Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 20:20
ма ако щеш и в "лайна" да ме бутнеш, ти нема да излезеш никога от тях подчовек си ти, винаги си бил, поне откак те знам и ти рекох, сине майчин прост, да не се пънеш да ми отговаряш @ hurf на мене ми го прай тва с amd драйвер, нема страшно, сички сме преебани
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 22:02
Dante написа: и изпих една чаша сок от портокал забравил си да напишеш ква марка сок си пил
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 22:28
я препоръчай, че милдето мноо скъпо, а от другите ме боли гъза
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 22:44
High_voltage написа: probable solution #1: reinstall drivers Tried before posting, doesn't work.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 23:09
Admiral General Hero написа: я препоръчай, че милдето мноо скъпо, а от другите ме боли гъза не е важна цената , бъди по взискателен с гъза си
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 23:10
Admiral General Hero написа: я препоръчай, че милдето мноо скъпо, а от другите ме боли гъза ebi go tva milde ve emeka 8 broq 4.50 dnes daje beshe na fanteishana namalena na 3 i neshto pyk mildeto e 7 leva 8 broq kur za tqh
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 23:14
deistur написа: Admiral General Hero написа: я препоръчай, че милдето мноо скъпо, а от другите ме боли гъза не е важна цената , бъди по взискателен с гъза си ем опитвам се, ма с тва милде кат е толко скъпо се опитвам да се избършем с по-малко хартия и често ходим с леко осран гъз, шото ми се свиди да обърша обилно като знам колко ми струва ше си купя емека утре
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 23:21
Тва с драйвера беше нещо ебано, трудно май се оправяше или имаше шанс всичко да си е ток и да работи, а тва да си писка, не помян аа иначев Цитат: една десетка брат, не сме на 18 -.-
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 23:21
az pa na srane po polovin rulo habq vinagi nqkvo vnoshenie li ddz ma byrsha mega stabilno dokato hartiqta ne pochne da si izliza belichka kvat si e popr za tva ne mi e oferta mildeto
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 23:23
ем и аз съм свикнал да си съдирам гъза до бело, затуй ме боли кат не е с милде ако се изсерем повече от 3 пъти на ден, напрао пари лошо е Omega-x написа: брат, не сме на 18 -.-
ако баща и син си викат "брат", начи некой тука си е ебал майката
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 14 Юли 2013 23:31
ako ne e s milde , po putq kum bqloto , moje stane cherveno ...
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 00:01
Dante написа: напих се за 3 път на гъз за 1 седмица, са еба в тъпака ti si herpes
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 00:07
100
100 mercedesa da imam
100 100 100
100 godini da gi karaaaam
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 00:10
мерси чувал съм че не е хубаво да правиш експерименти със задника си, но ще се вслушам в съветите ви и ще изпробвам упоменатите марки дано всичко мине добре
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 00:16
я че си купувам е таков кенеф че ти пОдарим старото си биде, оти са а зацапало и без тва мноо ДА ТИ МИРИШЕ НА СПОМЕНИ
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 00:23
Admiral General Hurf написа: А'е, тука некой имал ли е проблеми с nvidia драйвер, да му дава driver kernel stopped working незнамсик'во и после блускрийн? Да. При мен се оправи като смених некви валюта у регистрите и некви ебати схемите правих, гледах в нета как. След време си ъпдейтнах драйверите и тоя проблем пак се появи, и не се оправи по стария начин, затова ми се наложи да се върна на драйверите от диска на картата, дето си върви с нея. Което е мега тъпо, щот от 3-4 години насам не мога по никъв начин си ъпдейтна драйверите вече. И това не знам кво означава - менте видео карта ли, кво ? Сигурно нова трябва да купувам. Бтв, на чиста инсталация на уиндоус пак е правило тоя проблем, щот по същото време си бях взел и нов хард. накратко - пробвай с драйверите от диска едит за кенефите и тулетната ратия взимам фамилия, щото е некво оптимално решение, хем не е кора за ейца да ми дере на газо с ръмбавото, хем е неква там по-евтинка и митко не ми реве че го сдухвам, че купувам скъпа ратия, а он не мое си позволи да върне жеста са да ви кажем кво съм забелезал аз тая, примерно, СИСИ или разните от левче-два дето са, като фанем да бършем и рулото заминава бързо, хартията е тънка, разпрана и се къса постоянно и неведнъж се е случвало да ми се лизне пръстчето докато скъпата ратия мое да е скъпа, ама едно руло държи повече време, не се къса измежду пръстите и ако сереш 3 пъти на ден, кат мене и ерик, нема после кървави следи по супнико
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 07:38
Пени написа: az pa na srane po polovin rulo habq vinagi nqkvo vnoshenie li ddz ma byrsha mega stabilno dokato hartiqta ne pochne da si izliza belichka kvat si e popr za tva ne mi e oferta mildeto Ми що просто не си миеш гъза...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 11:56
High_voltage написа: бтв, наскоро взех първите лично заработени пари в живота си
официално може и да стане човек от мене
евентуално. Наскоро нали беше писал как някакви колежки са ти се възхищавали на косата. Вчера една колежка дойде при мен и просто почна да ме опипва по главата викам втф ко прайш и тя аа ми косата ти е много мека
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 12:17
High_voltage написа: бтв, наскоро взех първите лично заработени пари в живота си
на мен пък ми се кефят как косата ми е твърда "като иглички"
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 15 Юли 2013 13:20
Timeghoul написа: Admiral General Hurf написа: А'е, тука некой имал ли е проблеми с nvidia драйвер, да му дава driver kernel stopped working незнамсик'во и после блускрийн? Да. При мен се оправи като смених некви валюта у регистрите и некви ебати схемите правих, гледах в нета как. След време си ъпдейтнах драйверите и тоя проблем пак се появи, и не се оправи по стария начин, затова ми се наложи да се върна на драйверите от диска на картата, дето си върви с нея. Което е мега тъпо, щот от 3-4 години насам не мога по никъв начин си ъпдейтна драйверите вече. И това не знам кво означава - менте видео карта ли, кво ? Сигурно нова трябва да купувам. Бтв, на чиста инсталация на уиндоус пак е правило тоя проблем, щот по същото време си бях взел и нов хард. накратко - пробвай с драйверите от диска Тука има нек'ъв pattern май, щото аз смених харда преди седмица, поради авария в стария и от тогава дава такива проблеми, преди нямаше. Върнах драйверите от диска, ма май трябва да махна physix-а, щото е по-новата версия. Ше пробвам, мерси.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|