Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 01:25
girdle of hill giant strength
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 10:24
Temata na denq:
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 13:22
Пичове, вървя към клинична депресия. Дайте некви хапчета там...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 13:27
#podaihapovetetam
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 15:18
#musaka #posta #znaesh
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 15:27
Едно такова щастливо ми е.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 15:36
Joro, samo ti ne, vinagi si se radval tolko na jivota, bez depresii i takia ae ti si
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 16:40
are we nema li da gi prebie policiqta tiq ne6tastni okopatori we. tree mi bibliotekata si zema u4ebnik deto e 40 lea ina4e. ako vida nekoi ot tiq po ulicata 6e go izgurba da ne moe okopira nikoga poe4e
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 18:12
alminatore, typ si kato putka brato
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 27 Яну 2014 23:45
what if they get me? написа: Петър Стоянов: Бареков говори с достойнствоЕвала Пешо, единствения политик, който усеща накъде ще задуха вятъра. Евала и на Бареков. ti sled kat glasuva za ataka sq glasuvai i za barekov bahti debila zabluden mai nishto ti ne vliza u glavata osven na maika ti kura http://chronicle.bg/petre-kazhi-si-za-barekov/
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 00:54
Т'ва Бареков верно да го изправим пред една голяма стена и всички да стреляме по него. Накъде отиваме, бе, пичове? Какво се случи? Всички ли ни излъгаха? Баси цирка в тая пародия на държава.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 00:55
twa sega sto pro go prawi woltaja, za da priwle4e wnimanie
batence, ne se wryzwam, che si tolkowa kele6 w mozyka, nqma da stane da se razprawqme za twa
ako pyk si, sam izpada6 w lose-lose situaciq
biwa li taka smotanqshki
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 01:03
se edno ne beshe seriozen kat sporehme non stop po edno vreme kato propagandirashe tuka atakistki vazgledi na volen plana i putki maini 1k zaplata e ti sa ataka, naqde li se na hui sq se vrazva na putkarshtinite na bareka, debi maloomniq kvo da govorim za darjavata, kat zarad e takiva govnari sme si se v lainata kak da nema seki da ni izlaje kat ima koi da im se vyrje a uj inteligenten obrazovan kaput prost si voltaje
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 01:23
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 01:26
хаха
ама не беше само High Voltage - имаше още някъв дето припадаше по атака във форума...(ледник?)
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 02:00
Саше, стегай се, че заради такива като теб искам да емигрирам. Изкоренявате ни бе, не разбираш ли? Ще останат тука само тъпите капути, помни ми думата. Ега барека дойде на власт, вдигам ръце и отивам да мия чинии в Чехия. По-добре отколкото да ми се подиграват на интелекта тия отрепняци.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 09:05
Аз съм сигурен, че трите имена на бареков всъщност са Женски Полов Орган, няма как да е иначе. А ако някой е бил за а'така, а сега е за ЖПО, няма какво да му сипвате, на него живота ще му го изсипе. Щото ако си луд, може и да ти се размине някак, но ако си толкова тъп, прошка няма. Не се занимавайте, или тролва, или ^
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 10:24
what if they get me? написа: Warbringer написа: Саше, стегай се, че заради такива като теб искам да емигрирам. Спести ми клиширания лаф. Ако наистина някога си имал намерения за емиграция, вече да си го направил. Ти никога няма да емигрираш. Нито имаш топките, нито хъса, нито готовността, нито отговорността, нито додялаността да започнеш живот в друга страна. Обаче имаш акъл. И знаеш как да го използваш по начин, който да ти помогне тук да си на върха и да се чувстваш добре. Никога няма да емигрираш. Аз ти го казвам. nedei mnogo zna, travestit gyrbav bashta mi na 50 godini nameri sili da ide da bachka v strana, chiito ezik ne znae, ti obqsnqvai na horata kvo shto nqmali shot ne e do hysa i gotovnostta, a do kolko pomiq mojesh da izqdesh tuka i tova che tochno TI kazvash neshto na nqkogo, zashto trqq da ima merodavnost, se edno e predskazanie nikoi li ne znae che si nai-izgubiliq vrazka sas sveta oligofren v toq forum tochno pa tvoite prognozi shansa da se sbadnat e nikav koeficienta e kofti, seshse az kat ti razpravqh che nqq izleze chovek ot tebe edno vreme mai si beh prav shot ako trolish, da ti serem v ustata a ako si seriozen, da ti serem na kamika chesno, chak strah me fashta kat gledam che naistina e vazmojno da ima hora det da se vyrjat na bareka na duduka kak da ne iskash da emigrirash, kat si zaobikolen ot oligofreni http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... kadata_si/
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 11:37
nqma smisal Erik
voltaja e kato teenager - naiven w razbiraniqta si i bezkraino aroganten w silata na sobstwenoto si mnenie
sashto taka mnogo se drazni ot towa da go naricha6 naiwen, zashtoto za sebe si direktno te kategorizira kato nawlqzal w omrazniq swqt na wyzrastnite, kydeto wsichki sa izlishno cinichni i moralno osakateni - zawyrsheni botowe, koito obshtestwoto e oformilo po swoi prognil obraz i podobie
za smetka na towa toi e reshil da ostane weren na sebe si i da ne pozwoli obshtestwoto da go pokwari, kato taka zapazwa intelektualno prewyzhodstwo nad wseki, koito se opita da mu obqsni koncepciqta na ponqtieto common sense
oswen towa e dewstwen
i ti ochakwash ot takyw 24-5 godishen indiwid da izleze chowek?
moje, koi znae ama s deset godini zakysnenie pone
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 28 Яну 2014 13:14
haicho, tva che vashte sa te pratili da uchish na zapad ne znachi, che si emigriral, shtot imash topki na zapad si, shtot vashte sa ti dali shans da vidish kude e po-dobre za teb i da se razvivash, povecheto hora emigrirat shtot tva im e edinstvaniq ostanal shans da oceleqt, sesh se tyi che bash ti nedei da obqsnqvash koi ima i koi nqma topki da emigrira, kat ne si jertva na obstoqtelstvata
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|