Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 07 Окт 2013 22:47
начи смятай колко си тъп, щом те баннаха от форум без правила 
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 07 Окт 2013 22:58
баси ка се надървих като видях заглавието  кур за 2007
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
Toxic Diaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 07 Окт 2013 23:02
Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място. Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не. Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш. Абе типично по български. Не ми се коментира повече.
___________________________________ mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 07 Окт 2013 23:16
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 07 Окт 2013 23:40
Serious Sam написа: Der Meister написа: Слушай си там безкрайните приспивни сола на Малмстийн и не се обаждай на тема музика  Ти накъдето отиваш, аз от там се връщам...  . С тази разлика, че аз отдавна съм отишъл там и няма и да се връщам  (поне не скоро  )
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 07 Окт 2013 23:54
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 08 Окт 2013 03:25
hyper2 написа: Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Боби няколко пъти ми е писал да ме предупреди че прекалявам. Яж лайна. Всъщност с удоволствие бих поадминствал из форума, да разкарам такива лекенца като тебе. Умерено де, че то ако всички тебеподобни лайнари ги шитнем тука ше останат само андрей и сирус сам да спорят за политика и още 5 човека да им четат постовете. Нужно е да има и такива като теб по малко. Но ти точно си излишен. Проблема е, че няма да върви с админския акаунт да ти кажа да ядеш лайна. Тъй че яж лайна.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Toxic Diaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 08 Окт 2013 04:03
Ти правиш ли разлика между тва да не харесваш нечие мнение и някой да троли? И кога пък на теб нещо съм ти казал, че се изказваш ни в клин, ни в ръкав сега? И особено ти да се правиш, дето пишеш като дете олигофренче и само псуваш, ти с твоите мнения, 50% от които са лишени от смисъл, си най-нужният тук, аре бегай бе, смешко. А като ти е писал, защо не го прави сега, както си му е редът, ми беше въпросът. Ма ти не ми отговаряй, че си прост на чайник.
___________________________________ mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 08 Окт 2013 07:27
ма само да видим дали съм разбрал - изравяш тема от преди 6 години и кусур с някво безсмислено мнение, пък сега мрънкаш ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 08 Окт 2013 09:00
сополива сган
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 08 Окт 2013 11:49
Ще се ходи! 
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 08 Окт 2013 12:14
hyper2 написа: Ти правиш ли разлика между тва да не харесваш нечие мнение и някой да троли? И кога пък на теб нещо съм ти казал, че се изказваш ни в клин, ни в ръкав сега? И особено ти да се правиш, дето пишеш като дете олигофренче и само псуваш, ти с твоите мнения, 50% от които са лишени от смисъл, си най-нужният тук, аре бегай бе, смешко. А като ти е писал, защо не го прави сега, както си му е редът, ми беше въпросът. Ма ти не ми отговаряй, че си прост на чайник. И кво бе, лешпер, отвори последната страница у форума и си избра тема и реши да я дигнеш? Бах та в гениалния. Това е най-забавното нещо което можеш да направиш тук, и е толкова уникално, че се случва на всеки месец и половина, и то все от тъпанари като теб. И какво, вдигна умряла тема щото искаше Боби да ти пише че прекаляваш ли? Ти не си ли го знаеше бе, дебилен? Яж лайна казах ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 08 Окт 2013 15:13
hyper2 написа: Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място. Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не. Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш. Абе типично по български. Не ми се коментира повече. Ето, предупреждавам те "публично". Знаеш по-добре от мен защо. Не може да опишем в 20 реда правила всички глупости, които могат да му хрумнат на човек. Като тази с безмисленото вдигане на безброй стари теми или флуденето с офтпоци. По повод въпроса за ревютата на игри - авторите ги пишат когато имат възможност и желание за това. (както си сигурно си забелязал) На сайта няма нито една платена реклама, свързана с игри. Приходите от реклама са важни - с тяхна помощ може да отедляме повече време и усилия за любимия ни сайт и да публикуваме повече статии. Така е абсолютно навсякъде по света. Без пари - толкова. Ако някой ни изпрати грамотна и смислена статия (не се е случвало досега някой да ни изпрати такава) с желанието да я публикуваме на сайта - ще я публикуваме. Също така, всеки е може да напише каквата си иска статия или ревю във форума или коментарите - има доста добри неща, публиквани от читатели.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 09 Окт 2013 01:01
Нямам какво да добавя към мнението на Боби. освен Яж лайна 
|
|
|
|
 |
Toxic Diaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 09 Окт 2013 02:09
стига си се мазнил като цигане за баничка на админа бе, дее ква си отрепка
(нямам време сега да отговаря на горните мнения, ма ше кажа 2 думи, когато мога)
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 09 Окт 2013 09:11
Не говори с пълна уста 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 09 Окт 2013 21:52
Тоя ретард най-накрая го баннали. Той чак втори акаунт си направил. Смешняга.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Toxic Diaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 09 Окт 2013 22:55
Дай пример с кво съм ретард или и ти си смучеш факти от изпод смрадливата мишница? А втори профил си направих, щото за разлика на някои, дето си мерят егото с броя постове тука, мен ми е през нали да за тая цифра.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 10 Окт 2013 09:03
нали знаеш до къде ше го докараш с тва отношение ? в смисъл, вече се осра, отнасяш бая псувни и ако продължаваш да си толко тъп и кух, ще имаш само 2 избора накрая - или да станеш кат васко/марто, и след 2 месеца да регнеш трол акаунт, да си "отмъщаваш" на лошите батковци, или да седнеш мирно в ъгъла и да замълчиш за малко, щото наистина квото и да кажеш от ся нататък ще е тъпо и ще ядеш още псувни ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 10 Окт 2013 09:16
hyper2 написа: Дай пример с кво съм ретард или и ти си смучеш факти от изпод смрадливата мишница?
Е как с какво бе, глупав?!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|