На тебе, аз поне си пиша от един акаунт навсякъде(след като онзи от 2007 го оставих в забвение, а и преди това пак от един пишех) и дори в най-младите си години не съм си правил алт. акаунти като вас отрепки лайнени, винаги живи хора са ме подкрепяли, щот ми се кефят, а не токсици, васовци и разни педали, дето си правите всеки ден нов акаунт и ви е страх да пишете от главния си. Тъжни сте пичове, форона ще превземат ...
Dr.Panda
В момента играе: Психотерапевт
На тебе, аз поне си пиша от един акаунт навсякъде(след като онзи от 2007 го оставих в забвение, а и преди това пак от един пишех) и дори в най-младите си години не съм си правил алт. акаунти като вас отрепки лайнени, винаги живи хора са ме подкрепяли, щот ми се кефят, а не токсици, васовци и разни педали, дето си правите всеки ден нов акаунт и ви е страх да пишете от главния си. Тъжни сте пичове, форона ще превземат ...
баси смешника и чии алт съм ве шебек? Нещо параноята ли те гони кво? секи е алт а
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Дали са се сетили да направят перфекната симетрия - като ядат в малки кенефчета вместо чинии, да серат в големи чинии вместо кенефи?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Wolf
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
ahahahahahahahah kvo izpolzva6 lafove ot BWC foroma be plagiat
Човече, с тоя бвц вече прекаляваш Да не ти казвам мейн акаунта ми там, че ще изненадаш, тука може да нямам, ама там от втория ми имам само 60 мнения и драскам само като искам да ме взимат на сериозно, иначе си пишем от главния
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Ей сега ще ти го кажа, да ме поднасяш тука От онея десетте кафеви съм, дето ебаваме голема част от форона, заради пристрастията им към козело и репликата за бузките съм я използвал наравно с другите, имам сигурно 2к и нещо поста, като знаеш добре, че не се броят тея извън подфорумите за кеча. А ти няма ли да кажеш как се подвизаваш там, да направим некое форумно филмче, откъде мислиш задобрях толкова и прилагам и на други места
Spoiler for :
И не пиша само в тея два форума, пиша и в датата, кaldata, Irontrees (метъл форума)жалко, че фейлна нещо, форума за съвременни науки и форума на новспорт и навсякъде съм сравнително известен, сега пак ще излезе, че се хваля, ма си пиша коректно и леко забавно и ми се кефят, та разкрих картите, да не ме свързваш само с тоя форум
Ей сега ще ти го кажа, да ме поднасяш тука От онея десетте кафеви съм, дето ебаваме голема част от форона, заради пристрастията им към козело и репликата за бузките съм я използвал наравно с другите, имам сигурно 2к и нещо поста, като знаеш добре, че не се броят тея извън подфорумите за кеча. А ти няма ли да кажеш как се подвизаваш там, да направим некое форумно филмче, откъде мислиш задобрях толкова и прилагам и на други места
Spoiler for :
И не пиша само в тея два форума, пиша и в датата, кaldata, Irontrees (метъл форума)жалко, че фейлна нещо, форума за съвременни науки и форума на новспорт и навсякъде съм сравнително известен, сега пак ще излезе, че се хваля, ма си пиша коректно и леко забавно и ми се кефят, та разкрих картите, да не ме свързваш само с тоя форум
az sam Indiana Jones™ tam kakto se pisah i tuka navremeto i mislq 4e ti bqh spomenaval 4e tva mi e nika tam ne pomni6 prosto po princip iskam da go mahna toq nik i da si se pi6a i tam der meister ama maloomniq im forom nqma opciq za smqna na nika ina4e ot skoro pi6a no sam regnat 2005-2006-ta nqkade are kaji koi ti e drugiq akaunt osven the best 4e mi stana interesno be i btw replikata za buzkite si e patent na radox ama otskoro po4naha i drugite da q polzvat
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения