Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 09:24
v toq forum sym zabelqzal che ima hora deto razbirat ta reshih da pitam
drugiqt mesec smqtam da si vzemam nov mobifon i za sega se kolebaq mejdu htc one i galaxy s4
ne sym mnogo na ti s telefonite, a do sega sym karal na iOS, ta predpolagam che shoka i v dvata sluchaq shte go ima dokato svikna na toq android
interesuvat me mneniq za samite telefoni, plisuove i minusi etc...
kato nqkakyv stranichen variqnt moje da kajete i neshto za xperia z
are kysaite :S
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 09:35
аз предпочитам да си бърша гъза прав, ма леко приведени с разтворени бузи, да не се омажат съвсем лайната
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 09:56
Не разбирам какво пише авторът на тая тема, защото е на турски.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 10:04
аз искам тоя дека е измислил тойлетните чинии дето не са скосени надоле, ами имат едно хоризонтално такова, и после надоле - да умре в олио
за чий кур тряя се струпат сичките говна там, за да се осмърди всичко наоколо, вместо направо да цопват доле, като придават и лека свежест на упражнението, плискайки закачливи капчици по бузките
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Zlob
|
 |
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 10:16
Timeghoul написа: ... Аз пък искам точно той да не умира! Цаката е да се заеме правилна стратегическа позиция и след като го снесеш да се лъзне във водата само. Най-мразя да цопне директо във водата и да ми окъпе ануса. А ако съм много на зор направо става като биде вместо нормален супник По темата: Относно телефоните. Като за начало виж кой от какво е направен, разгледай дроп тестове. One-а би трябвало да е със запоена батерия на капака,а S4-не. Демек малко зорлем ще си смениш батерията на One сам. Разгледай тук http://www.androidbg.com/forum/ за проблеми със сътоветните телефон. Аз така си избрах моя One S - просто имаше мижаво количество теми с проблеми самият апарат и бяха пуснати ъпдейти за съществуващите такива и сега апарата е супер стабилен със стоково JB 4.1.1. Ако се спреш на S4 с какъвто и процесор да вземеш няма да сбъркаш и е по-скоро маркетингов трик това с енергоспестяващия Octa процесор. Шока иначе ти е гарантиран особено след като си ползвал досега iOS, където можеш само wallpaper-а да си смениш. Колкото и стабилна да е iOS, ако за човек е важна персонализацията на апарата,то Android няма аналог. Да не говорим ако телефона се root-не.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 10:49
Timeghoul написа: аз искам тоя дека е измислил тойлетните чинии дето не са скосени надоле, ами имат едно хоризонтално такова, и после надоле - да умре в олио
за чий кур тряя се струпат сичките говна там, за да се осмърди всичко наоколо, вместо направо да цопват доле, като придават и лека свежест на упражнението, плискайки закачливи капчици по бузките Съгласен съм. Веднъж бях на гости при един пич ама кенефа му беше:  Аве как може да има толкоз прости хора бе мама му даеба ПС: НА ТАЗИ ШИТНЯ И СЕ ВИКАЛО ГЕРМАНСКА ТОАЛЕТНА Е БРАВО ОСВЕН НАЦИЗМА СТЕ ДАЛИ И ГЛУПАВИТЕ ТОАЛЕТНИ НА СВЕТА МАЙКА ВИ ДАЙБА Ей zlob мажеш ли да ми кажеш под къв ъгъл заставаш че да се ПЛЪЗНЕ говното??? Ти да не ги стреляш тез лайна?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 11:30
 бочи, макар че съм фен на галаксито, в момента HTC One е най-добрия телефон, даже един авер от Англия продава червени версии, само неговата фирма, ще идва август, ако ме кефи, менкаме го с моя. по всички характеристики е по-добър от S4, тва че камерата е 4мегапиксела да не те заблуждава, резолюцията е голяма и снимките са чук + че дизайна е по-як, и като цяло е по-малък и удобен. единственото предимство на S4-ката е ебати дисплея, ама не компенсира достатъчно.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 12:04
нормалните, и любимите ми тойлетни чинии са тия точно дето се плъзга, за които пича говори явно аз имах предвид точно ей тая германската - дека говното застава на 1 см от ташаците ти и направо ти пари и ти фонти директно в носа - ако пуснеш водътъ има опаснос струята да го понесе по такъв начин, че да те лизне леко тва сигур е направено за ора дека искат да си снимат говното после, да го качват у некви сайтове
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 12:08
у такъв кенеф треа серем прав, щот на тва тясно място не моа събера толкоз лайна без да съм седнал върху тях
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 12:31
ноут 2 е телефона
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Zlob
|
 |
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 12:32
Май има нещо общо с материала от който е направена самата чиния, не знам. Аз никога не съм имал проблеми и с модела, който е показал SoulSteal. Не заставам под определен ъгъл. Плъзгат ми се всеки път без проблем  Има обаче един шибан Г-образен модел ама не мога да му намеря снимка. Ето това е скапан кенеф! Цялата камарка стои на сантиметри от гъза ти и тогава се осмърдяваш! Да не говорим че понякога водата не може да ги избута в дупката и тогава става да си ебе...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 12:52
а също така може като пуснеш силно и рЕзко водата, струята ги бута одма и те плискат отвисоко и чак у лицето мое те запръска
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 13:16
eдин път дорде си бришем гъзо хартишката се къса и си омазвам пръста точно в тоя момент ме уапа един кОмар и аз се плеснах с лайняния пръст по врата ТИ ЕБЕМ И КОМАРИТЕ ДЕЕБА
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 13:21
Аз обичам да сера в гората
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 13:26
стига с тия кенефи бе, дай да говорим за климатици
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 13:26
Here's a life-changing pro tip: га у нормална тоалетна акате, ще рече водата е под аналното ви отверстие, преди да седнете, слагате точно 1 парче от хартията така, че да стои на повърхността като каймак на прясно мляко, когато пуснете творението си, тази хартия поема удара и нема пръскане, нема глупости. Работи в много голяма част от времето. 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 13:30
преди бех с хоризонтален кенеф и пак ми плискаше. ако бех по-лек, щех да се качвам на кенефа и да клечим, ма че го потрошим така. http://swagct.com/s/798
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 13:37
hyper1 написа: Here's a life-changing pro tip: га у нормална тоалетна акате, ще рече водата е под аналното ви отверстие, преди да седнете, слагате точно 1 парче от хартията така, че да стои на повърхността като каймак на прясно мляко, когато пуснете творението си, тази хартия поема удара и нема пръскане, нема глупости. Работи в много голяма част от времето.  Мен като ме напъне немои сваря отворя вратата ти хартийки да късам и нареждам. И тъй като често съм по хотели даже не знам от коя страна ще е хартията. Не виждам как ще стане таз работа (Сладък) BTW ОСРАХМЕ ТЕМАТА НА ЧОВЕКА
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 14:20
this thread is now about feces
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: imam nujda ot pomosht mili mi priqteli :S Публикувано на: 24 Юли 2013 15:12
тва да се изсереш е бахти философията.... на нормалния кенеф прсото леко назад се изтегляш и то си се спуска по стената. нема пръскане, нема хартиики. а тоа по горе дадения е най тъпото нещо евър. те немците обичат да се мажат после и не щат да бъркат у водата
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|