___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
___________________________________ Не е важно колко силно удряш, а колко удара можеш да понесеш !
Infernal
В момента играе: на компютъра
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? (4 част)
Публикувано на: 09 Юни 2013 13:18
extreem_90 написа:
Sexion D'Assaut - Désolé
звучи добре, ако знаех и френски..
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? (4 част)
Публикувано на: 09 Юни 2013 18:03
Албума в интерес на истината ме остави със смесени чувства. От една страна е по-лек от TH1RT3EN, всъщност като звучене нямат почти нищо общо. Докарва го нещо средно между Youthanasia и Cryptic Writings, тук-таме с thrash елементи. Kingmaker донякъде звучи добре. Има доста осемдесеткарско начало, обаче после някак си губи инерция. И все пак албума има по-запонящи се и по отличителни парчета от TH1RT3EN. Личните ми фаворити са Kingmaker, Burn!, Don't turn your back и Cold Sweat.
На някои парчета оставам с впечатленето, че Дейв бая се мъчи, докато ги пее, височки му идват и не по неговите сили.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения