Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 16 Дек 2012 11:44
Мене ми хареса филма. Прилича на задругата на пръстена, но е 1 идея по-динамичен. А пък за технологията, ако не ми бяха казали едва ли щях да забележа разлика
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 16 Дек 2012 12:40
3D-то, което сте гледали всички извън София, е нормално 3D. Тези, които сте го гледали на IMAX, също сте гледали нормално 3D. Само в София в една зала (зала 3) в cinemacity и една зала в Арена филмът е прожектиран в HFR (48 кадъра, което е тая нова технология, за която говорите). И тя е лайна, поне в тоя ѝ вид и ми развали кефа от филма, който и без това не е много добър. Няма начин да си го гледал в 48 кадъра и да не си разбрал.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 16 Дек 2012 14:37
Wannabe написа: Мене ми хареса филма. Прилича на задругата на пръстена, но е 1 идея по-динамичен. Нарочно го каза да дразниш, не си гледал задругата или си просто откровено прост ? Мородинчо, не разбра ли че не е долби 3д, а реал 3д. Тва се гледа с някви по-нормални очила и картината е по-чиста и в тъмните места не ти се иска да се семоубиеш и го няма тва замацване на картината. Мен ми прилича на същата технология, но просто тоя филм е изпипан и на долби да беше пак нямаше да има тея купчина говна, които се случват при типичния 3д буламач.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 16 Дек 2012 14:38
дабъл пост.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 16 Дек 2012 19:15
На мен филмът ми хареса. Уцелих ВИП места в IMAX и накрая си тръгнах с впечатления доста над това, което очаквах. Все пак навремето съм чел книгата и комикса в "Дъга" и очаквах да видя екранизация като за 12 годишни, но ефектите ми откачиха главата. Някои от сцените като пещерата на Ам Гъл и катеренето по дърветата, заклевам се, че Питър Джаксън е рисувал по въображението ми. Компанията много се израдва на няколкото нарко-шеги на Гандалф и Саруман. Нямаше цици, ама май твърде много се разглезихме със HBO продукии. Сега, за трилогията специално всички сме наясно, че ще изстискат творчеството на Толкин докрай. Нищо чудно да видим и филм за Феанор след Хобита, ама няма лошо. Shut up and take my money! А да се пънете за технологии и спорите за режисура си бие на лиготия. Просто оставам без коментар за капацитетите-мижирутки на PCMania, не искам да засягам никой... Не съм фен на фентъзи и фантастика, но за мен това е филмът на годината.
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 16 Дек 2012 22:41
Всичко бих дал да гледам Силмарилион екранизиран!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
pachogipsovo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 19 Дек 2012 00:12
Гледах го. Става. Има потенциал да бъде ако не класика, то поне много добра трилогия
___________________________________ Even when winning is illogical losing's still far from optional!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 19 Дек 2012 09:41
Гледах го снощи. Много е добър. Беше неочаквано динамичен като за първа част.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 19 Дек 2012 10:04
pachogipsovo написа: Гледах го. Става. Има потенциал да бъде ако не класика, то поне много добра трилогия Личното ми мнение е, че той ще бъде много добра трилогия и си личи от сега, въпроса е дали ще може да се нареди до класическите такива.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 19 Дек 2012 11:32
Неочаквано динамичен. Ми ти с тая лоботимирана глава, как няма да го намериш за динамичен, реално беше доста по-муден от задругата, който макар и най-харесвания филм от серията, си е най-муден. А тоя е още по-муден. Ако го сравним пък с друга поредица, която аз мразя в червата Междузвездните Войни и по-точно рибуута и в лицето на епизод 1 2 и 3, Хобита все едно е на стоп кадър. Няма лошо да е по-муден филма, но дай ад си го кажем направо, а не да го наричаме динамичен, бат простия мъж е тоя кавал гипо.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 19 Дек 2012 15:57
DJ Cat написа: ... И двамата знаем, че ако някой ден ти отворят главата, ще открият вътре засъхнала сперма и нищо друго. Затова на нас останалите членове на форума ни е крайно безинтересно да си пишем с теб. Предлагам ти да се присъединиш към някакви "braindead" социални мрежи или форуми (в случай, че има такива) и да коментираш там с подобни на теб хора. Ние не сме ти виновни за нищо, не виждам защо си изкарваш яда заради недъга тук. ЕДИТ: отделно, искам да те поздравя, докато все още не си се изнесъл. Първо смятах, че това "опитите за забременяване на мъже в Турция продължават" е някаква ебавка, но после разбрах, че ти си първия полу-функциониращ индивид, получил се от опитите. Това е.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 19 Дек 2012 21:10
Данте, понеже си ми много под нивото и смятам за недостойно да разменям каквито и да било реплики с теб, искам само да те попитам за празниците във Варна ли ще си ? И ако да, искам да се видим и да ми го кажеш това същото изречение в лицето. Ей така да се пробваш, нали си голям философ и психолог. Дай да пробваме само, няма да ти стане нищо, не е примерно да изкараш Бъдни Вечер в спешното...
Гипо ти си ми още много пъти под нивото, дори и от грозната, безформерна куха лейка в лицето на очилатко Данте и с теб също словесната размяна приключва с тоя пост, от тук нататък се надявам да те срещна на живо и ще те накарам да ми повториш точно този пост, сега играя аматьорски футбол активно, така че се моля да има някакъв много пропаднал отбор, в който ти да си ебал някакъв космат чичко и да са те взели да се дупиш най-отзад, както ти най-обичаш. Ако случайно ти мерна грозния фейс в някакъв такъв мач, без предупреждение оставаш на място. Никой не може да те спаси момче, само жалко че сигурно единствения отбор, в който играеш е на някакви мангали, които след мача те награждават обилно и щедро с крем юнак. Пък ако ви видя в дискотека, където няма никъв контрол кажи речи, просто всичко приключва. Всичко за вас приключва мекотели. Сега и да ми се плюнчиш, няма даже да ти прочета шибания пост и понеже много станахте отворените педерасчета, които ми отговаряте безнаказано, следващия път когато постна в това мижитурско форумче, ще е когато съм премазал някое тукашно лайненце, което си мисли че е в безопасност и никой не може да го барне, щото си е вкъщи.
Само че тва обещание няма да е като тези на путките Моридин, Данте и кухи курвички, които казват че няма да влязат повече и след 2 дена ми се разписали като за световно, е такова. Единствено с лични съобщения ще боравя, докато някой не си получи шамарите, щото никой не може ви спаси сладури, никой.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 20 Дек 2012 00:35
Ох мале!
Чак ми е смешно!
Сериозно ли девойки!Стегнете се малко!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 20 Дек 2012 00:40
пусито е чел някъде, че не посягам на жени и сега гледа да се възползва максимално
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 20 Дек 2012 01:05
Gipo написа: :( пусито е чел някъде, че не посягам на жени и сега гледа да се възползва максимално Че кой истински мъж посяга на жени?! Това е под достойнството ми!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 21 Дек 2012 16:12
Мале какви мъжаги пишели в форума - то не са боища, кървища, дискотеки,заплахи... имаме сюжет за "Под прикритие" сезон 4 Иначе за филма - не е лош. Определено ми беше по-скучен от "Задругата" навремето, обаче това може и да се дължи на факта, че са минали доста годинки. Ще чакам продълженията, обаче не с някакво зверско нетърпение.
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 22 Дек 2012 11:12
А'е защо сравняват Хобит с Властелина? Да обща история бла-бла, но ако сравните стиловете ще разберете, че Хобит е просто навързани едно след друго малки приключения, а и стилът е доста по-детски, shit gets real в самият край при Битката на Петте армии(не, няма го слагам в спойлър, да ви еба мамата малко книжле е, не е толкова трудно да се прочете). Изгледах филма с голямо удоволствие, Джаксън е вкарал по-сериозни нотки и е разширил историята(Некроманта и Радагаст само се споменават бегло в книгата, ако не ме лъже паметта). Добре направен, само при сраженията с гоблините в Мъгливите планини малко ми се зави свят, защото кадрите се сменяха адски бързо. Новата технология ми е през хуя, нали не беше по-скъпо. Даже, ако не го бяха рекламирали толкова, нямаше да разбера.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 23 Дек 2012 13:33
Филма е върха!Нямам търпение да гледам другите части!
На който не му харесва да се гръмне.Този филм трябва да се гледа минимум 3-4 пъти за да се разбере.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 23 Дек 2012 15:32
DJ Cat написа: Wannabe написа: Мене ми хареса филма. Прилича на задругата на пръстена, но е 1 идея по-динамичен. Нарочно го каза да дразниш, не си гледал задругата или си просто откровено прост ? Тряя си бъкан с комплекси за да те издразни нещо такова. Ма тебе си те знаеме от време оно къв си саднат
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey Публикувано на: 23 Дек 2012 23:19
Определено баща му е правил секс с него от най-ранна възраст.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|