек, извини се, питай, говори, бъди социален, бъди социален и пак повтарям бъди социален? като ЧААААААААААААК толкоз голем проблем ти е че не си получил жълт монстър речи си "ае ше мина без монстър" или "бал съм го"; ма не да редиш ебах тия педалсоциални романи че не си бил на кеф и не си получил тва дето си искал да получиш когато не си бил на кеф и освен тва тряя си ебах тоя тъпак да направиш целата драма за един монстър щот било за нейно добро море само да посмееш да ми се напрайш ако некога те засека на работа ма ти ше си или некав поп или некав умрел адвокат МОРЕ ЕЛА МИ ЕЕЕЛА МИ БЕЕ САМО НА ОБРАЗОВАНИЯ ЩЕ МИ СТАНЕШ И НА ЕЛИТИ РАЗБРА ЛИ СПИРАЙ
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 05 Фев 2014 00:39
da beshe za zelen monster ok,
ama za jult ... :S
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 05 Фев 2014 03:27
tochno pa high voltage da govori za sociopati ebati farsa
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 05 Фев 2014 05:57
ne che neshto ama foroma na pcmania are po-seriozno i ako nqkoga e vazmojno po-malko socially awkard
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 05 Фев 2014 09:05
Отделихме твърде много внимание на жълтия монстър, а той не го заслужава. Волтаж, ако пиеш всеки ден по монстър, значи си наркоман Аз сега пия чайче "ябълка и канела" и хапвам няколко сандвича, че се успах и не можех да ям вкъщи Още имам мускулна треска на гърдичките. Майсторът сложи гранитогреса в коридора, сега трябва да ръся куп пари за плочките в банята
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 05 Фев 2014 10:32
awe shto ne podade signal za rasizum ? da q opandizqt mastiqta inache shtqh vednuj da si ziam jult monster ma kasierkata ( ot magazincheto kum bloka ) mi kaza che ima vkus na sirop za kashlica i ne si vzeh. sq se chudq dali da ne govorq s upravitelq kak mislite ?
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|