Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Форумния град
Публикувано на: 03 Фев 2014 19:36

Пичове, реших да направя интересна тема у форума като по други форуми съм правил също, която ще ни забавлява. Главни участници ще сме ние от фороно и всички прилики и разлики са с цел забава. Проекта ще се казва: Форумния град. Айе приятно ви четене!

Беше топъл и слънчев зимен ден без сняг у форумния град, който се падаше на два пръста разстояние между Сливница и Дупница, но по невероятно стечение на обстоятелствата беше близо и до новата магистрала Перник- Люлин.
Към града се доближаваше някакъв брадясал тип. Личеше си, че е ходил дълго пеш и се придвижваше с бавни крачки, подобно крачките на Бареков към властта в страната.
Името му нямаше значение, понеже всички го познаваха като The Wolf. Типът се бе прославил с адски здрава пропаганда срещу кметя Боги, който колеше и бесеше в този китен град.
Боги беше легендарен кмет с безкраен мандат и без никакви помощници, управляващ от началото на новия век. Говори се, че никой не го бил виждал да се появява или разхожда в града, камо ли пък да живее в него.
Само Nocturno, чистача на малките улички разправял, ако преди това го почерпиш с ракия, разбира се, че е виждал, снимал се е и е говорил с Боги. Но поискате ли доказателство, с отиграна пиянска усмивка изпадал в несвяст, за да не му държите сметка, че сте излъгани...
Да се върнем на Боги, той най-после се беше уредил в Европа, беше станал чистач на рибици в Норвегия и красавиците му налитали, защото смрадта на риба в скандинавските държави била и афродизиак. Друга причина е, че мъжете им били малко, защото студа унищожавал мъжката потентност и се раждали главно момичета с неземна хубост ... понякога и педали, които се наричали лордове и графове или основавали момчешки бой банди...
Фактически тази му професия го правеше най-успелия от форумния град и единствения успял да се отърве от него. И макар да се водеше все още кмет на града, той го беше оставил на ръчна и самотек и си живееше живота... защото го имаше.
Докато се разказваше предисторията на кметя на града, The Wolf вече беше стигнал досами портата. Лека ретроспекция идва за да ни покаже, че след неуспешния опит за компрометиране на кмета, вълка получил 2 години забрана да посещава града, а неговите сподвижници потънали в черна дупка, която в този град имала формата на немита тоалетна...
За тези две години The Wolf се радваше на огромна популярност сред лапетии, които му угаждаха, тинейджърки, които му пускаха и някои стари кучета от града, които го снабдяваха с информация. Той не се залъгваше, всичко, което бе постигнал, дължеше на Serious Sam.
Сам беше се вживял във филма му и несъзнателно подронваше авторитета на Боги, разраствайки разпада на града. За което получи и своето наказание половин година забрана да стъпва в града и всичките му успехи и документи, в размер на 12к поста бяха изчезнали и трябваше да почне наново да гради кариера, което беше трудно. Досега бе любимец на легендарния кмет, а в бъдеще, щеше да бъде низвергнат от същия.
По странни стечения на обстоятелствата мислите на The Wolf бяха отправени точно към Serious Sam. Неправилно му се беше ядосвал за кратко време, а на него дължеше популярноста си. Той се зарече на глас:
Вълка:
Край! Те сега че го прегърнем!
------

Жителите на града въобще не подозираха кой е на портата, а и дори да подозираха, повечето въобще бяха забравили случката, от която бяха минали години. Животът им си течеше нормално, както винаги.
Сексавият пичага Гипо беше тръгнал на снимки. Той работеше като модел и имаше много фенки сред женската аудитория, а още повече сред мъжката. Вървеше нахакано с джиджани дрешки от мола и гъзарски очилца без диоптер с пластмасови рамки. Както крачеше гордо напред, така с него ехтеше и песента на James Brown - Sex Machine. Той успяваше да прави и движенията от клипа на песента, защото беше взел малко бело за спокойствие. Всичко това беше невероятно поради факта, че под мишница бе взел старо тежко радио JVC, от което и кънтеше въпросната песен.
Внезапно бе пресрешнат от Пени, радикален ислямист и любител на чалгийката. Известен с това, че погубил повече хора от Хитлер в газовите камери, като се изпърдял зловещо след като изял няколко порции боб с наденица на концерт на Милко Калайджиев. Пени решил да го заговори на латиница, която толкова добре усвоил, че вече можел и да говори на нея:
Peni:
Aloooyyy, ma6kata prostitutka, kolko 6e mi izka6 za 4as?
Gipo:
Ебаваш ли се с мене резак, аз съм най-сексапилнио тип тука, точно с турче ще се челастрим.
Ходи барай меча!
Peni:
Nedei taka be rasist, mnoo si gaden, ako mi ne pusne6, 6te te sadq za diskriminaciq! Ne moje samo mene da me reje6!

Чул за съда, Гипо осъзнал, че това може да срине неговата кариера и решил да измисли хитрина.
Gipo:
Не с лошо, османец! Да не съм чул за съд, да ме пратят после при Линдзи Лоън и Чарли Шийн, да ме ебават на сила тея двамата в некоя психиятрия. Ето кво ще направим: Ще разцъкаме една серия.
Ама при едно условие!
Peni:
Kazvai be kaval, ne sym ebal ot godini, tuka jiwa fusta nema da se merne!
Gipo:
Ще почнеш да пишеш и да говориш на чист български!
Гипо си тръгва с победна походка и отново доволен дъни песента от радиото си, оставяйки след него Пени да пуска лиги, сперма и сълзи отчаян...
------

В същото време, Motorolaz стои облегнат на стената на един блок висок и размишлява по философските проблеми на човечеството. Вижда единствения човек, който чат-пат се спира да говори с него – Андрей, успешен журналист, единствения българин обичащ Америка истински.
Motorolaz:
Андродрон, ела за малко да ти споделя нещо важно.
Андрей пределно наясно с идеите и мозъчния тръст на човека срещу него, решава да спре и да поговори с него, макар да бърза за работата си. Неговата работа е в полза на Америка, разбира се! Тя се състои в това да зомбира българите да гледат американски блокбастъри с адски ниско ниво. Андро се радва на своята популярност и е доволен от работата си, понеже на седмица прави 200 клипа за американски филми и пак едва смогва, защото за седмица в Америка бълват вече по 3000 нискобюджетни заглавия за третия свят. 200-те му клипа биват гледани по пет пъти във v-box, но понеже са 200, всяко с по пет гледания прави ебаси цифрата и той, макар нехаресван и непознат на огромна част от българите, все пак печели солидната аудитория от пет човека, които гледат всичките му клипове, дори и тези снимани в тоалетната.
Andrey:
Какво пак, човече? Остави ме, че имам много работа, излезнаха една сюрия филми за Франкенщайн и Херкулес, бе, на мен чакат братята американци.
Motorolaz:
Остави ги тези анархисти изпратени от дявола да поробят човечеството и Европейския съюз. Разделям човечество и съюза, щото там не са хора, ако ме разбираш. Знам, че ме разбираш, нихилистични приятелю. И затова искам да ти задам един затрогващ въпрос. Въпрос, който...
В този момент Андрей прекъсва монолога му.
Andrey:
Питай де, питай, ама ако може без двучасови прелюдия, ребром постави въпроса, ако може.
Motorolaz:
Може, може, ама не може, драги ми. Иначе ти схванах мисълта, но не мога да те пусна непросветен в дебрите на мрачния и злокобен, нечист свят. Всичко започна в началото от Големия взрив, след който изчезнаха динозаврите, появиха се първите хора и философски учения и...
Само историята успя да спре монолога на философа, включващ множество цитати и мисли на други хора и се прехвърли към други персонажи в града.
-----

В центъра на града стоеше някакъв младеж и викаше неудържимо: Аз съм цар на метъла, знам всичко за него! Това беше High Voltage, самообявил се за най-великия по тежката музика. Говореше важни неща и с лекота и начетеност заклеймяваше някои светила и икони в този музикален жанр. До него се приближиха двама човека, фенове на музиката, но в съвсем други жанрове. Това бяха Doggymien4o и Dexter. Фенове съответно на поп-а и рап-а. Тримата си приличаха по това, че имаха много свободно време за глупости.
Doggymien4o:
Докога ще врякаш като старче, на което му правят преглед на простата бе, High! Не разбра ли, че само отрепки го слушат тоя метъл. Няма там мацки като Риана, Селена Гомез, Майли Сайръс, на които да си тепаш яко злобарки, ами само некви некъпани дългокосковци!
Dexter:
Йо, Йо, влизам аз тука
Некой тапир бушоните да ви спука
Тея дет ги изброи имат по малки цици и от мене
Затова за тех не мож да ми дреме!
High Voltage не бе свикнал да му се противоречи, затова гледаше като посран известно време двамата типове срещу него, след което продължи с проповедите си за качествения метъл. Доги не можа да преглътне това.
Doggymien4o:
Ей, чу ли ме кво ти казах, момченце, стига си се вкарвал в некви филми мой! Млъквай и ходи при майка си, да и кажеш че всичко между нас е свършило и не искам да съм ти пастрок, понеже ме обиди на музикална основа, ясно ли е?
Doggymien4o си тръгва бесен и оставя другите двама след себе си. Voltage изчаква той да мине такова разстояние от което не би могло да го чуе и се провиква:
High Voltage:
Точно така дебиле! Махай се оттука и ходи да слушаш поп метъл за лабилни!
И обръщайки се към Dexter:
High Voltage:
Пич, докато те слушах как рапираш ми хрумна гениална идея. Нов жанр: рап-метъл!
Dexter:
Кво ше е това,
Кажи ми веднага,
Да не те успя.
Були дъ кийд
Ловиш ли тоа бийт!
ЪЪЪЪЪЪЪ!
High Voltage:
Не приемам ултиматуми, но ще ти кажа: Виждам смесицата изпълнявана от такъв тип човек:
Черен, с дълга мазна руса коса, нерязани нокти и немити зъби, облечен в оранжев суичер, множество ланци и китара.
Dexter:
Въобще не ме ибе
как ще навиеш Джибрил Сисе
мозъка ти вкиснат изкарал си с лайна отдолу
понеже не си ебал, спермата сега в главата ти играе соло.
След якия рап, Dexter оставя съвсем сам High Voltage, който е налегнат от тежки размисли, как да популяризира идеята, която ще го направи богат. След 5 секунди, той се плесва по челото.
High Voltage:
Ей колко съм умен, измислих го бе! Трябва ми нещо средно между Шон Пол и пичовете от Металика. Но кой да е тоя тип, който да харесва и двата типа музика и да се впуска във всякакви предизвикателства?
След още три секунден размисъл, отговора го споходи бързо, като диария.
High Voltage:
Ми да! Ще поканя Джъстин Бийбър!
------
Край на ЕПИЗОД 1

http://www.vbox7.com/play:e3d89797 - клипа на песента, която пуска Гипо.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Форумния град
Публикувано на: 03 Фев 2014 19:49

qj laina e hemoroid

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 03 Фев 2014 20:02

колко ненормален си ти ве

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2014 20:14

tl;dr

Мри

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Фев 2014 20:27

:doh:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
    [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
    [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Цар
    Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 20:35

Къде сме ние? :arrow:

Как се стигна до тук, ти познаваш ли някого изобщо от тоя форум? :lol:

QVOD
    ·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 20:35

mn me radva denik kat facepalmva :D

Профил

Аватар
    Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
    Публикувано на: 03 Фев 2014 21:31

Да се давиш на торба пишки бе, мухъл недоизсран.

Warbringer » 16:12 » написа:
    и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

The King of Kings
    Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 21:41

viewtopic.php?f=3&t=23665

Профил ICQ

Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 21:45

^ и ти беше писал, не се скатавай, веднага за теб се сетих като видях темата :D

Профил

Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 22:28

navremeto
    bqha dosta oborotni tiq razkazi s geroi ot foruma
    kato bqhme na 15 pove4eto
    sega
    se samnqvam i 1 4ovek da go pro4ete tova

Профил Skype

Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 22:38

Цитат:
    -Хами не бягай!-Извика Наз.
    -Умри ве копеле!-Бягайки извика Хамелеона като се скри зад ъгала.

Penny написа:
    ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
    В момента играе: С пъпа на баба ти
    Публикувано на: 03 Фев 2014 22:43

на 15 да. ма са сме масово 20+ даже тия на по 20 21 сме малките а автора да напраи салто и да си го завре скорострелно

Профил

Аватар
    В момента играе: League of Legends
    Публикувано на: 03 Фев 2014 23:17

Мен ми хареса :D

БТВ сега забелязвам че има поне 4-ма потребители с аватари на тоалетни чинии wtf guys :D

Профил ICQ

Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 23:34

sloji si i ti :D

Профил Skype

Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 23:38

Цитат:
    навсякъде съм сравнително известен, сега пак ще излезе, че се хваля, ма си пиша коректно и леко забавно и ми се кефят

na4i sq
    si vzima6 edna priqtna vana
    vklu4va6 se6oara
    i go puska6 pri tebe vuv vanata
    k :?:

Профил Skype

Аватар
    Публикувано на: 03 Фев 2014 23:49

измумително е
    колко свободно време имаш
    :shock:

Профил

Аватар
    В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
    Публикувано на: 03 Фев 2014 23:59

човека просто обича форома за разлиак от вас

Профил

Горд Пролетарий
    Аватар
    В момента играе: Serious Sam
    Публикувано на: 04 Фев 2014 00:19

Liberty написа:
    Мен ми хареса :D

БТВ сега забелязвам че има поне 4-ма потребители с аватари на тоалетни чинии wtf guys :D

Има много тънка историческа ебавка в моя 8)

Профил Skype

Аватар
    Публикувано на: 04 Фев 2014 01:18

op fag
    git aut

coon

Профил Skype WWW
    Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
    Вие не можете да отговаряте на теми
    Вие не можете да променяте собственото си мнение