Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 15:32
no, not rly
--
такаам, някога в Общия се пишеха дълги и смислени теми от пичове, тази тема няма да е такава; кои бяха Златните години на пцм, според вас? 2006? 07? 8? кой знае, струва ми се преди цяла вечност. Колко много яки хора имаше тук; творческия форум процъфтяваше с идеи и различни творби; всякакви забавни идеи - jazzjack? creator? bradatoto kopele lvl over 9000? пцм играта на лийч? всичките мемета, които се появиха тук. докато бяхме разпръснати из цяла българия бяхме много по-задружни, от колкото като мнозинството се преместихме в софия; или пораснахме, а; някой са се променили към по-добро, други към по-лошо - очакваше се. някога се кефехме като имаше 100 души онлайн във форума, сега гледам началната страница над 300 имало 2012 - над 300 какви? рандъм ноубадийс; и 1000 да са все тая; колко продължават да пишат от старите потребители тук? към старите бих добавил и 2008, то 5 години не е малко; 50? 30, има-няма? какво още правите в тоя форум? очевидно е, че не е за смислените теми и дискусии; такива няма. пцм форума стана голяма част от живота на олдскуул юзърите, факт е, няма смисъл от отричане; но сега е помийна яма, ако преди е било фън да има някой друг спам и сране, то сега лайната удавят хората, които влязат във форума; този форум беше уникален и изграден от всяка 1 личност, която пишеше - няма значение дали епична или тъжна; но сега като вече ги няма тези хора, сърцевината на форума е счупена и тяхното място бе заето от пуберски олигофрени, дебили с по 5 акаунта и страхливци, които най-после са решили, че могат да си серат лайната и няма да има кой да ги скастри като едно време; последните години, дори ако е имало опити за олдскул фън, то те са били толкова жалки и отвратителни, гротескни. няма да ги коментирам, по-добре да бъдат забравени, тези фейлове; та чудя си се аз, защо още продължавате да пишете тук - шепа хора; по навик? с надежда за оправяне на форума някой ден? или подбуждани от неумиращи комплекси и избиването им тук( омагьосан кръг ще да е, мога само да предполагам );
прекалено по-дълго стана от това, което исках да кажа; не питам новоизлюпени лайна или дебилите с по 5 "тролски" акаунта, темата е само към олдскуул хората тук.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 15:44
2006-2007 беше най-епик. стар крафт разказа на андрей, форумната игра, някви вестници се правеха, фешън музика ли е метъла и т.н 2008-2009 биваше, ама не толкова. последните три години си влизам само и единствено по навик. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 15:51
яж ми куро Симитли
нормално бе, ошоГ като се замислиш, като сте си правили акаунти на времето с денчо и вермика, сте били на 13-14, сега на 23-24 и отгоре, нормално интересите ви вече да се разминават със случващото се тук. да не споменаваме, че Гипо, дето е мъж за женене, влиза да насоли някой и си гледа живота, брадатото копеле, аз като дойдох във форума, беше на 21, ся сигурно гони 30-така, поливача и той не беше първа младост, Undead dude, Gastly май и при тях е същата работа, No(ако помните кой е), вече си имаше работа и жена, даже си спомням ти като си подстрига косата, той обясняваше как косата на опашка, не му пречила, като бил с костюм.
хаха тва за вестника го бях забравил, аз и батора го бяхме измислили, ама и тая идея умре
и тва за отдушника е верно. всеки си излиза помията и му става по-добре,а преди си имаше полезни теми. например от тук научих как да дърпам от торенти. бътърса пускаше музика, не беше зле
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 15:58
Списанието замря, което спря притока на нови хора. Настана скука, старите пораснаха, повечето надживяха PCM. Появиха се хора като васко (наистина не разбирам, как може да сте от един град с него и да не сте го счупили от бой това леке), които са толкова тъпи, че чак не са и смешни. Преди, малко или много игрите бяха причината да влизаме във форума, останалото си беше някакъв бонус. Не знам за вас, ама на мен поне игрите са ми през оная работа вече и повече цъкам нещо от носталгия по старите времена, отколкото от тръпка. Доста стари юзъри се изцепиха с трол акаунти, което според мен отритна допълнително някаква част от другите стари. Разочароващо си беше наистина. Админите отебаха форума жестоко, така и не склониха да дадат права на някой активен, за да трие лайна, докато така и така се мотае във форума. Преди 100 години бяха предложили на някого мисля, но той отказа, поне така се говореше. Да бяха пробвали пак. Според мен Златни години бяха 2003-2007 макс. п.п. Тил е почти прав, регистрирах се в 11ти клас, а след месец ставам на 29 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 16:08
Влад беше направил преди време една тема за това откога четем списанието и всички се включиха, само аз имах много неща на главата тогава и го оставих за по-късно и после музата ми така и не дойде.
Сдобих се с домашен интернет сравнително късно. Откакто започнах да купувам списанието през 2004, форумът му беше едно от малкото места, които под една или друга форма посещавах. Интернетът ми беше толкова непознат, че реших да го наблюдавам пасивно известно време, а PCM ми се стори съвсем логично място, щото хората, които пишеха, бяха с моите интереси. Впрочем усещането да дойде лятната ваканция, да излезе новия брой на PCM и с него да преминеш от най-новите игри, които звучаха и изглеждаха феноменално за прохождащия жеймър, през разните там други истории покрай PC-то, та чак до последните видеоускорители (тоя Стоян Спахиев ме респектираше като никой друг), беше феноменално. Имах време да препрочета с интерес броевете поне по три-четири пъти. Да инсталирам и да поиграя някое демо от дисковете. Сега вече информацията я научавам веднага, в огромни количества и я забравям почти на мига. Списание не мога да погледна, нямам време и ми се губи стойността му.
Игрите от по 20 гигабайта биват изиграни за няколко дена с умерен интерес и си заминават. Познавам механиките и знам докъде е реалистично да се разпростре една игра, няма го онова усещане за див ескейпизъм да пусна нещо, за което само съм чел досега.
ЦЯЛАТА тая простотия е някакъв опит да обясня що възприемам PCM форума като някво по специално място - то е дупката, от която навлязох в света на новите технологии, които тогава бяха екстра и удобство, а днес са повече от абсолютно задължителни (ти гледай кво става, ако в рамките на няколко часа не вляза в интернет поне през телефона си...).
Регистрацията ми е от 2008-ма, но съм с вас от доста по-дълго, пичове. И си влизам с кеф понякога, друг път изпадам в некво крайно раздразнение, че никой не е в настроение да говори като нормален човек, а само се прайте на интересни. All in all, имам усещането, че ако не видя истинския край на форума с очите си, ще пропусна да затворя някаква страница от живота си, макар и реално да не ми е чак толкова драматично.
През 2006-та и 2007-ма се скъсвах да играя WoW. След това го заебах напълно, но като излизаше експанжън, попрочитах за какво става дума, щото ми беше интересно и носталгично. Преди месец си взех батълчест и заиграх отново в малкото си свободно време. И е по-яко от преди, въпреки че е реално различна игра. Та така и с форума - следя го, въпреки че вече не вкарвам никаква мисъл в него, не ми се пише за нищо, но остава неква бегла надежда, че някой ден, когато форума си отиде или се промени, хората, свързани с PCM, ще можем пак да се съберем някъде някак и да бъде яко, макар и различно.
Дочух, че в обозримото бъдеще PCM наистина ще спре да съществува в тая форма, за тва кефете се на останките от форума сега, щото не се знае времето какво ще донесе.
ИСКАМ ТУКА МАЛКО ПО СЕРИОЗНО ЛАЙНАРИ АРЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 16:57
Форума и неговата дълга агония. Продължавам да се питам кога най-накрая ще дойде неговия край.Влизам в сайта само заради първата страница за да погледна новините да видя дали има нови клипове на игри които ще излязат скоро.Но този форум е дупката на срама.Най-безсмисленото нещо!Пълната загуба на време!Това е РСМФ! Няма смисъл. Всеки ден тук се сблъскват моралното и аморалното.Във всеки пост!Дори и да иска човек да остане тук то ще е за кратко.Не е нормално един човек да ви опровергае и да се обоснове добре и следващия коментар да е "С майка ти ще ходим на вечеря".... Колко е лесно.Не си прав.Еми напсувай го!Той не е прав! Съжалявам за прекараното време тук.Отначало първите две-три години бяха добре.Сега положението е плачевно.Не знам защо го правя.Механично.Навик.Много лош навик. В мисълта ми излизат само причини да не съм тук и нито една да съм.Има ли въобще смисъл? НЕ! Глупостта блика от всякъде и то с тонове.Няма тема която да не е заразена!Освен да си убивате мозъчни клетки друго не правите.Няма дискусии няма сериозни теми.Има само псувни и безвкусни обиди.Не сте забавни!Даже вече не ми е смешно като преди години.Сега ми е безвкусно!4Play биха!Те спечелиха защото не позволиха глупостта да ги залее.Смеехме им се преди.Подигравахме се един друг.Те просто ще продължат да съществуват за разлика от умрелия РСМ.Дори teenproblema е по-интелигентно място от тук. Жалки сте!Жалки сте в опитите си да се правите на интересни.Тук човек може да осъзнае как приказките "в реалния живот е убитак" са реалност.Реалността рано или късно ще ви погълне. Дори вече не спамите.Просто показвате истинската си същност.Това сте вие.Малоумници.Не реалисти.Аморални. Тук никога не е имало морален кодекс на държание.Няма и да има.
Нехайството на админа доведе до това.Не си ли е задавал въпроса че неправилното управление води до неправилно реализиране.Кой ще влиза в сайта да му гледа рекламите?От къде ще се изхранва?Няма да е от РСМ.Няма начин да бъде при тази политика.Късно е за промяна.Трябва радикална промяна.
Колкото и смешно да звучи то ще го напиша!ШЕРИФА!Ако този човек беше станал модератор на форума то сега щеше да е по-красиво място!Под неговия зорък поглед нямаше да мине и един спам.Нямаше да ги има лайната.Колкото и да му се присмивахме.Това нямаше да отблъсне хората.Защото когато видиш че няма нормално общуване и напускаш.Няма какво да му мислиш.Защо да оставаш.Какъв е смисълът?
Това което пиша е последният ми пост!Реших се!Това е!Много пъти до сега съм се отказвал и все съм се връщал.Никога не е било за добро!Но това е то.Моят край.Краят на Вермик във Форума на РСМ.Безмислено е.Има готини хора но има прекалено много педали.Съжалявам само за едно!Че си загубих времето тук.То не доведе до нищо добро в моят живот.Няма и да доведе.Поуката си остава за мен.Излизам и ви желая по-малко губене на времето.Животът е прекалено кратък за да се пилее безразборно и безсмислено.
Сбогом!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 18:06
what if they get me? написа: Последната наистина хубава и ползотворна година във форума беше 2009-та. That sound about right. Едно време просто бяхме много по-ентусиазирани за тоя форум. За мен беше първото internet community, на което да попадна и да ми задържи интереса. То още когато се регнах за пръв път, края на 2006та примерно, нещата бяха почнали да се сговняват според старите юзъри, ама тогава беше няк'ва страна на чудесата за мен и си остана така доста време. След като направиха списанието изцяло онлайн, положението отиде рязко надолу. Към днешна дата, не мога да кажа защо продължавам да пиша тук. Предполагам, че има няк'ва част от духа на стария форум, която ме задържа, просто защото съм и свикнал, макар че доста време ме нямаше и не мога да кажа, че не си представям живота без PCM. Може и да е щото се познавам лично с доста хора оттук и го чувствам като няк'ва онлайн беседка в парк, където някога е било ебати партито, и сега няк'ва част от хората, които помним тия дни се събираме да се псуваме, just for the fuck of it. Де да знам, ясно е, че форумът няма да живее вечно. Сигурно до година-две, всичките ще сме го заебали тотално и ще стане свърталище на тия пробити тролове, които малко по малко го инфектират. К'во да се прави, всичко си има начало и край.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 18:32
lt;4rd
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 18:55
ДА ГРИМ РИПАР написа: lt;4rd 1d?
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 18:58
r2d2
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 18:59
Защо продължавам да влизам тука? И аз самия се чудя защо, но като се позамислих малко причините са 3 На 1-во място по навик. Общо взето като имам свободно време и си пусна компа, първата ми работа е да вляза тука да видя кво става и вече след това си правя квото правя. От както съм се регистрирал общо взето е така. Не бих казал, че това е кой знае колко лош навик, тъй като реално форума не ми губи много време (аз времето си го губя по други начини ха-ха). За 10-15 минути общо взето може да се прочетат всички нови постове за деня, а аз самия рядко пиша нещо тука. Другата причина са игрите. Макар да съм дърто магаре вече все още цъкам разни игри и влизам тука да чета ревюта, да гледам трейлъри, да дискутирам в раздела за игри и т.н. И на 3-то място влизам и заради хората. Въпреки всичко, все още си има и готини хора тука и все още понякога се получават и добри дискусии (било то и един път в месеца примерно). Примерно теми за политика, музика и т.н. все още си има чат-пат.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 19:25
Форума е като ракията. Ракия е имало преди нас, ще има и след нас.
Как стигнах до форума в общи линии е дълга история в която са тясно свързани Serious Sam (играта), Brain (потребителя) и ужасния форум на PC Club, в който така и не можах да напиша и ред, щото беше някаква мега бъгня. Или последното беше след това... Не помня. Но тва не променя факта, че имаха ужасен форум.
На мен в общи линии тогава интернет ми беше непонятна територия и единствения сайт който посещавах (освен този на абв) беше... мдам, този на Serious Sam. В общи линии тази игра май стои в началото на това, което разви офлайн интересите ми, образованието ми в последствие и т.н. и до голяма степен това, което съм днес. Та някъде към началото на 2005-та попаднах на два скрийншота и някъде прочетох с бледите си познания по английски магическите думи "Serious Sam 2", което ми даде някакъв небивал прилив на енергия... Та за тва се регнах. Просто да си споделя телешкия възотрг някъде. Тя и първата ми тема беше за това. Тогава имах нужда от място и Брейн ми го показа. Първия брой, който си купих беше от август 2005-та, с Battlefield 2 на корицата, но го взех... да, щото имаше ревю на Serious Sam 2... Помня, че много се хайпвах тогава и когато излезе получих яко доза сърказъм от страна на потребителите във форума, макар, че доста от тях харесаха играта. Близо година пребивавах предимно в специализирания раздел (phpbb2 и четири раздела...) преди да погледна кво се случва в останалите. Така като си преглеждам стария акаунт, си давам сметка, че за шесте му години и половина съществуване съм имал активност колкото за годината и половина откак съм с тоя. Винаги съм се кефел на форумните мемета - най-вече на quote пирамидите, заради които в крайна сметка понякога днес четем предупреждението "Два цитата един в друг".
Че ние се променяме - променяме се. Че нищо никога няма да е същото - няма да е. Но това ще е така навсякъде и за всичко. Не само за форума. Въпреки това, днес оставам с впечатлението, че форума съществува като неква задна страница на новинарската им страница, досущ като две паралелни вселени. Влизам да прочета някоя новина - гледаш некви хлапаци се хранят, с детския ентусиазъм, с който ние го правихме. Абе май не сме много одъртели, щото още чат-пат се случва да се роди някоя епик затапка оттук-оттам.
Колкото до форума - някой беше го оприличил на кораб без посока. Но каквото и да си говорим и горивото му не се долива. Изгори ли тва - хептен ще спре и затъне.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 20:12
От доста време съм във форума, чета си и си релаксирам. Така ми харесва като ми е тъпо влизам, чета и ако има за какво коментирам, за троловете, всеки е минал малко или много през това, спомням си че имаше един beans или нещо такова го хранехме за здравей и здрасти, може и да е някой от вас де, ама нз, не ви знам толкова много. Форума умира не заради друго, а защото просто всеки от нас го ползва за отдушник през свободното време, за някой плоска простотия и това е. През другото време повечето сме заети - работим, кой учи, кой негови си работи и затова е така нормално. 2008 когато се регистрирах (а Ви чета преди това, още) вс. тук бяхме по на 18-19 години, а сега съм на 24 и времето прекарано тук е 1-2 мин. да прегледам началната страница и толкова за форума, това е нормално.
Ако имаше списание и някой който редовно да пуска теми за дискусии, както е примерно във MMORPG (преди го следях доста), там всяка статия има и форумна тема и е доста по-добре, но и имам доста по-голямам популация.
Това е от мен, за сега.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 31 Авг 2013 21:41
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 01 Сеп 2013 00:12
Преди около 12 години едно дете с dial-up модем решило да посети сайтът на PC MANIA, след като доволно е написал поредното писъмце до Сашо Бойчев, явяващ се интерактивният елемент между техонологично напредналите деца по онова време и онзи великан на словото. Съответно момчето решило да разгледа какво е това ФОРУМ, дето виси на тогавашния из тогавашната светлосиня тема на сайта, влезнал като анонимен и о чудо, там в тогавашния форум с един-единствен раздел някакви полуграмотни българи: обсъждат тактики за новото Diablo II; някой дава уникалния чийт, непубликуван в Dirty Little Helper (един от трите съществуващи сайта за чийтове тогава) за всички коли на NFS: Porschе; дават се линкове за mp3-ки при рикуест, даваше се помощ за тегавия Windows 98 и туториъли за програми, уауктрута на куести, правеха се мрежи на half-life и cs, много форумни игри и интересни линкове. В смисъл, някакъв хардкор соц в нета - дефицит на сайтове, дефицит на данлоуд, ограничение на трафика, скорост на модема 10к/с (съседката тропа на вратата да освобождавам дуплекса), няма dvd, мъчим се на дискети и компакт дискове, процесора пентиум2 0.3гхз се мъчи горкия, никакви самоучители, няма уикипедия, няма хром, няма youtube, бъгав уиндоус, няма други форуми, няма скайп (имаше мирка), гугъл нямаше и 1% от ресурсите, които имаше сега и т.н. Сещам се като се учих да правя сайт за първи път не се справих много добре и си регнах втори, та някакъв потребител ме скастри, че "този нет за нищо го нямам"  Имаше и доста хумор и забавления, общи сериозни проекти, форумни игри и други инициативи, ама дори и аз вече не ги помня повечето Може би тези фактори на "неволята" сдружаваха хората да си помагат и всяка една дискусия на специализирани теми беше интересна, тъй като нямаше къде на друго място да се води такава. Отделно и интересът към списанието и бумът на компютърните клубове спомагаха за развитието на форума, който си беше уникално местенце, а сега като има 100 български форума и безброй англоезични, които ти излизат с едно чукване в гугъл и безкрайно много достъпна информация този форум тотално се обезсмисля (което важи дори за целия сайт). Съответно няма как форума да има по 500 уникални потребителя за ден, а около 20 човека, наминали воайорски да се разгледат какво се случва и тук там някой да пусне някой-друг ред. Затова може би по-правилно да се каже е, че Форумът (от години с потенциал на полу-разложена жаба след дисекция) се самозакрива и ритуално се самоубива, отколкото, че някой потребител го напуска 
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 01 Сеп 2013 00:18
Е се щя се изкефя админа да влезе и да каже 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 01 Сеп 2013 13:17
Най-якото е, че никога не съм влизал никъде другаде в ПЦМаня освен във форума, и то 99,999% във общия за да пиша глупости.
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 01 Сеп 2013 13:32
Сериозна тема от Хамелеона, ще взема да постна и аз тука. Значи.... сигурно не съм писал тука от две години, обаче не пропусках да почета от време на време какво правят моите друзя. Считам, че тая тема се отнася и до мене( от 2007 съм тука с различни профили), но никога не съм правил като Васко с по пет профила наведнъж, а и все пак не съм некъв мангасар като него. В общи линии смятам, че падението на форума е заради...Мен? - Не; Сериозния Сам? - Не; Боби... за него девиците тъжни песни пеят. Обаче каквото съм казал по тоя въпрос съм го казал преди има няма няколко сменени календара, защо кисна тука? - Първо, форума е адски, ама адски спрял, само кеч форума на бвц има такива дебиляци, които да забавляват, ама пък модераторите не ги оставят да си развяват коня... това е плюс, колкото и дебилни да са хората, някои теми стават интересни именно заради това. Второ - тука можеш да разиграваш актьорските си умения на воля и винаги има кой да ти се върже(някои ще се разпознаят). В крайна сметка един рег ти отнема до пет мин(за бавните тропосери) и вече си "нов човек". Стига да не си толкова малоумен да прокарваш идеите на стария си акаунт. Винаги можеш с новия акаунт да обърнеш палачинката - в миналото си се псувал с някои, сега си им пръв приятел в темите и те даже не подозират  Та... това са плюсовете заради които оставам тука. Вярно, че не съм от долните тролове и с всеки акаунт си правя моя(и на някои други) кеф за сметка на трети изпостеняци, вече стават 6 години откак съм във форума и много тежко изживях, че мойте "хорица" котката, декстера, идяд и още няколко пича вече ги нема на белия свят ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) (изпускам някои със сигурност). То е хубаво да има смяна на хора, ама какви дойдоха? Няколко политиканчета дето прокарват идеи през...геймърски форум. Тук ще ги чуе и Станишев и Борисов и Обама разбира се. Васко(оставям без коментар, виждал съм забавни хора, ама това е тъжно бе, не знаех че има такива бъгняри в главата). Също някъв дет не бил трол и обеснява на всички колко е тъпо да си трол(може и да е некой акаунт на васко, ама интелигентността е по голяма) и трима-четирима пубери дет си правят канал, блог или форумче и идват тука да го рекламират. Като оня с пъдпъдъците - женкса(женския). Това е, не мислех, че ще пиша пак с най-известният ми акаунт някога, но е време да се завърна, знае ли човек, някой от моите хора може да ме последва(почти сигурно), а вас ви оставям да си мислите кои са ми акаунтите от 2007 и в последно време ПС: Хамо, евала че се върна у форума, че и тебе те нямаше дълго(някои яко спрели си помислиха че си почнал на ново и се пишеш скалата  )
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 01 Сеп 2013 13:38
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Напускам форума. ( Сериозна тема ) Публикувано на: 02 Сеп 2013 18:22
100% съм сигурен впрочем, че някой от тия многобройните акаунти, дето непрекъснато си сменят никовете и аватарите, принадлежи на ИЗХОДА. Чуваш ли ме Изходе. И съм почти сигурен, че ти си Гералт във форплей. Нещастник ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|