Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: протестите
Публикувано на: 14 Юли 2013 22:44

няма такава тема, смис има, ама не е точно специализирана :lol:

та, ходите ли на тях? какво ви е мнението?

аз лично в началото ходех, даже бях на тези отпреди назначаването на пеевски;

ама ся честно казано ми се виждат ултра тъпи

събират се разни майки с деца и хайде на разходка, хайде да ни снимат с някакво тъпо плакатче

да ви имам и протеста, нищо общо с февруари

няма ли пукнати глави, не е протест :!:

до нищо няма да доведат тези, турбо безсмислени са;

все пак утре ще отида да видя какво е положението :D

Все аркадаши сме...!

Профил

Latinica
Аватар
Заглавие: Re: протестите
Публикувано на: 14 Юли 2013 23:11

almi lipsvash ni v chata :cry:

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 14 Юли 2013 23:14

кор са протестите.

отидох на пеевски

беше яко

сега е много тапо и няма викове волен ковро

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2013 23:22

ам вкарайте ме пак веееееееееееееее

Все аркадаши сме...!

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2013 23:34

Джони Спагети - написа:
ам вкарайте ме пак веееееееееееееее

ne!

Spoiler for :
izlez

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 11:18

Какви протести?! :shock: :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 15 Юли 2013 11:23

на НДК в подкрепа на правителството .

Всеки ден съм ходя и срещнах изключително интелигентни ,млади и много енергични хора.

Там са истинските протести , другото е платен карнавал :x

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 15 Юли 2013 13:23

Само с щурм на НС ще се сложи край на умирането на нацията и държавата такава, каквато я познаваме. Има реална опасност държавата да се преименува на Република Рома. Ама не в смисъл на РИМ, а в смисъл батко циганин превзе България.
Протестите са за мекушави хорица. Дали за или против правителството, какво значение има?
Убивайте бившите кадри на БКП, защото и най-големите комунисти се отказаха от тях. От комунисти станаха мафиоти. Тези хора ни управляват, само ако ги утрепем до последния ще има България утре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 13:44

High_voltage написа:
мафията е и в простолюдието, брат. в хората.

За кои говориш, провокаторите? Или полицаите/таксиджиите, които ти искат пари в повече? Извинявай, ако не съм разбрал, кажи за кои хора говориш.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 15 Юли 2013 13:51

newcomer написа:
Ама не в смисъл на РИМ, а в смисъл батко циганин превзе България.

Т'ва по какъв начин е на дневен ред в момента?
newcomer написа:
Протестите са за мекушави хорица.

Начи, ский са мойка, колкото и да искам да хвърлям молотовки по лицата на родните политически фигури, преди това трябва да се мине през всички мирни алтернативи. Поради чисто етични съображения, преди да подпалиш някого, да му изтръгнеш долната челюст, докато се гърчи в огньовете, да му отвориш подгръдната област с най-острата и част, да му извадиш биещото сърце и да го изядеш, трябва да си сигурен, че си опитал по всички възможни начини да го убедиш с добро, че не е изпълнил ангажимента, който е поел, за да можеш после с чиста съвест да му танцуваш над трупа. Демек, ако аз реша да еба майка ти, щото си тъп, първо трябва да ти кажа учтиво, че не съм съгласен със съществуването ти, а ти ако продължаваш да ми се обясняваш, тогава вече нямам алтернативи и съм свободен да ти ЕБА Цензурата МАЙНА. Компренде?

High_voltage написа:

Ми, Сашинков, то мафията е многослойна структура. Тлъстият квартален чичак, дето държи алкохол и цигарите и шитка бестмен без бандерол също се мисли за крупен мафиот, ама от него не зависи дори дали кура ше му се вдигне, га опита да си набие една.

Онтопик: Много съм 'За' протестите, но според мен се проточиха твърде дълго, за да бъдат ефективни. Тука правистчетата трябва да кажат дали е възможно, но мисля, че ако се започне някаква форма на бюрократична офанзива срещу правителството, резултатът ще е по-голям.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 13:58

Admiral General Hurf написа:
newcomer написа:
Ама не в смисъл на РИМ, а в смисъл батко циганин превзе България.

Т'ва по какъв начин е на дневен ред в момента?
newcomer написа:
Протестите са за мекушави хорица.

Начи, ский са мойка, колкото и да искам да хвърлям молотовки по лицата на родните политически фигури, преди това трябва да се мине през всички мирни алтернативи. Поради чисто етични съображения, преди да подпалиш някого, да му изтръгнеш долната челюст, докато се гърчи в огньовете, да му отвориш подгръдната област с най-острата и част, да му извадиш биещото сърце и да го изядеш, трябва да си сигурен, че си опитал по всички възможни начини да го убедиш с добро, че не е изпълнил ангажимента, който е поел, за да можеш после с чиста съвест да му танцуваш над трупа. Демек, ако аз реша да еба майка ти, щото си тъп, първо трябва да ти кажа учтиво, че не съм съгласен със съществуването ти, а ти ако продължаваш да ми се обясняваш, тогава вече нямам алтернативи и съм свободен да ти ЕБА Цензурата МАЙНА. Компренде?

High_voltage написа:

Ми, Сашинков, то мафията е многослойна структура. Тлъстият квартален чичак, дето държи алкохол и цигарите и шитка бестмен без бандерол също се мисли за крупен мафиот, ама от него не зависи дори дали кура ше му се вдигне, га опита да си набие една.

Онтопик: Много съм 'За' протестите, но според мен се проточиха твърде дълго, за да бъдат ефективни. Тука правистчетата трябва да кажат дали е възможно, но мисля, че ако се започне някаква форма на бюрократична офанзива срещу правителството, резултатът ще е по-голям.

А ти, сънароднико мой, докога ще се молиш на сганта в парламента да си свърши задълженията? Докато станем малцинство ли? Молбите трябваше да бъдат в годините, когато народът си траеше като умрял, тоест от 98-ма до 2009. Сам си прави сметка защо стигам до толкова отчаяни мерки. Примерите ти за мутра ме разсмяха.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 15 Юли 2013 14:20

newcomer написа:
А ти, сънароднико мой, докога ще се молиш на сганта в парламента да си свърши задълженията? Докато станем малцинство ли? Молбите трябваше да бъдат в годините, когато народът си траеше като умрял, тоест от 98-ма до 2009.

Ти еба Цензурата майна бе, в к'ва фантазия живееш ти? Се'ш се, че за революция ти трябват съратници, план и подготовка, то не става да се метнеш с едните ill-conceived добри намерения към вратите на НС и да се надяваш на най-доброто. Ше те пребият, ше те метнат в затвора за 48 часа и ше те забравят. Към момента няма никакъв начин да убедиш, или дори да опиташ да убедиш протестиращите, че трябва силова намеса, без правителството да обърне т'ва срещу теб, което е следствие на провокациите на волен - много добър манипулационен ход, впрочем. Към тоя момент, може само да се стои във взаимен шах, докато едната страна не поддаде, или да се вземат мерки срещу народните представители по съдебен/законов път, но както казах, не знам как става това, правистчетата да кажат. Има го и моментът, че протестите в даден момент ще доведат до дестабилизация на държавата и правителството ще бъде задължено от всички възможни инстанции да подаде оставка. Ако пък толкова искаш насилствено гражданско неподчинение, хвани 10тина души, обучи ги в нек'ви стелт методи и нощем взриви де що намериш клон на банка в столицата, после гледай сеир. Ше стане не гражданско неподчинение, ми шибана октомврийска революция в сирия и египет.

newcomer написа:
Примерите ти за мутра ме разсмяха.

Ае не ми се прави на компетентен що се отнася до организираната престъпност, щото ми е пределно ясно, че не знаеш за к'во говориш.

High_voltage написа:
тегаво сипваш, боби

я обясни сега по-добре това за ставането на кура

и за "бюрократичната офанзива"

Ми, мутрите в простолюдието са толко small time, че си е ебало майката. Големите шефчета си стоят в боянските/лозенските/банкенските имения и като се движат се движат инкогнито. Тука разбирам простолюдие не като прости хора, щото те че са прости, прости са, ама ДС им държи гръб, та нема как да се преебат сами. Простолюдието, демек average, everyday, ordinary people не са мафия, ако ще най-бесния квартален дилър с масивен гръб да си, най-многото, което можеш да направиш е да казваш на тия от РПУ-то кого да арестуват, щото ти прави конкуренция.

Бюрократичната офанзива ми се върти в главата, ама не съм компетентен да се изказвам по тая тема. Мисълта ми е, няма ли как да се задвижи някакъв законов ред, който да лиши правителството от избор, що се отнася до т'ва дали ще остават или не? Един вид, официално да им връчим уволнението и да им помахаме за довиждане. Т'ва би било оптималното решение , според мен, но трябва някой, който разбира в детайли от механизмите на държавното управление да каже дали е възможно и ако не - що.

Ебати километричния пост, заклевам се...

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 15:03

Admiral General Hurf написа:
newcomer написа:
А ти, сънароднико мой, докога ще се молиш на сганта в парламента да си свърши задълженията? Докато станем малцинство ли? Молбите трябваше да бъдат в годините, когато народът си траеше като умрял, тоест от 98-ма до 2009.

Ти еба Цензурата майна бе, в к'ва фантазия живееш ти? Се'ш се, че за революция ти трябват съратници, план и подготовка, то не става да се метнеш с едните ill-conceived добри намерения към вратите на НС и да се надяваш на най-доброто. Ше те пребият, ше те метнат в затвора за 48 часа и ше те забравят. Към момента няма никакъв начин да убедиш, или дори да опиташ да убедиш протестиращите, че трябва силова намеса, без правителството да обърне т'ва срещу теб, което е следствие на провокациите на волен - много добър манипулационен ход, впрочем. Към тоя момент, може само да се стои във взаимен шах, докато едната страна не поддаде, или да се вземат мерки срещу народните представители по съдебен/законов път, но както казах, не знам как става това, правистчетата да кажат. Има го и моментът, че протестите в даден момент ще доведат до дестабилизация на държавата и правителството ще бъде задължено от всички възможни инстанции да подаде оставка. Ако пък толкова искаш насилствено гражданско неподчинение, хвани 10тина души, обучи ги в нек'ви стелт методи и нощем взриви де що намериш клон на банка в столицата, после гледай сеир. Ше стане не гражданско неподчинение, ми шибана октомврийска революция в сирия и египет.

newcomer написа:
Примерите ти за мутра ме разсмяха.

Ае не ми се прави на компетентен що се отнася до организираната престъпност, щото ми е пределно ясно, че не знаеш за к'во говориш.

High_voltage написа:
тегаво сипваш, боби

я обясни сега по-добре това за ставането на кура

и за "бюрократичната офанзива"

Ми, мутрите в простолюдието са толко small time, че си е ебало майката. Големите шефчета си стоят в боянските/лозенските/банкенските имения и като се движат се движат инкогнито. Тука разбирам простолюдие не като прости хора, щото те че са прости, прости са, ама ДС им държи гръб, та нема как да се преебат сами. Простолюдието, демек average, everyday, ordinary people не са мафия, ако ще най-бесния квартален дилър с масивен гръб да си, най-многото, което можеш да направиш е да казваш на тия от РПУ-то кого да арестуват, щото ти прави конкуренция.

Бюрократичната офанзива ми се върти в главата, ама не съм компетентен да се изказвам по тая тема. Мисълта ми е, няма ли как да се задвижи някакъв законов ред, който да лиши правителството от избор, що се отнася до т'ва дали ще остават или не? Един вид, официално да им връчим уволнението и да им помахаме за довиждане. Т'ва би било оптималното решение , според мен, но трябва някой, който разбира в детайли от механизмите на държавното управление да каже дали е възможно и ако не - що.

Ебати километричния пост, заклевам се...

Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам в две неща: 1-младият българин, макар и да псува яко, е интелигентен. 2-българският език е уникален. Хем можеш да говориш като баш философ, хем можеш да напсуваш някого по прекалено много начини. Ако езикът изчезне, ще е жалко. Уважавам мнението ти, Адмирал Генерале. Само намали малко фразите в стил "на майка ти" и ще си 100 % пич.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 15:44

Според мен трябва да се протестира,но не пред НС и не само да се протестира,а да се щурмува американското посолство да им изкормим всичките чучела,които са изпратили за посланници в България и да им ги пратим на парчета обратно в САЩ,защото всичката гадост идва от там.Те дърпат конците на всичките български политици и мафиоти.С вкарване в затвора на български политици няма да се получи нищо.Трябва веднъж завинаги да отървем България от корпоративно-империалистичната тирания на САЩ,която се е впила в българската държава и общество като дълбоко вкоренен плевел,който изсмуква живота от българската държава и общество.Тези протести са образно казано,за да се изкорени плевела,но сега хората само му подрязват връхчетата и той се впива все по-дълбоко и по-дълбоко в България докато не я убие напълно или народа не го изкорени веднъж завинаги и не му изгори семената.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 16:45

Код:
Години: 24

u fo real bro?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 17:03

Най-голямото постижение в живота на нокти е че е станал на 24 години. Интересно дали догодина 25-тият му рожден ден ще стане новото най-велико нещо при него или 24-тият ще си остане ненадминат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 17:18

Тия приказки за убиване и разчленяване на политици ми звучат смешно и супер детинско. Като тия скинхеди дето бяха едно време - некакви неорентирани и глупави хлапенца, прочели нещо за Хитлер и си казали "ау колко е готин, искам да бъда като него" :D

Профил

Аватар
В момента играе: с пишката си
Публикувано на: 15 Юли 2013 17:43

На мен пък ми се струва, че ОП е агент на ДС. А ЕГН-то ми не щеш ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 18:09

DA_ROK написа:
Най-голямото постижение в живота на нокти е че е станал на 24 години. Интересно дали догодина 25-тият му рожден ден ще стане новото най-велико нещо при него или 24-тият ще си остане ненадминат.

ко стана, да не обърка акаунтите :?: :D

Профил

Аватар
В момента играе: с пишката си
Публикувано на: 15 Юли 2013 18:46

Nocturno написа:
DA_ROK написа:

ко стана, да не обърка акаунтите :?: :D

Оппа! :oops:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost