Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 21 Апр 2013 12:12
от кои броеве са? дай малко хинт
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 21 Апр 2013 12:33
sxetre написа: от кои броеве са? дай малко хинт mi gledam tam pc club go ima v tvoq sait kato scan na obloshkata
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 21 Апр 2013 23:47
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 22 Апр 2013 06:16
А на First Encounter имаш ли от PC Club? 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 22 Апр 2013 07:56
Тази, и подобни на нея, тема ме подсещат да се кача на тавана и да пристегна сандъка ми с броевете на РС Мания. Очевидно, в близко бъдеще тези броеве ще се харчат като златото и ценните книжа на борсата. Имам една 12 тонна оловна каса в мазето, може би тя ще бъде подходяща за целта. Мдааа .... 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 22 Апр 2013 12:05
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Тази, и подобни на нея, тема ме подсещат да се кача на тавана и да пристегна сандъка ми с броевете на РС Мания. Очевидно, в близко бъдеще тези броеве ще се харчат като златото и ценните книжа на борсата. Имам една 12 тонна оловна каса в мазето, може би тя ще бъде подходяща за целта. Мдааа ....  колкото и да ми се иска, не мисля, че си прав. Ако бяхме в чужбина може би, но български списания? Не мисля, че има чак толкова много геймъри и то богати геймъри, че да си правят конкуренция, аз лично познавам доста геймъри и колекционери на игри, но само един от тях може да се каже, че е заможен. Цената зависи от откриваемостта, от тиражите които са излизали(Примерно, ако са излезнали 15 000 броя е много по-вероятно да се открият по битаците, отколкото ако са излезнали 1000 броя), обаче има и нещо друго, ако някви хлапенца тръгнат да ми искат по 20 лева на бройка или някви такива, има си и други начини.
|
|
|
|
 |
nvision89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 22 Апр 2013 20:26
Да, това с цените е много забавно Аз, ровейки се в списанията, които посъбрах, започнах да откривам интересни неща. Например Лили Стоилова за пръв път се появява в секцията "Писма" в брой 10/2000, който е и първият след раздора, създал PC Club. Лили (тогава само на 16) е пратила снимка, на която позира като кака Лара, и обяснява колко се кефи на положителните ревюта на списанието за любимата й поредица - Tomb Raider, на която е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ФЕН! Те й отговарят, че са поласкани от писмото и хоп - следващият брой познайте кой пише превю за Tomb Raider: Chronicles  Много яко. Другото весело е, че Лили се появява само месец след авторския си дебют на един от първите 16-странични плакати в списанието, като Лара Крофт. Този плакат-календар става култов и аз все още си го пазя 
___________________________________ Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 22 Апр 2013 20:28
Имам ги и двата броя (С писмата и със TR:C) 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 23 Апр 2013 00:12
ae q si ebete putkata maina
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 24 Апр 2013 20:47
Доста ще се изкефя (и вероятно няма да съм единствен) ако някак успеем да сканираме всички броеве на ПЦМ, но това е работа свързана с много ентусиазъм и солиден архив. 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 24 Апр 2013 21:17
Firzen написа: Доста ще се изкефя (и вероятно няма да съм единствен) ако някак успеем да сканираме всички броеве на ПЦМ, но това е работа свързана с много ентусиазъм и солиден архив.  Това си го мисля от 2009г.
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 25 Апр 2013 09:49
nvision89 написа: Компютърни ИГРИ Имам 2 броя  Повече така и не излязоха в Русе. Или аз поне не видях повече. Което е жалко защото много интересно написани статии имаха. Особено статията за Crimson Skies със Съседа Сътрудник беше адската 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 25 Апр 2013 18:37
Юни или Юли месец ми пристига А3 скенера от Англия и почвам, обаче ще става изключително бавно, правя го в свободното си време което е кът и сега... Обаче, отново казвам, трудно се прави това нещо и може да се стигне до там, че да се наложи да се унищожава списанието, ако се стигне до там и имам само една бройка, няма как да стане  . Ако някой иска да дари за каузата, може да се свърже с мен тук или скайп: toreore
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 25 Апр 2013 19:15
И как сканирането ще унищожи списанието? Аз съм сканирал една камара снимки, списания и други неща, и нищо не е било повредено до сега.
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 25 Апр 2013 19:38
Winter написа: И как сканирането ще унищожи списанието? Аз съм сканирал една камара снимки, списания и други неща, и нищо не е било повредено до сега. Иска да отдели всеки лист от списанието.
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 25 Апр 2013 20:43
Не мисля че което и да е от геймърските списания в БГ е толкова дебело че да бъде трудно сканирането му.
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 25 Апр 2013 21:40
Winter написа: Не мисля че което и да е от геймърските списания в БГ е толкова дебело че да бъде трудно сканирането му. Сканирал ли си списание досега?
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 26 Апр 2013 17:47
Да, доста. Дори некерман които са по 3 пръста съм сканирал  Какво е специалното според теб? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 26 Апр 2013 18:51
Старите РС Клуб ще ги сканирам без да ги късам, обаче РС Мания и новите Геймплей няма как да стане КАЧЕСТВЕНО без да отделя страниците, ако не исках качествено нямаше да го правя. Все пак ще се опитам, ако не е лошо, ще опитам без да ги късам. Имам нови списания може да ги видите на http://aylov.com/magazines/pcclub-gameplay/ http://aylov.com/magazines/pc-mania/само предните корици съм качил. Поздрави
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Геймърски списания Публикувано на: 26 Апр 2013 23:02
ei putko maina 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|