Па тури рисунката да е шаренко малко некво:
.jpg)
А иначе след снощния ми лек 7-часов тест (тва за последно с нова игра не помня кога е ставало) направо се преродих, то карта ли е да го опишеш, то графичка ли е да ти гали окото, тия залези тип Revelations, дето има най-яката атмосфера, ми топят душата, да не говорим колко як pirate sim е

Ако някой е цъкал Sid Meier's Pirates, това тук е като сбъднат сън. Яко са направили пъзелите да са карти със съкровища, вчера 15 минути претърсвам некъв остров, накрая се усетих, че може би не е за тоя остров картата, запалих си кораба и дим да ме няма.
Бтв - най-накрая - ПРОЗРАЧНА ВОДА!
Водните битки са още по-яки.
И за пръв път ме радва, че дрехите на главния герой нещо не му стоят добре както на предишните, някак си леко широки ми идват, ма това е логично, предвид че нашият ги тафи от асасин, голям плюс тука.
А вчера докато си бръмча из града и разглеждам близките водички и си викам тва малко като Far Cry 3 като усещане ми идва, и то с тая музика... Отварям Уики и гледам - същият композитор. Взривих се от кеф, щото на ФЦ3 още си слушам музиката отделно.
С две думи - тоя път по-малко големи думи от Ubi, повече работа, играта е вафла трепач отвсякъде.