Nocturno написа:
ами да, сестра ми е майка ти

Грешиш.Вчера с майка ми ходихме до магазина и минахме на отиване покрай едни храсти и от храстите чух познати женски гласове да стенат на секс.Отначало не обърнах внимание,но по-късно се замислих от къде са ми познати тези женски гласове стенещи на секс и се сетих за сестрата и майката на Nocturno,които наебах брутално преди няколко дена и реших с майка ми да се върнем по същия път,обаче този път до храстите сестрата и майката на Nocturno-(която също съм ебал в устата,защото гъза и Цензурата и не приличат на нищо и са хванали мухал,плесен и паяжина) да скимтят като пребити мастии на тротоара до онези храсти посред бял ден.Имаше и полиция и много свидетели на случилото се,които си говореха помежду си как тия двете курветини-(сестрата и майката на Nocturno след поредната оргия с негри във въпросните храсти за пореден път са се надрусали яко и са започнали да се правят на интересни и негрите се ядосали източили им се на лицата и не само,че не им платили сумата от 2 лева за предоставянето на така наречената "услуга", а и са ги пребили жестоко пак.То честно казано и аз не им платих,когато ги ебах,защото не останах доволен,а те ми платиха за това,че са ми изгубили времето.