Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Окт 2013 12:54
ae struva li mi se ili teq naemnici sa mega bezpolezni osven templara :S
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Окт 2013 15:48
Аз не ги ползвам, защото отвличат вниманието на мобовете, вместо да са върху мен и да ми ядат АоЕто 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Окт 2013 17:53
И двамата сте в грешка.  Има ОГРОМНА полза от помощниците, особено при фарменето на предмети, тъй като можете да им сложите MF и GF итеми, процент от който се приспада към вашия герой.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Окт 2013 20:20
doggymien4o написа: И двамата сте в грешка.  Има ОГРОМНА полза от помощниците, особено при фарменето на предмети, тъй като можете да им сложите MF и GF итеми, процент от който се приспада към вашия герой. Не мисля. Поне в д2 не беше така. Твоя mf приспада към мерка, но не и техния към твоя. Но може да им слагаш аури, като infinity на акт 2 мерка на д2 примерно
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Окт 2013 23:40
Така си е, доста съм изненадан, че не го знаеш.  Влез в игра, натисни F, виж DETAILS на помощника и скролни най-долу. Enjoy 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Ное 2013 09:05
Точно така си е, и даже различните аверчета имат различен твърд бонус на последния скил обикновено.  )
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Ное 2013 14:02
doggymien4o написа: Така си е, доста съм изненадан, че не го знаеш.  Еми не го знам, не я играя тая слаба игра. Казах в д2 как е
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Ное 2013 15:08
doggymien4o написа: И двамата сте в грешка.  Има ОГРОМНА полза от помощниците, особено при фарменето на предмети, тъй като можете да им сложите MF и GF итеми, процент от който се приспада към вашия герой. На теория това е така, но с навлизането на MP системата, в комбинация с парагон системата, ползата от мф/гф на наемниците е доста по-малка. Отделно, че при AoEто, което правя е много по-оптимално да убивам масовките възможно най-бързо (тоест да са лепнати за мен), отколкото да имам малък процент мф/гф отгоре и да се разхождат мобове насам натам. Ако свършиш един рън по-бързо, компенсираш малко по-малкото мф/гф.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 09:38
Крафтването не върви, опитите за хубави ръкавички и амулет фейлват лошо засега  Тия дни "играх" доста на AH и понаправих пари, та поекипирах героя добре. Остават крафтовете и парагон левъла.
|
|
|
|
 |
Dumbaldor
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 13:28
Ами дано са си взели поуки. Wannabe написа: doggymien4o написа:
Еми не го знам, не я играя тая слаба игра. Казах в д2 как е В тая тема ти си най-слаб 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 13:59
abe verno si e meh igrata vrytnah q vchera na normal, i se useshtam kak sega prosto nqmam nikakvo jelanie da prodyljavam poveche ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
 |
Dumbaldor
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 14:05
Пени написа: abe verno si e meh igrata vrytnah q vchera na normal, i se useshtam kak sega prosto nqmam nikakvo jelanie da prodyljavam poveche ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Щом си я врътнал пак добре. Мен ми затъпя още на 3-тия акт  . Иначе акт 1 и 2 са сравнително добре.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 14:23
Пени написа: abe verno si e meh igrata vrytnah q vchera na normal, i se useshtam kak sega prosto nqmam nikakvo jelanie da prodyljavam poveche ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) То и аз нямам желание да минавам през нормал/нм/хелл отново Стимулира ме подобряването на героя. Отделно, че може да не ти пасва героя. А и на нормал/НМ е досадно лесно.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 16:09
ne az razbiram, kakva motivaciq bi imal chovek
tochno zaradi tova sym imal pone po 1 ot vseki klas 99 lvl geroi edno vreme v diablo 2, vypreki che ne sym nai-golemiqt fen na hack n slash rpg janra
a sega ne znam dari zaradli lesnotata, dali zaradi mega skuchnata istoriq, ili pyk zaradi tova che headoff serverite edno vreme mi se struvaha po-pylni ot tova, prosto nqkak ne moga da se nasilq da prodylja
shte vidim de, barbarian cykah do sega, moje ako mi doide muzata i se nakanq da vlqza pak da smenq geroq, ta da vidq dali shte ima razlika
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 16:14
Най-лесно е да погледаш в ютюб някакви скорошни филмчета с геймплей на други герои и да видиш дали нещо ти допада. Отделно, с какъв герой/билд играеш?
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 16:54
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYc!aZaaaadual wield sym ne znam, moje i da e ujasen toq build, ama tova sa edinstvenite spellove so far koito sa mi vsyshtnost zabavni da polzvam, ta si karam na tqh.syshto taka zabelqzah i che v public games vseki barbarian koito sreshtna e s 1 handed+shield, ta sigurno i dual wielda e losha ideq, no si me kefi taka.
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 17:08
На 60лвл барбовете са или DW, или 2H, такива с щит не съм виждал никога. Защото бързото и по-силно удряне те прави по-неубиваем (посредством life steal или LoH), отколкото някакъв щит. Вероятно ония са грабнали каквото е имало, вкл някакви щитове с повечко +експ на тях, за да качват по-бързо в публик игри като някой друг прави демиджа вместо тях хахаха.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 18:03
ami ne znam, ako se napyna da vlqza pak nqkoi pyt moje da go prodylja da vidim dali shte me grabne v po-golemite trudnosti, ili moje napravo da pochna wizard/demon hunter, che mi izglejdat po-fun
inache sega si izteglih path of exile, che edni averi mi naduha glavata pyk i si e free v steam, ta shte vidim koe kak e kato sravnq
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Ное 2013 21:00
Аз играя ДХ и по темата бих ти цитирал един приятел от днес: "Новата реклама: "Искате да сте велики: имате 4 прекрасни класа герои. Искате да сте жертва - няма проблем! За вас специално сме създали мазохистичен миши клас герой. Така че не се двуемете и си вземете Диабло 3 преди следващия нърф на Демон Хънтъра!!!" WD е добър герой. Барб е IMBA герой, но вероятно е скучничък. Монк е страхотен герой. Уисърда е so so. ДХто е жертва, аз го играя от инат и защото ми харесва какво би трябвало да представлява 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|