Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 07 Юни 2013 08:07
Мен и Супермен и Знак Снайдър не кефят...та ще стоя надалече...но пък успехът на този тъп филм ще предопредели съдбата на всички следващи филми във световете на DC и най-вече на евентуален Justice League.
Може пък да е за добро, защото не ща филм за последните правен точно от Знак Снайдър.
Пък я има и надеждата за Justice League Dark с Гилермо Дел Торо на борда, което е тип история съвсем встрани от mainstream филмите по комикси напоследък.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 07 Юни 2013 12:35
Да не забравяме, че зад проекта стои Кристофър Нолан като сценарист и продуцент. Предполагам вече не иска да го свързват като режисьор на други супергеройски филми и затова не го режисира (пък и в момента се занимава с Interstellar)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 07 Юни 2013 12:53
Да не забравяме и че TDK Returns си беше mess...защото накараха братята да скалъпят нещо набързо, за разлика от Batman Begins и TDK (+ Inception и Interstellar) които са развивани за доста повече години.
Централната фигура зад сценария на "Мъжът от стомана" трябва да е Дейвид Гойер...останалите само са помагали. Нолан си го представям предимно в ролята на продуцент, което гарантира красива и качествена продукция, но играта на героите е дирижирана по за мен емоционално неадекватния режисьорски метод на Снайдър.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 07 Юни 2013 13:45
Ми ще видим На мен никога не ми е харесвал Супермен, но в някаква по-мрачна обстановка и с достатъчно силна история, може пък да не се окаже много лош.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 07 Юни 2013 16:17
Новият сериал на Гойер е голяма сила, явно е вдигнал левъл след работата си с Нолановци. От друга страна, чета, че последният Ghost Rider (2011) е ебати лайното. Надявам се, да не го осере, за да можем да видим Justice league след година-две.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 07 Юни 2013 17:17
Tiny Цитат: Новият сериал на Гойер е голяма сила Ти за Da Vinci's Demons ли говориш  . Айде ся. От телевизионните му неща май само FlashForward изпъква...пък и не ми е ясно как да отлича неговото от чуждото, защото е co-wrote-вал. Което естествено нищо не означава за Man Of Steel...просто се надявам някой де е вразумил Снайдер или сам да се е амбицирал да направи нещо по-общочовешко и достъпно за разнообразна публика.
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 12 Юни 2013 08:55
Току що прочетох едно позитивно ревю (на Den Of Geek)...де да знае човек, пък може и да се закваси морето. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 12 Юни 2013 09:22
AlShu написа: TDK Returns ? ей тъп
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 12 Юни 2013 10:17
Reading comprehension F- Overconfident assholery A+
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 12 Юни 2013 13:09
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 12 Юни 2013 18:10
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 13 Юни 2013 14:24
Може и да се излагам, но да питам- в cinema city има ли нормални 2д прожекции на филми, дето мммм уж ги дават само в 3д? Един път като ходих питахме, но ни казаха, че няма. А взе да ми писва много здраво- при 99% от филмите скапаното 3д изобщо не си личи, няма никакви сцени/ ефекти, които да се възползват от него, а ако има в повечето случаи са малоумни и направени заради самото 3д. Пък и от тая простотия само се затъмнява/ размазва картината и билетите са по 10-12 кинта Питам сега, защото навсякъде в нета чета , че 3д-то на Man of Steel попада в тея 99% и изобщо не искам да си развалям кефа, мъчейки се да гледам филма 
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 13 Юни 2013 14:35
В Cinema City въобще не съм виждал 2D прожекции на филми, които се водят 3D (заснети или конвертирани в последствие). Някой да се изкаже за Арените, защото над тях имам по-бегли наблюдения. Чета че по цял свят я има тази опция (но малко прожекции и в кофти време). В нашите мултиплекси не съм я срещал.
ПП Забелязал съм и следните неща: - 48 FPS ако не друго не натоварват толкова очите (но пък CGI-а си личи). - различните салони вадят различна 3D картина. Това е наблюдение над два салона, които са на един собственик, в един и същи мултиплекс и ползват една и съща технология. Примерно в Cinema City на Mall Of Sofia в 7-ма зала си гледах прекрасно Iron Man 3, а в 11-та от от Star Trek Into Darkness ми се насълзиха очите...при това в 7-ма трейлърите на Into Darkness и Man Of Steel изглеждаха прекрасно. В 11-та трейлърът на Man Of Steel ме направи разноглед. - превърнатите от 2D в 3D филми са нещо тотално безсмислено, но не натоварват очите, като в заснетите в 3D. (Е, като изключим някои издънки в началото, като Титаните и Последния повелител.) Т.е. някак се получава "всяко зло за добро".
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 22 Юни 2013 13:00
Филмът беше трепач, а Фаора просто чак няма да ви спойлвам колко ужасно яка беше ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 22 Юни 2013 15:44
Star Trek: Into Darkness имаше прекалено много ghosting ефект и затова са ти изтекли очите най-вероятно (този ефект няма как да се оправи, това си е от самият филм и начина по който е сниман/конвертиран). Иначе и в 7-ма, и в 11-та зала машините и 3д устройствата са еднакви. Другият вариант би могъл да бъде в 11-та зала 3д филтъра да не е бил почистен добре, но ме съмнява.
Иначе е нормално да предлагат само 3д версиите на филми заради $$$. От време на време най-много да пуснат някой детски в 2д вариант... :Д
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 23 Юни 2013 12:00
Man of Steel - горе долу става, нищо особено. Абе като за филм по супермен си го биваше.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 23 Юни 2013 16:48
denik написа: Star Trek: Into Darkness имаше прекалено много ghosting ефект и затова са ти изтекли очите най-вероятно (този ефект няма как да се оправи, това си е от самият филм и начина по който е сниман/конвертиран). Иначе и в 7-ма, и в 11-та зала машините и 3д устройствата са еднакви. Другият вариант би могъл да бъде в 11-та зала 3д филтъра да не е бил почистен добре, но ме съмнява.
Иначе е нормално да предлагат само 3д версиите на филми заради $$$. От време на време най-много да пуснат някой детски в 2д вариант... :Д аз като ходих да гледам стар трек май наистина не бяха почистили оптиката, щото по ужасно качество в кино не бях гледал. пък и случих на възможно най-малкия екран.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 24 Юни 2013 00:04
Men pak mi iztekoha o4ite na IR3, a na Star Trek-a be6e perfe.
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Man of Steel Публикувано на: 24 Юни 2013 10:20
denik Цитат: прекалено много ghosting ефект и затова са ти изтекли очите най-вероятно (този ефект няма как да се оправи, това си е от самият филм и начина по който е сниман/конвертиран). Аз пък виждам ghosting ефект и в истински 3D филми и в конвертирани в такива. В IM 3 се забелязваха (при по-внимателно взиране). И нали казах - трейлърът на "Пропадане в мрака" в 7-ми ми изглеждаше супер. Ако машините са абсолютно еднакви (то може да са с еднаква технология, но с различна имплементация) или е въпрос на настройка или вярно нещо не е било почистено.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|