Заглавие: Re: Да си поговорим за...чалга. (въпрос от идиот за идиоти)
Аltеr Ego написа:
Хехе, Нокти и бабаитското му алтер его да не ми се правят на интересни, щото не се получава просто

И не ми се оправдавай с някакви такива тъпи идеи като "в Рим прави като римляните" и т.н., довчера половината се оплакваха, че все някой им серал по темите, днес и те серат.
Радвам се, че вдигнахте тая тема, да се позабавлявам малко

получава се бе, как да не се получава, нали те виждам как цапаш

искам само, ташак крив, да обясниш къде точно сме СРАЛИ в темата, след като ти ПРЪВ се изсра (аре да не си ти, ама някой друг паяк там) и реши, че ще изглеждаш добросъвестен, като се опиташ да изпъдиш злите селяни-метълисти с усмивчиците си

и ти па, господин оригинална мисъл, не ми пробутвай лозунгите, дето си научил от "Шоуто на Слави", и да обобщаваш, гаче ли говориш на курвите в село, щото най-мразя некой такъв лешпер като тебе да говори наизустени лайна и да пуска усмивки, изглеждайки невинен, незаяждащ се, без да преценява, без да се замисли дали ще изрече тъпотия и без да се замисли има ли файда въобще да казва нещо
ти защо се оплакваш сега като серат в "ТВОЙТА" тема ? или, не, това едва ли е твойта тема, сега ще кажеш, че просто сме тъпи, заядливи и т.н., защото сме МЕТЪЛИ, аха, ясно, ясно

значи, не стига че си кон с капаци, не само отлево и одтесно, ами и отгоре и отдолу, понеже си толкова тъп и предубеден, че щом видиш метъл и си казваш така "аха, значи, този е от метълите, с него се държа така, защото така трябва и така е общоприето", а на всичкото отгоре и сметка държиш на хора, върху които нямаш никакъв контрол в някакъв си форум, в който си регнат от 5-6 години и си мислиш, че си вече ебати респектиращия (какъвто доказваш, че не си, защото всеки път аз мога да ти отговоря, понеже не изпитвам никакъв респект към теб (сега ще кажеш, че не си заслужава да падаш до мойто ниво, ала аз ще го преживея, не хаби се напразно!))
на теб, примерно, като си такъв отворко и многознайко, кеф ли ще ти бъде някой да се държи с нещо за теб ценно по най-долния и неебателен начин ? примерно някой да обижда момичето ти, нали сте яко риъл лайфъри. да, сега спокойно можеш да минеш и с поредния наизустен лаф, че немам личен живот (на което понятие някой път трябва да обърнем сериозно внимание, защото явно то ни "куца" на нас, метълистите), че замествам срещите с момичета и оденето по дискотеки със стоене вкъщи и слушане на затворени щори на... *някакво бозаво словосъчетание, от вашата богата колекция с предразсъдъци а.к.а. "кръв по паважа", "ебах баба ти на етажа", "чутурата ще ти размажа", "с алкохол ще се накажа" и т.н.* Искам да ти кажа, мой, че ако се вясне в тема за метъл некой чалгар, дето не казва "Пффф, а стига бе, ебати социопатите" или нещо от сорта, а каже примерно "евала, момчета, аз такова нещо не понасям, но то требва да имаш ташаци, че да го слушаш непрекъснато и да си дадеш половината живот (!) за него", ще му стисна виртуално ръка, макар да е далеч от мен, а и аз от него, по начин на светоусещане. такъв не се е появил - само разни ташаци с елитен статус "ВИП" и други каруцари, дето видят ли мъж с дълга коса и започват да се пенят, като че ли са им взели парите за дискотека. Затова, батка, един съвет ще си позволя да ти дам, не много приятелски, след тези жлъчни излияния, които ти напълно си заслужаваш - преценявай с какви хора си говориш и преценявай МНОГО ДОБРЕ
за какво си говориш с тези (конкретни) хора.
Аре, потъвай и духай. И яж лайна.