Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 27 Апр 2013 07:29
sxetre написа: Старите РС Клуб ще ги сканирам без да ги късам, обаче РС Мания и новите Геймплей няма как да стане КАЧЕСТВЕНО без да отделя страниците, ако не исках качествено нямаше да го правя. Все пак ще се опитам, ако не е лошо, ще опитам без да ги късам. Имам нови списания може да ги видите на http://aylov.com/magazines/pcclub-gameplay/ http://aylov.com/magazines/pc-mania/само предните корици съм качил. Поздрави За PC Club имаш дупки, които мога да попълня 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 27 Апр 2013 09:22
Аз пък за PC Mania  Ама нямам скенер.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 27 Апр 2013 16:15
не искам да качвам картинки които не притежавам физически  . Просто дълго време вече си търся хоби и мисля, че го открих, а не искам един от най-готините моменти, търсенето и евентуалното откриване  Ако все още мислите, че може да запълните дупки, ЛС 
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 28 Апр 2013 18:16
Макар 99% от колекцията ми да е загубена безвъзвратно, все още имам няколко липсващи в твоята страница. Брой 7 - StarCraft: Brood War Брой 29 - Homeworld: Cataclysm Брой 125 - Far Cry 2 Брой 131 - Последен Переспективата за унищожението им обаче никак не ме радва :д
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 28 Апр 2013 18:30
Изключително много ме е яд, че не се бях абонирал навремето и че са ми останали едва 7-8 списания. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 28 Апр 2013 18:52
Firzen написа: Макар 99% от колекцията ми да е загубена безвъзвратно, все още имам няколко липсващи в твоята страница. Брой 7 - StarCraft: Brood War Брой 29 - Homeworld: Cataclysm Брой 125 - Far Cry 2 Брой 131 - Последен Переспективата за унищожението им обаче никак не ме радва :д За това си вземам А3 скенер, да не ги унищожавам, вече тествах, става добре, само малко трябва да се барват картинките посредата където е сгънката 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 28 Апр 2013 19:07
Вземи редактирай темата и пусни линковете на първия пост.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 28 Апр 2013 21:11
Serious Sam написа: Вземи редактирай темата и пусни линковете на първия пост. това ли имаш впредвид?
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 28 Апр 2013 21:13
Да. А и ще се радвам да видя нещо на Master Games, защото много съм слушал за тях, но нищо не съм им виждал. А ако имат нещо със Serious Sam - още по-добре.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 29 Апр 2013 00:44
Много са готини човек, имам два броя, но не са със сериозния брат. Ще ги сканирам, след като завърша сегашния брой. Днеска експериментирах с фотошоп и А4 скенерчето ми, това като качество харесва ли ви... моля имайте впредвид, че ми е отнело повече от час само за тези 25 странички. http://aylov.com/magazines/pc-mania/105-131/122-2/
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 29 Апр 2013 09:27
Пичове, това списание бележи специална епоха в бита ми. Приличах досущ на мистър Съмърсет Моъм в Южните морета, който специално обличаше бял костюм и ритуално разрязваше новата преса от Острова, която пътува до него цели 6 месеца. Ножчето за рязане бе чист Солинген, с дръжка от слонова кост, обилно инкрустирана с мънички, но мн скъпи диаманти. Да, и аз така, при `секи нов брой ритуално обличах ленени бели одежди, припалвах дебела кубинска пура, потънал в неприлично дебелия ми фотьойл, който ме побираше заедно с 3 тънки лейдита на коленете. Бавно отпивах глътка малц или коняк, дръпвах мощно от пурата и пристъпях свещенодействено към разпакетиране на новата РС Мания. ++++ Е, нема да сканирам каквото и да е. Някак ми звучи, като предателство към паметта ми. Никой няма да узнае великото ми усещане от тези сканирани пидиефи, примерно казано. Но Вам желая успех, може пък делото Ви да е богоугодно и човеколюбиво, знам ли. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 30 Апр 2013 12:10
Здравейте, вече имам целия 122ри брой на РС Мания сканиран Serious Sam написа: Да. А и ще се радвам да видя нещо на Master Games, защото много съм слушал за тях, но нищо не съм им виждал. А ако имат нещо със Serious Sam - още по-добре. http://aylov.com/magazines/master-games ... %D0%B9-31/Няма да сканирам повече master games, поне докато не получа новия си скенер.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 01 Май 2013 11:36
Десетки нови списания в сайта  . Още малко и ще мога да направя секция за NeoGamer и GW събрах доста.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 01 Май 2013 14:25
Страхотна работа, благодаря за МГ. Като ги гледам ква статия са написали, изобщо не ме учудва че са фалирали 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 03 Май 2013 03:51
|
|
|
|
 |
DA_ROK
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 03 Май 2013 10:35
СКАЛАТА разполага с броевете на Gamer's workshop от септември 2005 до последния и с доста други работи, но няма скенер. Ако казваш в тая тема какво нямаш СКАЛАТА и други хора от форума може да ти донасят списания, да ги сканираш. Или направо да ти пращат сканове.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 03 Май 2013 11:34
DA_ROK написа: СКАЛАТА разполага с броевете на Gamer's workshop от септември 2005 до последния и с доста други работи, но няма скенер. Ако казваш в тая тема какво нямаш СКАЛАТА и други хора от форума може да ти донасят списания, да ги сканираш. Или направо да ти пращат сканове. I SMELL... WHAT THE ROCK IS COOKING след като завърша с тези които имам ще обмисля предложението по-сериозно 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 06 Май 2013 04:34
направих малко изчисления и се оказа, че метода който използвам в момента няма да ме докара до никъде. Разполагам с 15GB, а както съм тръгнал ще ми трябват около 200  . Открих един метод да запазя качеството, но намалям размера само 4 пъти, т.е. още изоставам със 35 GB в най-добрия случай. До момента само пиша за картинките, pdf-четата които съм направил също отиват около 50мб на брой, така, че доста ще ме поизмъчат и те. За момента съм изтрил двата качени броя на РС мания и тия дни ще изтрия и кориците за да мога да кача преработени такива. За момента РС Мания ще качвам само корици, Геймплей също, единствено ще качвам списания свързани с телбот, имайки впредвид, че грубо ми отнема между 2 и 3 часа едно сканиране и обработване на брой, не вярвам да стане бързо, за момента се надявам на брой/ден. Сега като се замисля, първите броеве на РС Мания са с телбот, така, че тях ще мога да ги кача.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 07 Май 2013 12:52
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|