newcomer написа:
До господина, пуснал темата:
Свиквайте. Това е сайтът на простаците, голтаците, тъпаците, хашляците.
Статиите са малки и глупави. Новините не са новини, защото човек може да се информира за нещото няколко дни по-рано, където и да се разтърси. Авторският състав е сведен до минимум неграмотници, които не могат да изразят компетентно мнение.
Форумът е най-зле. PC MANIA е мъртва отдавна. "Феновете" можеха да оправят нещата, но вместо това погребаха сайта съвсем със своите простотии и нелепи теми.
Аз влизам в сайта само за да се смея на тези умствено изостанали хора, които очевидно имат нужда от медицински преглед. Свестните са по-редки от слънчево затъмнение.
Винаги ме е забавлявало следното: появява се някакъв образ като теб и започва да се държи надменно и надуто с всеки в този форум, без изключение. Без абсолютно никакво изключение. Той е всезнаещ, вездесъщ, той държи ключа към изконната вселенска мъдрост, той никога не греши, никога не пада по гръб, той е камък, той е скала, той е всичко. Той е едва ли не божество във свят (форум) на празноглави мравки, които се лутат напразно и те, горките мравки, дори не знаят това. Той им се подиграва гръмогласно, тъпче ги, унижава ги, подхилва се ехидно и маста от само една от мазните му усмивки би стигнала да нахрани цялото това форумно човечество за цели три дни напред.
Това е човекът, който притежава способността да изкривява времето и пространството по начини, непознати на простолюдието или по-тъпо казано - тъполюдието. Този човек, нека не се съмняваме в това, има тези способности неслучайно, а именно - да ги пропилява за пълни глупости. Бидейки божество в свят на празноглави мравки, този човек несъмнено ще спре времето само за себе си, за да се порадва на празноглавието на цялото това празноглаво човечество. Разбира се, той не само, че владее, той Е първопричината, стояща в основите на това начинание.
С други думи:
путьо майчин, да ти еба тъпата куха празна глава. не те знам що за говно си, повече миризливо или по-малко миризливо, ма като ти видя ника някъде и като видя че си написал нещо ме напъва да сера не къде да е, а точно в устата ти, даже да ти отворя маймунския череп и да ти се изсера на мозъка
на ей такава тъпа псевдоинтелектуална туба като тебе мястото й е сред тия дето имат зад гърба си четири неуспешни операции да им извадят ръцете от гъза
и сред тия дето като са се родили са им изтръгнали тия части от душата и мозъка, които отговарят за наличието на елементарно чувство за хумор
ся хич не ща да се впускам в носталгични обяснения за историята на форума, ма дето се казва - кат не те бутат, недей да звъниш. в тоя форум отдавна вече всеки се познава с всеки, някои си знаят дори кирливите ризи, ако въобще ме разбираш. много добре си се разбираме тука и тва че ТИ не разбираш що се псуваме през 2 приказки си е твой личен проблем, който трябва да решиш по къвто решиш начин - водейки лекция, ходейки на психиатър или споделяйки с майка си.
седнал путьото марийкин да ми се обяснява, че "влизам тука само да се забавлявам с тези умствено изостанали хора, които очевидно имат нужда от медицински преглед"
ба че си прост, мой
като видя някой да пише нещо такова и напрао ми иде да му издълбая втори гъз
за да мое да поема два пъти повече ебане
треа ТИ да си ебати изостаналото ретардче, че да седиш да се забавляваш с умствено изостанали, които имат нужда от преглед
и аз обичам черния хумор, ма твойто ми идва в повече
щото не е хумор, ми си сериозен
и направо ме боли от глупостта ти
убитак сплескан, ебем ти свободното време дето имаш че си седнал да четеш глупости във форум, само и само да си позабавляваш детската пишка
научи се как да я забелваш и тогава пак се обаждай, мишок