Не знам колко крехки ги правят
SIII и
SIV, но моя
SII с доста висока скорост се е срещал с ръба на рамката на леглото, а тя е кораво ЖЕЛЕЗО на 9000 години. Тоя удар би пръснал айфончета и нексуси на парчета, по всяка вероятност и новата експерия впрочем, но аз се разминах само с една драскотинка по дисплея с размер под 1 мм, а очевидно той е обрал удара.
Пък и замисли се, реално къде е файдата да си купуваш телефон с осезаемо по-кратка и рехава поддръжка само и само за да оправдаеш собствената си намарливост? Просто апаратите на
Самсунг се пускат с най-стабилния и конкурентен хардуер, а софтуерната поддръжка в андроид средата остъпва само на тази на
Гугъл, чийто телефони съответно са втора цедка, без слотове за памет и доста по-ограничени. Далеч не е случайно това, че
Самсунг в момента са доминантната фигура на пазара, след като дори и Шефо знае на сляпо към какво трябва да се ориентира, правете си сметката.

Иначе това
hTC конкретно е може би най-доброто излизало някога съпоставено с конкуренцията от съответната година, но пак ми се вижда солидно дървенце и все пак добре, че имаш възможността да не си перманентно с тоя наподобяващ
Win8 phone фасон за десктопа, да не говорим че ако някога дочака
4.3 или недай си боже
5.0, сигурно тъкмо внучето ти ще е в първи клас и ще го снимаш с подобрената фотосфера...