Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 13:51
ae hora radvaite se otkak si iam priqtelka kato e u nas sera za 2 min i stavam i samo 4akam da si zamine i sqdam na kenefa udarno polovin 4as s nekva tehnika v raka kakto v momenta btw
ina4e si4ki polo4avame krampi ot vreme na vreme, ama 4ak da mi sedi izpunat kraka ne mi se e slu4valo we deba nz moje da ne razbiram to4no zako staa vapros
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 14:13
Edno vreme kato hodih za dylgo po moreta ot morskata hladka voda neshto mi prostivashe kraka i mi se poluchavaha sushtite spazmi na praseca, za koito Kireto spomena. Reshenieto e mnogo efektivno i prosto - za da se izbegnat sutrin trqbva da se pravi malko streching, a pri takyv spazym krakyt se izpyva maksimalno napred i s edna raka se izpyva silno stapaloto v gornata mu chast kym tqloto, namerih ei taq jenica pravi primerno pokazno: Po temata segashnata mi banq e nqkakvyv lednik i izobshto gledam da ne se zadarjam tam, tai che nabarzo se iztropvam i gg, ina4e potvarjdavam i az che si e kef da si narpavish pregled na pechata varhu kenefa i na men mi hrumna edno vaprosche - ako zakusq plodova salata, na obqd salata ot maioneza, brokololi i carevica, sledobed bonbonki M&M i ve4erta salata ot 4erveno cveklo s morkovi, sled koeto izpiq 2-3 kokteila Sinq laguna dali na sutrinta shte izsera proslovutoto
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 14:33
da we, za syshtoto govorq i az, i se opitvam kat taq macka ot kartinkata da napraim, ama prosto se edno e kamik, ne moga da go sguna kym tqloto, vupreki che durpam s vse sila puk az stretchinga si go praim chat-pat neko sutrin, to prosto stava po sred nosht tva i e totally random ( obiknoveno kat sym pil, i veroqtno legnal v nekva kriva poza tip ruska yoga )
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 14:34
i az seka sutrin si praim stre4ing na...praseca 6ot i toi polo4ava nqkvi krambi i ne moj go pribere6 kam tqloto si osven ako ne si go navre6 otzad ddz
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 14:37
И аз преди се стеснявах и тропах набързо, ама след това... На обяд хапнах салата с цвекло, вероятно довечера ще видя нещо красиво.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 15:59
vanmx написа: Der Meister написа: а на въпроса за бърсането на гъза - прав и леко приведен. сякаква друга позиция ми се струва абсолютно невъзможна, особено седнал, това не мога да си го представя как става Аз пък от тоя форум, в една друга тема за сране беше, когато разбрах за първи път че може да се бърше гъза в изправено положение и не знам какво му е невъзможното в седнало добре ве, глей са тука някой правилно спомена, че за да избегнеш опирането на кура ти в ръба на тоалетнета, требва да се дръпнеш назад, ма тогава гъза ти опира в задния ръб ще ми обясниш ли с пластелин как става тва бърсане седнал - завираш си ръката в тоалетната чиния през процепа отзад, демек навираш си я хубаво под гъза през неква дупка от пет сантиметра, с което излагаш на риск от омазване цялата ръка до лакътя и извършваш движения в китката ли, кво? ми ако е плитък шибания кенеф по него ли ще стържеш с опакото на ръката, дееба? а, за мускулните крампи съм чувал, че се получавали от дехидратация, за тва пийте я тая вода, не е само за мийне на ръцете
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 16:44
kva voda be vodata e pylna s mikrobi doktor atanasova IZRICHNO mi e zabranila da piq voda samo rakiq
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 17:15
Ами как да обясня. След като се изсера просто се приплъзвам малко напред и има достатъчно място да си провра ръката с парче кенефна хартия. Докато съм в тая поза, гъзът е добре разтворен и имам по добър достъп до лайняната част Откакто се помня процедирам така и до скоро не се бях замислял за други методи. Пък и някак си не ми идва отвътре както съм с лайняния гъз да се изправя, гъзът ще се свие, и лайната ще се размажат по-трътките, тая мисъл ме гнуси Аз дори като си избърша гъза после задължително докато съм седнал на кенефа го мия с душ
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 17:32
Логичния въпрос кво ти става с патката като се преместиш напред май няма да го задам
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 17:43
nali sa pravat kenefite s edno chuchurche na nivoto na gazo, da si pusnesh struika da izmie btw, nekoi ot vas pushi li v kenefa ?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 18:03
Timeghoul написа: nali sa pravat kenefite s edno chuchurche na nivoto na gazo, da si pusnesh struika da izmie btw, nekoi ot vas pushi li v kenefa ? Аз не пуша, ма имам приятел дето си монтира телевизор в кенефа и първо го мислех за тъпо, после му завидях Чувал съм и за хора дет се хранят или поркат в кенефа, а иначе чучурчето не върши работа, не може да изчисти всичко и ще зацапаш гащите
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 18:14
toq post go pisha ot kenefa nachi qdoh dnes na obqd edna bqsna vrqla CHORBA s mega skandalnata liuta chushka i ocet i sq iam chuvstvoto che nestinari mogat da hodqt po anusa mi
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 18:26
Моридин написа: добре ве, глей са тука някой правилно спомена, че за да избегнеш опирането на кура ти в ръба на тоалетнета, требва да се дръпнеш назад, ма тогава гъза ти опира в задния ръб ще ми обясниш ли с пластелин как става тва бърсане седнал - завираш си ръката в тоалетната чиния през процепа отзад, демек навираш си я хубаво под гъза през неква дупка от пет сантиметра, с което излагаш на риск от омазване цялата ръка до лакътя и извършваш движения в китката ли, кво? ми ако е плитък шибания кенеф по него ли ще стържеш с опакото на ръката, дееба? а, за мускулните крампи съм чувал, че се получавали от дехидратация, за тва пийте я тая вода, не е само за мийне на ръцете Не знам бе, аз примерно съм по средата, подпирам от пред да не гали ръба, пък отзаде има достатъчно място да си напъхам ръката с хартишката. ръката е максимално близо и права (не свита в нито една посока), държейки хартийката с върховете на пръстите. И като мине кафявата точка забърсвам сичко с едно движение на обратен ход. И секи път, без да се изцапам, а съм с кофти "Г" кенеф... Може и леко да се наведеш напред, измествайки центъра на тежестта върху краката, наддигайки леко гъза... Ама тва ако се натрупа неква купчина, по-голяма...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 18:40
mn typo naistina s laptopa kato si i ne si vlizal v 9gag ot krai vreme ili kato vlezesh v kenefa s noviq top gear
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 18:43
Timeghoul написа: kva voda be vodata e pylna s mikrobi doktor atanasova IZRICHNO mi e zabranila da piq voda samo rakiq радева бе не атанасова vanmx написа: Ами как да обясня. След като се изсера просто се приплъзвам малко напред и има достатъчно място да си провра ръката с парче кенефна хартия. Докато съм в тая поза, гъзът е добре разтворен и имам по добър достъп до лайняната част Откакто се помня процедирам така и до скоро не се бях замислял за други методи. Пък и някак си не ми идва отвътре както съм с лайняния гъз да се изправя, гъзът ще се свие, и лайната ще се размажат по-трътките, тая мисъл ме гнуси Аз дори като си избърша гъза после задължително докато съм седнал на кенефа го мия с душ То не се изправяш напълно, а си приклекнал леко. Така хем няма да ти си размажат лайната по трътките, хем гъзът ти ще е по-добре разтворен отколкото ако си седнал. Ако искаш максимален разтвор може и да клекнеш даже Пробвай така ще видиш, че е доста по-лесно. Иначе аз понякога съм влизал с бира да сера
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 18:48
ma to ne se izmestva6 naprede, kakto kaza vanmx, prosto se ponaklanq6 leko i zabursva6... az burje sera, predi sedqh po 4asove vutre da risuvam, da pi6a i kitarata sum si zemal u kenefa da uprajnqvam skali, pa i akustikata si e dobra vutre ma nz, sq mi idva po-burzo da se iztropam i da izlizam da si vur6a nqkva druga rabota ina4e osobeno se kefq kato se izsera po-koravo i nqkolko harti6ki sa dostatu4ni, ako e nekvo lepkavo to bur6e6, brat4e, bur6e6, nema krai i nakraq kato si se izbursal ti idva nova struq i are posle o6te tolko eeeee aman mn mrazq taka
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 19:08
Абе пичове, май тук е момента да ви спомена, че моята тоалетна чиния е неква странна, в смисъл само дълбока дупка е, няма как да направим купчина, и като серем и плисне у водата, ми изкъпе задника едно хубаво със студена водица, обаче като съм с разстройство целия ми задник в лайнени пръски Идеи?
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 19:11
tva ati ne upira kuro u ruba na toaleta edin razpraq che naprao go izkarva i go turva na duskata e to ubo ama ako mi doide struqta i otidaha plochkite
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 19:11
Летоска като почна да се наливам с вода, говното ми става като гума и излиза с копринено приплъзване. След тва даже няма нужда да се бърша, камо ли да се мия, шот колкото и да търкам, просто не се е размазало никъде. Любимото ми Кафев, аз съм със същия кенеф, радвай му се, браточка, шото не се задръства никога и не знаеш с него кво да ти опре лайното у гъза, щото не ще да слезо до водата. Решението ти е да си постелеш върху водата малко тоалетна хартия, даже да потъне, лайното ти като падне от високо, нема да цамбурне. Тва си е класика.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Изтръпват ли ви краката на кенефа? Публикувано на: 13 Яну 2014 19:19
начи досра ми се докато чета и тва го пиша от кенефа. влизам само с телефона шот моа се наведа напред и патката да не опира. тия с лаптопите трее бая назад да сеизтеглят, че да мое си туриш лаптопа и да не ти опира патката. баржа се прав леко приведен от малак. седнал сам проал ма е мнол гадно и противоестествено. в даскало като бехме на неква екскурзия и бехме 4 момчета в стая и единя ни обра белите кърпи и влезе в кенефа... оказа се, че техните го учили да се бърше с кърпа, а до кенефа стой шишенце вода майна... и като го питахме ицо, брат нормален ли си, беше в истински потрес, че тва не го правим и ние и до тоя момент е живял с мисълта, че сички ора тей си бършат газо. вечерта се напихме и некои се къпа. е немаше кърпи после да се избърше. Бехме на 17 или 18...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|