Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО
Публикувано на: 25 Сеп 2013 21:09

@алкатраза и васко

некъв собствен акъл немате ли

тва че аз и гипо сме велики е ясно 8)

ама дайте малко въображение... ако знаете кво означава думата "въображение" :?

давай васе

почни обясненията

обясни се подробно, че си ми мноо интересен

даже си ми толко интересен, че чак си тъп

тъп си, разбираш ли

тъп

тъп си някъв, разбираш ли

и ти дето се правиш на много елитен и учиш там с пурата фостата и розова риза
хасковска мастия
и ти си тъп
тъп
тъп си, нали
некъв
е така
ддз
ТЪП

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 25 Сеп 2013 21:34

Ебал съм ви фурора дет напраи тоя васко.
Аз па ям боб. И си пра'а фурор в нас.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Сеп 2013 21:37

обичам те

{}

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Сеп 2013 21:38

@Nocturno- не зная защо, може би случайно, а може би под влиянието на някакво дълбоко аргументирано съзнание в мен, за чието съществуване аз не подозирам, си помислих че си несравнимо тъп

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 07:41

IC1101 написа:
@vasko - ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат.
Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет.
Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб ;).

Не съм очаквал, че някой ще ми намери поста за не помня вече кой форумец след толкова време и ще го постне за някой друг :lol: ИзненадА ме! 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 09:39

http://dreal.net/wiki/index.php/PC_Mania ^^

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 09:49

Йееей, има мой цитат в уики :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 26 Сеп 2013 10:42

Абе прайте му сметка, щом даже хамо не издържа да не бъзне васето, в тоя форум всичко живо и неживо го мрази тоя шибалник, но васе, аз че се молим за тебе, ще се смолим за бързата ти смърт, батка, я да ти се спука апандисит, я некой цирей на лицето, ма за по сигурно отскочи до софия некой път, понеже в света има голема несправедливост - ти живееш, ако беше животно да си пукнал досега, слабите животни ги изяждат хищниците и така баланса се регулира, а при хората кво е - вместо най силните да процъфтяват, такива въшки като тебе създават рехаво потомство и после се чуди човек откъде има такива лайна, докато заслужени хора не оставят следа. Та, преди да съм забравил, искам да те поканя на форумна среща между мене и тебе само, когат ти е удобно, ма по възможност преди да си отишъл у тийнпроблема и да си си намерил 500 килограмово момиче с което се ужените, требва да се прекъсне тая порочна серия създадена от баща ти :!:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 11:25

спокойно па и ти бе
за къде бързаш
СПОКО

полека с фикуса

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 11:44

какви чувства бе

никой не изпитва никакви чувства към теб

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 11:47

Спокоен съм бе, ма имам мечта да те почерпя един таратор, да олабиме чувствата с тебе васка, затва, ако ще идваш към софията драсни едно лс, обещавам, че ще съм много мил, щот аз може и да те псувам, ма таим дълбоко уважение към тебе, даже леко ти завиждам, понеже не мога да правим дълги теми като тебе от по пет поста, тва ме разяжда направо :roll:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Сеп 2013 12:26

Ти не тръгна ли на училище, бе? Айде спри да влизаш тук, че не си приятен на никого и хората най-откровено те ненавиждат. Не знам как продължаваш да заспиваш всяка вечер, знаейки че разваляш хубавото настроение на няколко десетки души всеки ден и да продължаваш да го правиш въпреки всичко. Смисъл... не ти ли е някво неудобно или гадно - представи си щом сега дразниш едни 20 нърда тука, какво би било в риъл лайфа? Ще си останеш аутсайдер, но няма да си го признаеш пред себе си, а ще креташ напред, сложил маската на човек, който е голямата работа и не го боли фара за нищо. А всъщност вътрешно ще ти е адски тегаво, ще ти се къса сърцето и ще съжаляваш, че не си бил по-добър човек.

Айде сега очаквам някакъв остроумен отговор, но и аз, и ти знаем, че съм прав :!:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 26 Сеп 2013 12:39

4то миасто за деник в класациата :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 13:11

denik написа:
ще ти се къса сърцето и ще съжаляваш, че не си бил по-добър човек

Е той беше некъв относително добър и възпитан. Тъп, но учтив. После и това се изгуби във форумния кенеф. Провокирахте го да стане фул ретард и са се чудите що изсира лайно след лайно в иначе безупречно чистия общ форум.

Василе, като им се подмазваш ше те презират още повече. Или слез на ниво, или по-добре за теб излез.

Лидера написа:
имам мечта да те почерпя един таратор

СКАЛАТА би те почерпил един тротоар.
Да скачаш на моментната обща жертва на форума няма да те направи бедес потребител и по всяка вероятност няма да ти спечели уважението на хората, на които се опитваш да подражаваш. Рано или късно ще се озовеш на мястото на Васчо. Даже може да е по-рано отколкото си мислиш. Поведение като твоето тук е прието за стар потребител, те са си извоювали правото да са кретени с това...че са тук от много време - като в казарма или нещо от сорта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 13:56

Скала, ай не се прави, че не сме пили с тебе таратор и не съм те черпил. У фейсбука си ми личен френд и искаше да ме жениш за дъщеря си :wink: Аз съм у пц мания от 2009 с различни акаунти... кво да ти кажа, оттогава досега не съм искал хич да ме харесват, ама хич, па и да гледаш тука да ме благославят и да ме тачат? Тука съм като всички, да пуснем некоя псувня по загубеняка на деня и да гледам сеир, чат-пат и в некоя сериозна тема да се включа. А аз да станем васко, може да се случи само при следните обстоятелства - той да изчезне от форума безвъзвратно, на мен да ми дожалее за него и да почнем да пускам тъпи теми за обичаи, за разни тъпи филми, дебилни акаунти да си правя - ако тва се случи - убийте ме да се не мъча, да не дава господ това да ми се случи все пак де. Скала, мойто уважение, ама и ти си некъв трол акаунт, сега допускам, че може да си трол акаунт на некой голем у форумо, ама е слабо вероятно. Ако спотнеш назад в годините, ще видиш че на никой не подражавам, а на мен са ми подражавали, даже един се прави на мен доста време :D Гледай си мачо с гробаро, преди да е дошел да те търси и той у форумо, че ще стане пренаселено

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2013 14:57

Твоя работа мойче. Виждал съм и хора с по стари профили от две и девета да изпадат в немилост.

СКАЛАТА така или иначе не обича да дава акъл на другите.
Spoiler for :
Ако некой са каже "Щото така и така си немаш достатъчно за себе си", СКАЛАТА ще го изкечи много лошо.

Профил

Аватар
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
Публикувано на: 26 Сеп 2013 15:31

Васко,

Spoiler for :
Цитат:
Шибан малък боклук. Дори не ми се занимава да измислям с какво да те храня. Много жалко парче си, да знаех че ще се пръкнеш, нямаше да се празня в кенефа навремето, ама къде ти. Ти си гавра, разбираш ли? Ти си причината за апокалипсиса, 'щото вселената не може да понесе унижението да си част от нея. Ти си т'ва, което се получава когато лайно, изсрано от циганин-педераст, живеещ в казан с Шерифа изяде лайно, изсере го, то на свой ред направи същото, неговото лайно го сгази кола, гумата я оближе чумаво бездомно псе, изсере се и върху лайното падне друго лайно, изсрано от гълъб, кълвал от разлагащия се труп на пребит хероман, умрял от свръхдоза пот на веселин маринов.

Изчезни бе. Изпари се. Ти си всичко сбъркано в тоя свят. Върни се във времето и предотврати пръкването си. Знам че го можеш, ти си гнойна пъпка в тъканта на реалността, пръсни се и ще се оправят нещата.

(c) 2012 - Мустака

Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Сеп 2013 16:46

то след като цял форум му се връзва на троленето, нищо чудно да излиза надървен от форума :lol: понякога забравяте май, че това е киберпространство :)

казва "аз съм от русе и съм ученик" и всички го вземате за чиста монета, чак съм изумен :lol:

човека по-скоро е стар трол, от колкото нов - но със сигурност много се смее на всичкия ви рейдж :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:19

кееп цалм данте

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:21

The Chameleon написа:
то след като цял форум му се връзва на троленето, нищо чудно да излиза надървен от форума :lol: понякога забравяте май, че това е киберпространство :)

казва "аз съм от русе и съм ученик" и всички го вземате за чиста монета, чак съм изумен :lol:

човека по-скоро е стар трол, от колкото нов - но със сигурност много се смее на всичкия ви рейдж :roll:

а ти забравяш, че това не е 4чан, където всеки 2ри е трол
доста е възможно момчето наистина да е тъпо на гъз

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com