Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 22 Яну 2014 15:04
AdmiralGeneralVasko написа: zashto the wolf of wallstreet go nqma v zamundaa :X Отиди на кино бе, жалкар. Или ти е тъпо, че няма с кой да отидеш...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 22 Яну 2014 16:14
maluk e za takiva filmi
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 22 Яну 2014 16:59
Gipo написа: Отиди на кино бе, жалкар. Или ти е тъпо, че няма с кой да отидеш... Жесток, специализирал си се да му сипваш на тоя И да не съм съвсем извън темата, як филм, гледах го в Сити центъра, киното е адски добро, залите са супер, надминават по удобство синемата, даже и арената, въпреки, че приличат по разположение на седалките, кефи ме и че седалките могат да се движат както ти е удобно и аз понеже съм висок дърпам назаде(а може и да съм я откъртил не знам), та стола отнесе неколко ритника от задния ред, ма никой не посмя да ми каже нещо, така че си киснах три часа и нещо(с рекламите) и ми беше екстра, хем че седях на 9 ред и виждах идеално, а в арената и синемата след 6 ред съм слеп, не знам как става тоя номер, иначе и млади мацки са сложили на билетите и пред залите, ся има и по некой туч за цвят, в арените поне на касите нема мъже, ама и тва се преживява. Обаче беше раздут филма, можеше за двойно по малко време да свърши, писна ми да седя да гледам, първия половин и последния половин час обаче бяха супер.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 22 Яну 2014 17:24
ma ima li pak kino v sitito ve ? ina4e filma moe vi se struva 4e nekoi sceni sa izli6ni ma se pak e praven po deistvitelen slu4ai i sa vkarali qvno si4ko koeto se e slu4ilo realno men li4no ne mi se stori izli6no dalag de izob6to ne osetih kak minaha tiq 3 4asa
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 22 Яну 2014 17:33
Der Meister написа: ma ima li pak kino v sitito ve ? ina4e filma moe vi se struva 4e nekoi sceni sa izli6ni ma se pak e praven po deistvitelen slu4ai i sa vkarali qvno si4ko koeto se e slu4ilo realno men li4no ne mi se stori izli6no dalag de izob6to ne osetih kak minaha tiq 3 4asa http://cinegrand.bg/ - линк, вече тука ще движим аз лично, само дано пускат всички филми дето излизат, а не да подбират. Иначе филма е по мотиви от живота на Джордан Белфорт, но е преувеличен доста на места и раздут много, все пак това се компенсира от факта, че филма като цяло става - има мацки, има добра актьорска игра, сега дребни гафчета има винаги
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 01 Фев 2014 20:50
Миналата нощ сънувах, че филма взима 4 Оскара и Лео най-после спечели първия си Оскар. Филма е номиниран в 5 категории, нека да видим колко ще спечели и дали ще се окажа пророк.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 01 Фев 2014 21:03
Me написа: Миналата нощ сънувах, че филма взима 4 Оскара и Лео най-после спечели първия си Оскар. Филма е номиниран в 5 категории, нека да видим колко ще спечели и дали ще се окажа пророк. Поне два Оскара взима при всички положения.
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 03 Мар 2014 06:52
Me написа: Миналата нощ сънувах, че филма взима 4 Оскара и Лео най-после спечели първия си Оскар. Филма е номиниран в 5 категории, нека да видим колко ще спечели и дали ще се окажа пророк. Гола вода съм в пророкуването. Академията що толко мрази Лео бе, ебаси... какво още трябва да направи тоя човек.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 03 Мар 2014 11:47
като се сетя, че имаше една картинка, дето уж без да искат показаха лентичката за статуетката с името на лео за вълка на нея...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 14 Мар 2014 10:38
Сетне го гледах и аз въпросния, ядва се. Определено по-слаб от Dallas Buyer's Club и някъде на нивото на American Hustle, макар и по-хайпнат.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 16 Мар 2014 17:35
VVARDEYN написа: Определено по-слаб от Dallas Buyer's Club Иди обясни на форумните олигофрени че цици, наркотици и чекии не печелят оскари. Печелят MTV Movie awards.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 17 Мар 2014 20:59
mnogo e tujno che samo tva ste videli ot filma, zaebi rechite, husa, energiqta i lukavostta suvet: gledaite interview s istinskiq jordan belfort vijte kak govori i kak jestikulira posle gledaite leo kvo prai i se plesnete po 4eloto
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 18 Мар 2014 00:23
hyper` написа: mnogo e tujno che samo tva ste videli ot filma, zaebi rechite, husa, energiqta i lukavostta suvet: gledaite interview s istinskiq jordan belfort vijte kak govori i kak jestikulira posle gledaite leo kvo prai i se plesnete po 4eloto tapanar dori da ne znaeh ot opshta koltura koi e jordan belfort dori i da ne bqh poprochel knijkite mu dori i da ne go bqh gledal i da ne bqh zabelqzal cameoto mu vav filma nai-malkoto sam zavarshil finansi i pone ot tva iam nekva po-adekvatna prestava kato cqlo ot tep tei che qj pishki
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 18 Мар 2014 10:10
Тоалетен маг написа: qj pishki pish qjki se kazva we
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 18 Мар 2014 13:11
e ok de sori
qjki pish ne stava li
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 18 Мар 2014 13:15
hyper` написа: suvet: gledaite interview s istinskiq jordan belfort vijte kak govori i kak jestikulira posle gledaite leo kvo prai i se plesnete po 4eloto Еми за милионите, които взима, оставаше и да не разучи човека, който ще играе. Професионализъм му се вика на това, всеки на негово място би си направил труда да назубри всичко за персонажа, който играе
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 19 Мар 2014 00:16
Средна работа --- само се засмях малко на дрогирания Leo vs Jonah Hill.
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Wolf of Wall Street Публикувано на: 21 Мар 2014 21:05
Тоалетен маг написа: hyper` написа: mnogo e tujno che samo tva ste videli ot filma, zaebi rechite, husa, energiqta i lukavostta suvet: gledaite interview s istinskiq jordan belfort vijte kak govori i kak jestikulira posle gledaite leo kvo prai i se plesnete po 4eloto tapanar dori da ne znaeh ot opshta koltura koi e jordan belfort dori i da ne bqh poprochel knijkite mu dori i da ne go bqh gledal i da ne bqh zabelqzal cameoto mu vav filma nai-malkoto sam zavarshil finansi i pone ot tva iam nekva po-adekvatna prestava kato cqlo ot tep tei che qj pishki куул аз пък съм работил нещо което е 90% същото движил с костюмари които теглят майни на клиентите си и развяват пари ей така и кво ли още не и от опит мога да говоря а ти с твоето унсс сиг само на картинка (и тоя филм) си виждал нещата стой си прост, сельо
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|