Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 18 Яну 2014 18:11
tiq klekala obiknoweno sa plastmasowi i spored mene se usukwat s wremeto ot mnogo sedene i kat gi wdignesh im se naru[awa balansa na tejestta, ta za twa ne mogat se zakrepqt prawi
ot drug material klekalo, det da pada, ne sym vijdal
nedaj boje i s takowa da trqa se oprawqm, pisnalo mi e weche ot nedoizmisleni kenefi
ele pa tiq niskite i tesnite
principno za kilata si imam mnogo fino dupence, mynechko takowa
i pak ima kenefi, det ne moga se sybera wryz teh i se edno seda na taburetka
hem me rybi otsekyde i edwa se krepq, hem otdole imam chuwstwoto, che si sera wryzh huq, taka sym se sgyrchil
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 18 Яну 2014 18:15
Моридин написа: tiq klekala obiknoweno sa plastmasowi i spored mene se usukwat s wremeto ot mnogo sedene i kat gi wdignesh im se naru[awa balansa na tejestta, ta za twa ne mogat se zakrepqt prawi
tc ne e taka, neshto drugo ima deba shot i na sravnitelno novi kenefi na publichni mesta det ne se polzvat sam go vijdal
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 18 Яну 2014 20:56
tiq kenefi deto im padat klekalata verno sa dosta protivni v edin priqtel ima6e takav i to naprao da ti se ot6te da pikae6 trqq da go darja s raka klekaloto ma poneje sam visok i trqq se naveda i e mega neudobno da se izpikae6
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 18 Яну 2014 21:46
lod li si e kato pada non stop nema go durjq q... pikaa otgore mu da se znae da si go opraqt
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 00:02
ae da si4ki da si snimame kenefite i da gi postnem? edit: sled mn qsno
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 00:31
ма преди или след да пуснем водата
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 00:43
prez denq she shtrakna moq, vecher e malko depresirash :/
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 01:27
navanka li seresh we semeone
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 01:32
ma ne se svenete sega be e tuka serem qz; nema slyncheva svetlina, zazidah prozoreca kyrpata ne si byrshem gyzo s neq, kato onq pustinqk, deka nekoi razprawqshe za nego dylbok i shirok kenef ne znam kak she jiveq bez nego nekoi den
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 11:56
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 69484B.jpgЕто го клозето ... Бомба ми е клозета, кво като са червени плочките, даже е по-тузарско така. Иначе хартията като е отзаде верно е малко неудобно, но бързо се свиква, не е болка за умиране ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 12:37
^dosta neudobno mi se vjda stoikata s hartiqta da e zad tebe otstrani si e nai dobre
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 12:41
A snimka sled srane nema li da slojite, da vidime sti4a li se lainoto, ostawq li sledi i tn?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 14:28
i na mene mi se vijda neubobno hartiqta ti da e otzad +tva cherven kevef...ddz whatevs, kachvaite snimkite direktno be, nedeite v spoiler, ili s link...ne e qko tei inache tva mi e nujnika, imah mnogo tarikatska toaletna chiniq s edni ribki,ot tiq, det ne mogat da im se vdigat kapacite, ama edin aver s nadnormeno teglo mi q izkyrti i ot togava sym s taq belata, dokato si namerq neshto po originalno btw, toq post go pisha ot klozeta
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 15:23
moje da napravim konkurs za nai qk kenef
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 15:26
Само като го гледам този последния чувам цамбурването и окъпването на задната броня...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 15:29
ei mi go i drugiq kenef
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 15:34
hyper` написа: Само като го гледам този последния чувам цамбурването и окъпването на задната броня... emi slu4va se ama zavisi i ot lainoto trqbva da probvam na moridina taktikata: Цитат: Решението ти е да си постелеш върху водата малко тоалетна хартия, даже да потъне, лайното ти като падне от високо, нема да цамбурне. Тва си е класика.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 15:35
ei go moio chistak nov, predi da go turime bace maistero toq kenef deka e taka svurzan za stenata i nema opora az bih umrel ot ujas da sedim na nego vzeme se otkurti sraneto bi bilo nespokoino
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 15:37
be nqq ve to si e zdravo napraeno e sa ako si nqkav 200kg moe ama taka kato e kenefa nqkvo po esteti4no izglejda ddz
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 19 Яну 2014 15:41
e kolko da e zdravo, 2 vinta i silikon po rubovete nz a drugio mi kenef nema ko da go snimam, ono polovinata forum go znae daje nema da kaam koi ama i sa draifali u nego nevednuj
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|