Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 13:27
аз си ходим с дънки и тениска
под престилката не си личи
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 13:34
MACABRE - EMBALMERето това вече е нещо, което трябва да се чуе ето така се прави метъл
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 13:49
DISHARMONIC ORCHESTRA - GROOVEкогато много талантливи и иновативни музиканти решат да свирят метъл
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 14:33
SWANS - SEX, GOD, SEXCOME INTO MY HEART I AM OPEN I AM TORN APART I AM NAKED AND I AM IMPURE; I AM SEXLESS I AM FOUL I AM IGNORANT AND I AM HATEFUL;
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 16:03
Der Meister написа: Наскоро си взех на Rammstein - Sehnsucht тениска, но не успях да намеря пик и ме мързи да я снимам. Мисля скоро да си взема на Deep Purple. Сега вече освен тези 2-те имам и на Whitesnake, Metallica, Nightwish, Sodom, Hammerfall, Dimmu Borgir, Slayer и суитшърти на Клиф Бъртън и Iron Maiden. Кофтито е, че всички тези тениски съм си ги купувал 2008-2009-та и оттогава значително ми се е изменил музикалния вкус и на част от тези групи вече не съм кой знае какъв фен (най-вече Rammstein, Borgir, Nightwish и Hammerfall). За сметка на това има други рок и метъл групи, на които бих искал да имам тениски ама ще ми станат прекалено много черните тениски, затова си карам с тия Иначе не виждам нищо срамно да се носят такива тениски. Не ходя всеки ден с черно както повечето метъли, но дори да ходех пак не виждам проблема. Аз данък обществено мнение не плащам, не ми пука кой кво си мисли за мене 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 16:13
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 16:34
Ще ти се да можеш да използваш това, че съм 5 килограма над стандартното за мен, което е 80, така, че да замажеш собствените си близо 100 кила. Вече свалих няколко, бтв. А ти?
Иска ти се и някой да обърне внимание на това как се обличаш, но реалността е, че докато за теб дънките от 100 лева не станат стандарт и не спреш да ги третираш като тема, която си заслужава да правиш топици в интернет и да говориш на познатите си за това, никой няма да обърне и грам внимание начина ти на обличане, пък ако ще и двеста снимки да си направиш с шлифер и цигара в ръка. Това не те прави "стилен", прави те просто човек, който търси внимание и иска да компенсира липсата си на самочувствие.
Ако се обличам като дядо ти - нямам абсолютно никакъв проблем с това, чувствам се добре в дрехите, които нося и ще продължа да го правя докато мога, така или иначе в гардероба вече ме чакат наредени десетина костюма, които цял живот ще трябва да обличам, искам не искам.
Като цяло наистина прозира жалкото ти желание да бъдеш интересен, харесван и възприеман като авторитет. Реално погледнато обаче, такъв не си бил, не си и най-вероятно няма да бъдеш в очите на никого, независимо от това аз колко еди-какъв-съм.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 16:36
Имам една на Manowar и 3 на Rammstein. Не виждам защо да се срамувам от тях и си ги нося. Да инфантилно е, но ме кефи и не ми пука, нищо че след 3 месеца ставам на 25  .
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 16:45
да ви сера на главите, метъли потни MACABRE - ULTRA VIOLENT 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 16:54
абе вие не бяхте ли форумната гей двойка? 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 16:56
3 тениски на PINK FLOYD, една на LED ZEPPELIN (бяла с обложката на "BBC Sessions"), една на THE BEATLES (пак бяла), една на THE DOORS, 3 суичъра на IRON MAIDEN, един на PINK FLOYD, един на LED ZEPPELIN. Туй то. Упорито си търся бяла тениска на BLACK SABBATH, ама не жъна грам успех в търсенето.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 17:02
Една позната имаше бяла тениска на Сабат  ей такава беше я взела от ибей май, обаче някаква полупрозрачна, много кофти изкуствена материя
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 17:04
Нещо такова търся, да. Белите ми тениски (на Разцепелин и Бийтълс) са страхотна материя, а щампата не е лепена, а е рисувана... Изключително качествени са, а цената им беше по 15 лева, което си е направо като без пари... Абе в крайна сметка ще си я поръчам да ми я направят в "На тъмно" и така 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 17:58
Моридин написа: Ще ти се да можеш да използваш това, че съм 5 килограма над стандартното за мен, което е 80, така, че да замажеш собствените си близо 100 кила. Вече свалих няколко, бтв. А ти?
Иска ти се и някой да обърне внимание на това как се обличаш, но реалността е, че докато за теб дънките от 100 лева не станат стандарт и не спреш да ги третираш като тема, която си заслужава да правиш топици в интернет и да говориш на познатите си за това, никой няма да обърне и грам внимание начина ти на обличане, пък ако ще и двеста снимки да си направиш с шлифер и цигара в ръка. Това не те прави "стилен", прави те просто човек, който търси внимание и иска да компенсира липсата си на самочувствие.
Ако се обличам като дядо ти - нямам абсолютно никакъв проблем с това, чувствам се добре в дрехите, които нося и ще продължа да го правя докато мога, така или иначе в гардероба вече ме чакат наредени десетина костюма, които цял живот ще трябва да обличам, искам не искам.
Като цяло наистина прозира жалкото ти желание да бъдеш интересен, харесван и възприеман като авторитет. Реално погледнато обаче, такъв не си бил, не си и най-вероятно няма да бъдеш в очите на никого, независимо от това аз колко еди-какъв-съм. Respect.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 19:20
Няма история, има го само оня момент в който аз ти казвам, че можеш да ми олигавиш кура, а ти не можеш да се сдържиш (но не сега, друг път, сега ще имаш нервите да си замълчиш) и ми отговаряш, въпреки че уж си ме блокирал. Всички знаем как стават нещата в тоя форум, да не сме вчерашни я. 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 19:28
Момчета, не се пънете така, тая тоалетна хартия да не расте по дърветата.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
jito
|
 |
|
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 13 Окт 2012 22:07
путки, айде да се стегнеме вече молим
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 14 Окт 2012 01:04
mi batki, az sym besen poten metyl v momenta, ama bez teniska shoto smyrdi na tiradjiq leka nosh
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|