Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

/пцм/-ко неа умре

с 1ния крак в гроба    22%  22%  [ 6 ]
 понамирисва на гнилоч    19%  19%  [ 5 ]
 гавра с труп    59%  59%  [ 16 ]
Общо гласове : 27
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема )
Публикувано на: 02 Сеп 2013 18:38

ci-devant написа:
Гавра с труп - най-точно

Форума умря - добро утро, нищо ново под слънцето! И за това не съм виновен АЗ! И алт акаунтите ми не са повече от 13! Кви ги измисляте?! Аз само гледам отстрани как некви лекета осират форума! Затова са виновни хората като тоя отгоре лидра дето се пише, дето влизат тук да си избиват комплексите. Нито го е чувал някой, нито го знаем кой е, нито е писал мнения (видях един път беше писал коментар за батълфиелд и 50 човека го насраха, админа го изтри и ся събрал смелост тоново да пише у форума). кой го знае къв е умствен инвалид...

ФОРУМА НЕ Е МЯСТОТО ДА СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ!

Не аз съм разигравал драми с котката. Декстера и Идяд осъзнаха че по-тъпо място от тоя форум няма и напуснаха, Вермик също....
Мечиста е най-готиния тип тука :rockon:
В крайна сметка форума ще оцелее, ще останат 20-30 човека може би, но ще идват още и още нови, като тоя ToxicRed и др.

Засрамете се, Сашо Бойчев в тоя случай би казал че само мрънкате и би ви затапил по неговия си начин...

Когато съм си писал аз темите за батала, ти си бил на майка си у оная работа(значи сега си некъде 7 годишен макс, вероятно и по малък като ти гледам лафовете) И са ме трили и са ме псували, ама си пропуснал някои работи, не си избивам комплексите, понеже нямам комплекси, тук съм да се погавря с такива отрепки като теб, дето не намирам из другите форуми :D , ти приятелството ми с котката нема да го коментираш ясно ли е, бе - едно време кви неща сме правили, когато все още имаше кой да ти чете враждите :roll: Сега сме си 20 човека без алт. акаунтите ти, а друг като сейн нема да има дето си го упоменал накрай поста си лайнен.

ПС: Ти на Сашо Бойчев не може да му пиеш вода от оная работа дори, ако разбере, че го знаеш и че говориш за него, ще си отреже оная работа и ще се замонаши от срам...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2013 18:46

ci-devant написа:
Ще те игнорирам, после и ти ще започнеш да игнорираш себе си, а накрая ще се самоубиеш!
- защото аз така ти казвам :!: :!:
Чуваш ли :!: :!:

Хех, ако бях на твое място бих игнорирал баща си, а накрая бих се гръмнал, но тъй като не съм на твое място, ще живея и ще се кефя като всички тука на долното ти падение :) Проблем?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2013 18:52

Ма недей ми се пъни тука, се едно тая тема не е за тебе бе и недей ми спами с емотиконки като неква кифла тука

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2013 19:11

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2013 20:39

Баси, тоя колко е гримиран :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2013 12:28

AcTivE написа:
обсъждат тактики за новото Diablo II; някой дава уникалния чийт, непубликуван в Dirty Little Helper (един от трите съществуващи сайта за чийтове тогава) за всички коли на NFS: Porschе; дават се линкове за mp3-ки при рикуест, даваше се помощ за тегавия Windows 98 и туториъли за програми, уауктрута на куести, правеха се мрежи на half-life и cs, много форумни игри и интересни линкове.

Е тва като го прочетох, някво мило ми стана, аз години преди да се регна бях влизал анонимен тук и бях виждал такива теми, говорим за 2006-7, не чак когато явно е било толкова истински яко и сплотено, ама схващам идеята. :/ Честно казано последната тема, в която помня хората обсъждаха нещо по-сериозни и си помагаха и беше готини да я четеш и беше дълга, е тази на Скайрим. Това е тема на 2 години, смятайте за какво говорим тогава като качество на съдържанието от потребителските постове тук.

Иначе винаги съм казвал, че такива места се оправят само с големите чукове - пишеш малоумна тема от типа на кого му излиза кръв от ква дупка - бан за седмица. Пишеш на латиница да се правиш на интересен - бан за седмица. Ма няма 2-3 часа, същото чаве ше излезе за тия 2-3 часа да пие една бира и после ше дойда пак да сере по темите. Яко с дни да го няма да му дойде акълът. Другият проблем е липсата на хартиено списание, което да привлича хора натук, ей богу, ако тия кажат "Пак имаме екип и почваме да правим същата PC Mania (ако може преди редизайна дето всички имена на игри бяха със скучен черен шрифт и отзад почти всички беше бял фон, СКУУУКА), ше се абонирам за поне година напред.

Ама май хартията и синият форум ше си останат част от миналото. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2013 12:48

В други форуми съм виждал по-кратки, буквално за някакви часове, не знаех тук за колко е, понеже заслужаващи бан хора си стоят и нищо не ги спира.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 03 Сеп 2013 13:10

Истината е че хората порастват и се променят , форумът ий става безинтересен. Аз не бях влизал от доста време, само много рядко гледах отстрани какво се случва ... Е няма как чoвек минал вече пубертета да се задържи тука повече от 10 минути.
Компютърни игри отдавна не играя, много рядко се сещам да цъкна някоя стара игра само от носталгия да си припомня едно време как съм я играл с кеф ... Новите игри от по 30 гб. не ме кефят особено, може би вече съм го надживял , знам ли, а може би има и много по яки начини за забавление от това да си седиш у вас ...
Започнах да си взимам PS Mania oще преди да имам комп ... имах Sony 1 , което за времето си беше голям лукс и се събирахме цялата махала да играеме в нас по 10 часа non-stop. Но когато излезе PC Mania, аз видях че имало игри за компютър който били по-яки и с по-яка графика. След още няколко броя вече имах комп. а след още няколко се престраших да се регистрирам във сайта който прочетох под заглавието на списанието и открих че има й форум ... Изпървом го разгледах страхливо ... това беше общо взето първият ми допир с интернет ... Регистрирах се в края на 2001 година и понеже бях като циганче пред сладкарница скоро ме баннаха от форума :lol: и в началото на 2002 си направих нов акаунт.
Беше наистина друго време. Нямаше такъв огромен прилив на информация както днеск, където те залива постоянно отвсякъде. Лятната ваканция чакаш да излезне новият брой на pc mania, пускаш си dial-up чето ... влизаш в форума, обсъждате новият брой, новите игри който сме видели в него, програми, постоянно някакъви въпрости за Windows-a , чийтове ... това нямаше къде другаде да се намери. Аз съм чакал като видя някоя игра в PCM , съм обикалял целия град с приятели по всичките видео зали някъде дали я няма , за да ни я запишат на диск. Събирахме по 2-ма 3-ма пари за диск , който струваше към 10 лева , тогава бяха много пари, и си записвахме на него по 5-6 игри. Повечето от който не ги знаехме какво представялват ами само по заглавие. Пича от залата ми каже, абе тука ти останаха още 150 мегабайта свободни, искаш ли да ти запиша еди коя си игра, много е яка да знаеш ... давай записвай. :lol:
Diall-Up пред 2001 не струваше дори да си сваляш картинки от нета. Една мп3 , се сваляше около 1 час горе-долу, пък и нямаше от къде да се свали. За игри в мрежа беше абсурд ... беше лукс, огромен, който само най-яките компютърни зали можеха да си позловлят. Залата в която ходех нямаше NET, и се играеше само на LAN, между комповете в залата. Играли сме DIABLO 2 , без нет ... и е било мегааааа якото нещо. Всеки си носеше геройте на дискети за да се сбиеме в залата ... :lol:
Ставали сме в 8 часа сутринта да чакаме докато отвори залата за да можеме да седнеме 5 човека заедно да играеме ... промоция плащаш 3 часа, играеш 4 ... :lol: Правили сме турнир на Half-Life, като се заграждахме с картони, за да не можеме да си гледаме в мониторите ... :lol: пет човека играят , двадесет човека гледат и дават акъл. Псуване в залата, простоти, тъпи лафчета, емоций ... ставате като една малка общност.
Това няма кой да ти го върне, просто е отминало това време ... Затова и времето на този форум е отдавна отминало ...
Когато бях на 11-12 години, нямах компютът, ифон, ипад и още сумати неща ... Тогава имах едно раздрънкано колело, футболна топка за 5 лева , и единственото ми забавление беше да си играя навън.
Днешното поколение затова е съвсем друго, форума на PCM, не може да йм предложи почти нищо. Информацията ги залива отвсякъде, форума е ненужен. Затова от по-малките тук влизат основно дебили за да пишат глупости , който са толкова тъпи че не са никак смешни. А от по-старите който са във форума болшенството отдавна е надживяло този форум и влиза тук по навик и от лека доза носталгия по отминалото детство ...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: с държавния бюджет
Публикувано на: 03 Сеп 2013 15:58

От това най-много се страхувам, че в един момент ще порасна и ще стана като останалите зрели и възрастни хора. Вече няма да играя игри, няма да искам да погледна плейстейшън и всичко това което сега ме кефи ще ми е тъпо и безразлично. Страх ме е че един ден щще мисля само за работа и пари. Завиждам ви на вас, дано и аз на 24, 25 дори на 29 като Гипо още да си разцъквам любимите игри със същото удоволствие :|

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 03 Сеп 2013 20:00

Отдавна не бях влизала да се зачитам. Последно време ( последните 3-4 години) обикновенно се сещам по малките часове - влезна а 5-10 минути, колкото да видя поредните помийни ями в Общият форум, застоя в Творческият, а този за Кино и филми дори не го поглеждам.

Сега обаче влезнах, от носталгия, от желание да видя нещо старо и познато. Да игнорирам лапетата, които серат навсякъде и които преди доста години щяха да треперят в някой тъмен форумен ъгъл да не би да напишат нещо, заради което старите цербери ще ги схрускат, а защо не и Гипо да им го подаде нежно (както само той си може, когато е на кеф).

И на фона на целият боклук, който ме залива тук всеки път, когато мазохистично влезна във форума, за да видя дали чудото не е станало и нещата не са се подобрили поне с малко - Темата на Хами. Една приятна изненада сред иначе говняното положение.

Защо влизам във форума - явно от мазохизъм и главно от носталгия. Форума все още е може би единственото място където мога да видя разни скъпи за мен хора дали са живи и мърдат ли. Понякога прехвърлям много страници назад и гледам стари теми, основно в Творческият, където все още времето тече малко по-бавно и не е нанесло такива разру7шения, както по останалите части.
Темите от Златните години 05-08(дори 2009 с уговорка), все още са там. Все още лежат няколко недовършени РПГ-та, които знае ли човек, може би след няколко години, вече пооленали, одъртели (едва ли поумнели) носталгично ще решим да завършим в желанието си да си припомним доброто старо време и за миг да избягаме от сивата действителност.
Да се съберем и да обсъдим поредният герой, а защо не коя книга последно сме прочели или да поиграем някоя настолна игра. Да се съберем старите муцуни, които се гледахме в Трола на Славейков и на Камилите в Борисовата, да си спомним как се хилехме, какви глупаци сме били и най-вече да се видим какви глупаци сме сега.

Носталгия и надежда.
За това влизам във Форумово, за това периодично отварям вече сивият сайт, прехвърлям с разочарование темите от Общият, отварям и затварям Творческия и поглеждам към вече неактивните хора, които някога бяха тук и правеха Форумово уникално!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2013 20:15

яз не влизам у форума никога

щот винаги съм логнат :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2013 08:40

Ситуацията тука е станала "Пиши КУР и бегай!" :rockon:

Профил ICQ Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2013 08:51

Стига сте се жалвали, ПУТЧИЦИ :arrow:

Едно време и за вас всичките така говорехме, вижте сега къде сте. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2013 08:51

IceQueen написа:
...

Йееей, Злото! :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2013 09:20

ма друго си е едно време такива като гипо, примерно да се появят. и съвсем друго такива като васко.

Профил

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 04 Сеп 2013 11:11

IceQueen написа:
Отдавна не бях влизала да се зачитам. Последно време ( последните 3-4 години) обикновенно се сещам по малките часове - влезна а 5-10 минути, колкото да видя поредните помийни ями в Общият форум, застоя в Творческият, а този за Кино и филми дори не го поглеждам.

Сега обаче влезнах, от носталгия, от желание да видя нещо старо и познато. Да игнорирам лапетата, които серат навсякъде и които преди доста години щяха да треперят в някой тъмен форумен ъгъл да не би да напишат нещо, заради което старите цербери ще ги схрускат, а защо не и Гипо да им го подаде нежно (както само той си може, когато е на кеф).

И на фона на целият боклук, който ме залива тук всеки път, когато мазохистично влезна във форума, за да видя дали чудото не е станало и нещата не са се подобрили поне с малко - Темата на Хами. Една приятна изненада сред иначе говняното положение.

Защо влизам във форума - явно от мазохизъм и главно от носталгия. Форума все още е може би единственото място където мога да видя разни скъпи за мен хора дали са живи и мърдат ли. Понякога прехвърлям много страници назад и гледам стари теми, основно в Творческият, където все още времето тече малко по-бавно и не е нанесло такива разру7шения, както по останалите части.
Темите от Златните години 05-08(дори 2009 с уговорка), все още са там. Все още лежат няколко недовършени РПГ-та, които знае ли човек, може би след няколко години, вече пооленали, одъртели (едва ли поумнели) носталгично ще решим да завършим в желанието си да си припомним доброто старо време и за миг да избягаме от сивата действителност.
Да се съберем и да обсъдим поредният герой, а защо не коя книга последно сме прочели или да поиграем някоя настолна игра. Да се съберем старите муцуни, които се гледахме в Трола на Славейков и на Камилите в Борисовата, да си спомним как се хилехме, какви глупаци сме били и най-вече да се видим какви глупаци сме сега.

Носталгия и надежда.
За това влизам във Форумово, за това периодично отварям вече сивият сайт, прехвърлям с разочарование темите от Общият, отварям и затварям Творческия и поглеждам към вече неактивните хора, които някога бяха тук и правеха Форумово уникално!

ей, путко... по един кавал на всеки и можеш да се скриеш да си садваш, боклик!

п.с. ей, ревливи мърши, я се стегайте макло! форума просто минава през дъно и ако не се стегнете и не си размърдате жалките мозъчета, пък да пускате хубави теми, той ште умре! от вас си зависи какъв е форума... лайната и олигофренчетата могат да бъдат игнорирани...

П.П.С. Ебах ви у жалкарите дету сте!

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2013 11:22

Багериста е майката на васко и затова е толкова сърдит.
Та багера е първо поколение форумен уориър и затова е малко груб и нешлифован, не му (й) се сърдете.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 04 Сеп 2013 12:09

тая тема е епик :Д

кво да си разказваме личните истории за форума, като си ги знаем наизуст и на всеки няколко месеца профилактично си ги разказваме и без това :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2013 12:20

не ме ебе за тъпите ви носталгии и сантименти ве

кво ми пишете километрични постове, кво ме ебе кой къв станал и кво правел

секи тука ми говори само за жени, изпити и колко бил пораснал и си прай илюзии, че е в риъл лайфа

па кат ви видя всичките кви сте риъл лайф сополи и ми става жал

КВО МИ СЕ ОБИАСНАВАТЕ ВЕ, ПУТАЦИ СМАЧКАНИ

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 04 Сеп 2013 14:45

Чета, чета и не съм бил само аз да се връщам от време на време към тези стари славни времена с картоните, тълпите в залите и списанията. Разликата е там че основно висях по залите и зяпах, защото нямах пари да играя. Същата работа и със списанията - рядко можех да си позволя да си купя. След като се сдобих с PC бях като отвързан. Аз самия се усещам как лека полека спирам да играя, спирам да мисля дори за игри...просто нямам време. Най-тъжното е че малко или много наистина като се порасне и почваш да мислиш за пари, ако имаш акъл в тиквата естествено, защото човек трябва да си се представя в бъдещето. Ако не влизам тук и да чета периодично носталгията на някои потребители най-вероятно няма и да си спомня за тези времена. Не познавам никого тук( за добро или лошо), но по постовете мога да преценя горе-долу що за хора са ги писали и стигам до извода че тук все още влизат читави хора. Форумът е място където всеки може да си приказва каквото иска. Дори да не го посещава човек какво от това? Запознал си се с хора, които имат ( са имали) общи интереси и в последствие с някаква част от тях продължаваш да поддържаш контакти. Какво по-хубаво от това? Няма никаква полза от носталгията освен да си разваляме настроението. Лошото е че новите поколения няма да са чували за това готино списание и ще се чудят какъв е този сайт и форум. Да не говорим че няма да изпитват респект като гледат как всеки може да сере във форума безнаказано. Винаги ще си спомням с добро за списанието и на база тези спомени винаги ще го ценя и уважавам.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost