Васко, абе ти не... а казали са го вече двама, да не повтарям и аз

То последните три поста преди моя казват всички мисли, дето човек може да има у главата докато чете тая тема, ама яз понеже съм си пичага, ми хрумнаха още няколко. Грим рипара, батка, голем

Начи как си губиш времето тука, вместо да печелиш от тея стихове бе? Ма ти ако ги бутнеш на некой рапер у чужбина, ми ще те позлатят бе мой. А си губиш времето с умрелтаци тука, стегни се и почвай яко да печелиш, аз и сега се гордеем де, не е като да не се. Васо, виж ся, без да съм груб(като другите у темата) имам няколко въпроса към тебе, понеже си автора на тая тема, а аз я прочетох и имам правото да те питам я тебе, в качеството ти на автор на теми тука. Значи ето ги въпросите:
1. Човек, защо не събираш темата си в един пост, ами пускаш двеста поста, в една тема, дето самия ти си я почнал?
2. Мислиш ли, че на некой му пука за тричането в тоя форум и живо се интересува по тая тема въобще?
Пффф, имах още няколко въпроса, ама ги забравих мамка му, ще минеш и с тия, ма държа на отговор, понеж интелектуално те питам, а не както я си знам.