Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 11:35
Абе напоследък у телевизиите тотално са се насрали и пускат секви реклами. Искам да попитам вие на кои реклами по тв-то се дразните най-много. За мен най-тъпите дето в момента циркулират са рекламите на каменица с онея кътили от Нашенци. По неуспели хора не мога да си представя, требва да им окачат снимките у училищата да плашат малките деца какво може да стане с тех като отраснат. Друга тъпа реклама е с ония резания - Башар Рахал, дето постоянно вика: скъпа - три години ше е шест и половина ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) По зле немаше как да пипнат реклама на банка  Да не пропуснем и дебилната реклама с Антонио Бандерас, който си говори с... понички. По принцип това можеше и да го пропуснем, ако беше некой загубеняк отишъл да се снима за 5 лева, ама тоя е със статут на голема звезда, а се излага на стари години.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 11:40
ти не си наред
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 11:48
denik написа: ти не си наред мда някак ми е непонятно защо хората отделят толкова време и внимание да си блъскат акъла с ЧАК такива глупости 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 11:54
Nocturno написа: мда някак ми е непонятно защо хората отделят толкова време и внимание да си блъскат акъла с ЧАК такива глупости  Еми тъжно ми е, че нямам твоята воля да не гледам ич тв, не знам как го постигаш, сподели тайната. Иначе като загледам вечерни новини, после се прехвърлям да погледам некоя комедийка и тея реклами ми изникват 10 пъти поне в рамките на два часа, как да не ги запомни човек 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 11:57
В редките случаи когато гледам телевизия, като попадна на реклами просто сменям канала. Въобще не ги знам какви се въртят.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 12:06
Лидера написа: Nocturno написа: мда някак ми е непонятно защо хората отделят толкова време и внимание да си блъскат акъла с ЧАК такива глупости  Еми тъжно ми е, че нямам твоята воля да не гледам ич тв, не знам как го постигаш, сподели тайната. Иначе като загледам вечерни новини, после се прехвърлям да погледам некоя комедийка и тея реклами ми изникват 10 пъти поне в рамките на два часа, как да не ги запомни човек  много лесно - комедийки в замунда колкото щеш, нема реклами, pause като ти се допикае/досере/доебе/рандъм разсейване, кво повече? чудя се дали хората си купуват плазми, за да гледат на гена трайкова фон дьо тена на HD или реално си пускат некой убав филм, дето си струва да се види на такъв телевизор или щот просто "така се прави" p.s. и си махни аватара, щот мноо дразни като ми мига там отстрани 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 12:27
Все още има хора, дето гледат телевизия? Lol, аре на ниво малко.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 12:41
Лидера написа: Еми тъжно ми е, че нямам твоята воля да не гледам ич тв, не знам как го постигаш, сподели тайната. Иначе като загледам вечерни новини, после се прехвърлям да погледам некоя комедийка и тея реклами ми изникват 10 пъти поне в рамките на два часа, как да не ги запомни човек  Според мен пък обратното е мъка. Да гледаш тв си е някакво непонятно действие за мен, вече  . Пускам новините - дават кофти изопачени полу действителни събития, филми дават все по-рядко и обикновено съм ги гледал, реалитита и турски сериали... Наистина, не мога да разбера как имате волята да гледате това  . Правил съм опити като седна да вечерям сам да пусна тв... и е мъка, докато намеря нещо, което да не е отврат за гледане бих могъл да съм се наял. И обикновено е по-забавно да гледам как котките ми се гонят  . Сега за новия апартамент кабел за тв няма и да пускам към спалнята, безсмислено е. Нямаш читави музикални програми, които да могат да ти гарантират и 20минути без реклами. В стария апартамент твто в моята стая беше просто прахосъбирачка, а тоя в хола съм го пускал само като дойдат по-скучни гости  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 12:49
Има свестни канали бе: BGonair, Discoveri, Viasat History... И с това май се изчерпват.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 13:09
Serious Sam написа: Има свестни канали бе: BGonair, Discoveri, Viasat History... И с това май се изчерпват. и предаванията по тях можеш да си ги свалиш от замунда когато поискаш и да ги гледаш когато поискаш
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 13:13
Steel написа: Serious Sam написа: Има свестни канали бе: BGonair, Discoveri, Viasat History... И с това май се изчерпват. и предаванията по тях можеш да си ги свалиш от замунда когато поискаш и да ги гледаш когато поискаш без реклами 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 14:50
или от kolibka.bg 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 14:53
Аз като съм мнол направен, обичам да си пускам Boomerang/VH1/24-Kitchen. И Fox, като дават фемили гай. Иначе не гледам телевизия. Вече няма AXN Sci-fi на моя кабелен план и не си заслужава.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 16:41
Цял ден вися в Интернет, пари за кабелна не давам  . Телевизора вкъщи тая година май не съм го пускал. Ама като отида при баба ми и дядо ми на гости, те нали имат булсатком и само яко дискавъри, visasat explorer и history. Останалите телевизии са направо някакъв терор. Почнат ли рекламите, направо ги игнорирам, сменям канала или изключвам телевизора.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 03 Окт 2013 20:58
vanmx написа: яко дискавъри, visasat explorer и history. Останалите телевизии са направо някакъв терор. Почнат ли рекламите, направо ги игнорирам, сменям канала или изключвам телевизора. Те пък тия все едно, че нямат реклами. Даже са някви още по-начестно и още по-дразнещи.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 04 Окт 2013 07:02
е, аз пускам понякога FOX-овете и БТВ Comedy(заради симпсъните и фемили гая), разните диеми и и нова спорт да си гледам мачовете и разбира се Travel Channel. Discovery се изпедерастиха с тия 1000 предавания за търгове и аукциони или автомонтьори 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 04 Окт 2013 07:50
Der Meister написа: Те пък тия все едно, че нямат реклами. Даже са някви още по-начестно и още по-дразнещи. Е да, така е  Тези телевизии поне са относително интересни и смислени, докато рекламите ги няма. Като пуснат рекламите, тогава превлючвам на някой друг от тези канали. Останалите са терор и по време на предаванията и по време на рекламните паузи. Дори май по-скоро бих изгледал някакъв рекламен блок вместо вип брадър,турска сапунка, или предаване със селяндурски водещ  . Телевизият е затъпяваща.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 04 Окт 2013 13:11
BGonair имаха ли реклами, че все ми се струва една телевизия бе отказала рекламите ама коя  Впрочем за да не правя нови теми като Васката постоянно, някой има ли на представа какво стана с еротичната бг онлайн телевизия дето я пуснаха лятото, задържа ли се и струва ли си да се плаща да гледаш голи новини и еротични програмки по нея ПС: Nocturno, представа си нямаш колко трудно ми беше да си намеря аватар, понеже в колекцията ми са само gif-чета 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 04 Окт 2013 13:39
ae bastun ti adekvaten avatar nqq li si slojish be
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Рекламите и затъпеването Публикувано на: 04 Окт 2013 14:25
Пени написа: ae bastun ti adekvaten avatar nqq li si slojish be Ти си ми откраднал и спина и хероина мен  Поне едното да беше свободно, щех да го лепнем веднага за аватарче 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|