Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: The Conjuring Публикувано на: 21 Сеп 2013 19:39
1. Не знам защо този филм излиза с 2 месеца закъснение в БГ, но... баси филма 2. Eто един не-толкова-спойлващ трейлър http://www.youtube.com/watch?v=Vjk2So3KvSQ3. A сега за самият филм: Адски добър!!! Държи те в напрежение през цялото време, направо се бях залепил за стола. Изключително силен хорър, всичко е перфектно. Няма шибан CGI или други подобни глупости, които просто нямат смисъл, и те изкарват от филма. Персонажите са интересни и актьорската игра е на ниво. 10/10 Иии това ми беше първият хорър филм в кино
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 21 Сеп 2013 19:54
И аз чувам само хубави неща за него и мисля да ми е втория хорър на голям екран.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 21 Сеп 2013 20:05
az misleh da hodq na kino da go gledam, ama taka i ne se pusnah -.-
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 21 Сеп 2013 20:18
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 21 Сеп 2013 22:08
И като почнеш да четеш коментарите под клипа - обсъжда се филма, баси
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 22 Сеп 2013 11:08
Разбира се, този филм ще се гледа, ужасите са ми любимия жанр и ме хваща яд, че на година на кино дават едва 2-3 и то повечето са като обсебване и мама, създадени за американски тийнове, дето искат да се правят на смели с детски истории...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 23 Сеп 2013 13:07
Рядко излизат добри хоръри, а тази година имахме цели два - този и Evil dead римейка. Мама е овърейтъд шитня с Джейми. п.п. И V/H/S 2, но не съм сигурен дали е от тази година.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 24 Сеп 2013 11:44
Tiny написа: Рядко излизат добри хоръри, а тази година имахме цели два - този и Evil dead римейка. Мама е овърейтъд шитня с Джейми. п.п. И V/H/S 2, но не съм сигурен дали е от тази година. Ами, тая година си беше добра за хорър феновете, доста неизвестни хорърчета излезоха, особенно един адски тъп - турнадо акули май беше, но имаше и сравнително добри, а иначе си прав - филма е от тая година дето си споменал, доста сносен беше, на фона на другите
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 25 Сеп 2013 14:32
Horror masterpiece. Успяхме вчера да се съберем от курса за прожекция в 1:00 и мога да твърдя, че това е най-добрият хорър за последните 5 години, ако не и повече. Филмът е нещо като перфектна симбиоза между Паранормална активност и Екзорсистът. Определено си заслужава да бъде гледан на кино най-вече заради озвучението, което няма как да се пресъздаде в домашни условия. Ще кажа само, че на 30-тата минута момичетата започнаха да си светят с телефоните, а някои направо си тръгнаха.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 20 Окт 2013 02:01
Аз ще го гледам вкъщи, но пък утре ще ходя на Carrie да видим дали ще последва съдбата на повечето римейкове...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 26 Окт 2013 22:09
И аз го гледах. Готин е, ама не видях чак толкова огромна разлика от останалите хорор бози тип paranormal activity. Младо семейство се нанася в нова къъща -> оказва се проклета/обладана -> стават странни неща. Нищо особено...
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 31 Окт 2013 05:00
Якото е режисирането, моментът с момичето, дето си гледаше под леглото здраво ми опъна нервите, а хоръри не гледам от вчера. Доста е добър филмът, факт.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 06 Ное 2013 05:04
da ne otvarqm nova tema
toq insidious zaslujava li si??
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 18 Яну 2014 03:57
Чак сега го гледах - наистина е добър! Няма фрапантни логически пропуски и излишни подробности, актьорската игра е повече от впечатляваща, визуалните ефекти са добри, без е ползван shitty CGI, както вече се спомена. След като го изгледах, реших да се поразровя повечко и излязоха интересни работки за който му се чете: Интересна статия, хвърляща светлина върху някои неща. В дъното на статията ще намерите ревю на филма от най-голямата дъщеря от сем. Перън - Андреа, клип с цялото семейство и един с Лорейн Уорън и директора на филма. Разговор между Андреа Перън и настоящия собственик на къщата им. Сайтът на Ед и Лорейн Уорън, както и статията за тях в wikipedia. Оказа се, че са работили и по Ужасът в Амитивил, който в крайна сметка май се оказа измишльотина. Andrea Perron написа: The Conjuring' IS based on a true story… our story. However, the film is not based on my trilogy 'House of Darkness House of Light'. It is, instead, based upon the case files of Ed & Lorraine Warren. ...There are liberties taken and a few discrepancies but overall, it is what it claims to be — based on a true story, believe it or not.
I thought I was going to pass out. My mother began to speak a language not of this world in a voice not her own. Her chair levitated and she was thrown across the room.
Both my mother and I would just as soon swallow our tongue than tell a lie. People are free to believe whatever they want to believe. But I know what we experienced. Оставам малко шашнат като знам какви работи видях във филма, ако ще и дори само 1/3 от тях да са истина.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Conjuring Публикувано на: 19 Яну 2014 16:03
Пени написа: da ne otvarqm nova tema
toq insidious zaslujava li si?? с някъде около два месеца закъснение - не, макар че не е лош филм(чак толко), ма не върви да даваш пари за него...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|