Автор |
Съобщение |
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Сеп 2013 17:42
Моридин написа: А дано, ама надали. Т'ва не беше ли от няк'ва нова помия?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Сеп 2013 18:11
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Сеп 2013 19:02
не е и причина да не си тръгне
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Сеп 2013 20:33
Admiral General Hurf написа: Моридин написа: А дано, ама надали. Т'ва не беше ли от няк'ва нова помия? Не знам за какво говориш. Ако е нещо от телевизията, със сигурност пък нямам идея.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Сеп 2013 21:54
Май беше от Графа...
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 10:36
ci-devant написа: Ма недей ми преекспонира мнението, само аз мога да си преекспонирам мненията. Много ясно съм го написал на предната страница. Вместо да се пънеш да ме изкараш крив, почвай да размишляваш над думите ми Всички ci-devant написа: Вместо да се пънеш да ме изкараш крив, почвай да размишляваш над думите ми Всички Не.
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 11:04
йее научил си нова думичка и ся освен у всеки пост да обясняваш кой ти го е преекспонирал, а?
дееба майка ти тъпа грозна недъгава осрана умри и кат те псувам не си веем устата престай си ся верно майка си как гледа гузно с осран гъз и от утре те кара да бегаш до аптеката да й земеш папмерси за възрастни
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 11:12
как да се удави под мивката?
в смисъл...не трябва ли в нея?
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 11:25
Явно ще се наложи да ти бъде обяснено,защото нямаш умствения капацитет да схванеш намеците които ти правят хората. Не те харесват,не искат да общуват с теб и явно не ги интересува твоето съществуване като цяло.Но ти продължаваш да се напъваш.Направи си акаунт, опита да се впишеш и не стана. Но вместо да се отдръпнеш докато хората още не те псуваха толкова жестоко, ти продължи да инатиш като овен на мост и започна с глупави постове като всички останали тролове (ако не сте един човек). Сега ти започна да се сърдиш, да псуваш и съответно ще дойде момента в който всички потребители в форума ще те добавят към врагове,а ти ще си продължиш да постваш но никой няма ти чете постовете,което ще е равносилно на това сам да си говориш.Направи си услуга и си тръгни преди този момент, потърси си място където ще се впишеш (препоръчвам ти децката градина,чувал съм че е много хубаво по това време на годината) и си остани там.
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 12:23
аре напускай бе не се обеснявай изобщо
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 13:12
серем на НАП
серем на здравноосигурителната каса
на министерството на здравеопазването
на малоумните закони дето се пишат с очеизкормващата цел да се взимат пари, срещу които да получаваш точно никакво внимание относно здравето си
да еба и кирливата социална политика и още по-кирливото здравеопазване дето "съществуват" в тая държава
и на тия дет никога няма да се наядат да им сера на майките в устите
И ДА СЕРЕМ НА ДЕКЛАРАЦИЯ №7
ся вместо да отида кат бял човек на доктор, тряя ида пеша до другия край на града куцукайки, щот не ми се дават 2 лева за автобус, да се занимавам с простотии, да ми напишат акт за неподаване на декларация №7 навреме, да пиша възражение срещу тоя акт, да чакам да ми одобрят ЕВЕНТУАЛНО възражението с месеци и чак тогава да мога да отида на доктор по "законов ред" - с направление от личен лекар (GP) и оттам при специалист, който да ме прегледа и да назначи лечение
ма то дотогава човек може да е умрял вече
не драматизирам за себе си, щот ми няя нищо кой знае кво, ма не мога да проумея само защо трябва да се подава декларация, че човек е "безработен" и ако не я е подал навреме да трябва да плаща глоба между 500 и 1000 лева, а при повторно неподаване навреме - между 1000 и 3000 лева (да поясня - тази декларация се подава до 26-то число на следващия месец от прекратяването на трудовите отношения с бившия ви работодател, т.е. след ВСЯКО ЕДНО прекратяване на трудови отношения). демек тая глоба съществува само ей така, за да ти вземат парите, дето ги нямаш, а съвсем нормално може да съществува тая декларация без да е съпровождана от такава голяма глоба, просто да я подадеш и здравните ти осигуровки да бъдат възстановени. шот ся съм плащал 9 месеца осигуровки за оня дето духа и ще чакам още поне 2, за да ми бъдат възстановени здравните права... евентуално. пожелавам си оспех за тоз следобед и да не съм бил прав за всичко тва.
пък за тва , че не съм се запознал със закона навреме никой не ми е виновен ПРОСТО НЕАМ ПАРИ
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 18:16
Здравеопазване в България. Споко.
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 18:31
споко само :Д
в крайна сметка мина много тънко работата, дори аз не разбрах точно как, ама е такава мътилка документацията им, дето и те не си я разбират. как да е, успокоих се поне, щот мноо нервно ми беше станало, но все пак ще имам едно на ум занапред, щото не съм сигурен дали всичко е наред.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 19:43
Whose leg do you have to hump to get a bottle of bacardi black around here?
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 22:30
След 11 дни влизам в операционна да ми махат железата. Операцията се води "козметична". Викам им "Пичове, айде другото лято, че сега започвам новия семестър и трябва да си ходя на упражнения и лекции.", а те ми викат "Ми добре. Ама да знаеш, че сега безплатно, а догодина е 3 бона." Еми на майка ви у Цензурата смотана. Не стига, че желязото в мен струва пичка си лелина, ами да го извадим дай още толкова. Пе'ераси.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Сеп 2013 23:00
И аз да ви кажа една историйка, свързана със "системата".
Уча нещо, което се води на високо ниво. От тук следва изпитите да са тежки и да късат доста хора. Нормално. На поправките стабилно оставахме една групичка хора, на които накрая, преди да ни дадат поредните двойки, ни се каза, че ако се съберем поне 10 души, може да се направи курс специално за нас, за да си вземем безплатната ликвидация. Курса е 300лв, тоест ни казаха, че за по-малко от 3 бона доцентката няма да се мъкне до университета. започнахме курса. накрая на всяко упражнение(от 4-те, 4 дни - 300лв, чиста работа), ни се намекваше да идем на изпит еди кога си, за да нямало много хора. Само, че това не е нормалната ликвидация, на която си отиваш без да плащаш, ами платен изпит, които струва нови 200лв. От 20-те души, които бяхме на курса, 10 отидоха на платения изпит(нови 2000лв), като 4 го взеха. Някои от групата си го взеха на ликвидацията, останаха едни 5ма, които ги скъсаха на платения изпит(200лв), въпреки, че са ходили на курс(300лв). И тия хора ще си ги мъкнат до другото лято(нови 5х200 за платения изпит и още 5х200 за платената ликвидация), като дойдат новите прясно скъсани от 1 курс, за нова групичка, нов платен изпит и тн.
За други предмети съм чувал, че по същия начин се правят курсове, платени изпити, на които се пускат единици, и накрая влачене на мариотенки с платени ликвидации, докато дойдат новите от долния курс. Далеч съм от мисълта, че сядат на една маса професор и асистенти и викат дайте да поделим едни пари, ама тва очевидно си е бизнес и то добър.
Системата е скапана.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Сеп 2013 00:07
Хич не е лош бизнес, много ясно. Ти се радвай, че има такива, че медицински факултет, биологически факултет и химически факултет гълтат ресурси като руса ковра сперма. И ако ги нямаше тия "дарители" щеше да учиш точно как да ми чистиш тоалетната. И при мен ги има тия, дето представа си нямат кво правят във факултета, ама нали си плащат, ако ще и нова специалност ще отворят за тях. Битер НБУ стана при нас, направо ми се драйфа.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Сеп 2013 14:17
При мене има нек'ви на платено обучение, дето плащат три бона на семестър. Към т'ва като сложиш и чужденците, едно 60% от които не знаят български, ама вкарват по 14000 лева на година в тоя университет на човек (Говоря относително, ама са там някъде таксите май), и си земи к'во става. Няк'ви хора в специалността ми ше завършат само с плащане.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Сеп 2013 20:42
Вдругиден васко ще почне училище и няма да ни товари с присъствието си повече. Ако имаме късмет ще го блъсне автобус.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Сеп 2013 22:29
ci-devant написа: аз си имам грижи и си ги гледам, ся си купих раница.... ОМГ, кажи ни повече за супер сериозните ти грижи.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|