Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 12 Окт 2012 22:23
500 лв/250 евро - 16 гб ... Чакам го още от времето когато носеше просто името Asus Memo 370T ... Най-накрая ми е в ръчичките и колкото и скептичен да бях за подобни устройства смея да твърдя, че това е първия таблет който си заслужава всеки цент... Препоръчвам ако ви е първи таблет и ако искате нещо достатъчно добро на достатъчно ниска цена....
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 12:16
За четене на графично интензивни текстове, маме. Пък и си е с джелибийнец, бутертесто, хардуерни майки и всичко необходимо. И на всичкото отгоре струва няма и 500 лв.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 13:04
Dante написа: Въобще, ама въобще не виждам смисъла от таблет за себе си, обаче. Същото като телефона ми, само че с по-голям екран. И за ко? Ако е за вкъщи - имам си компютър, ако е нещо спешно - имам си смартфон. Ако ми трябва за писане, работа и лесна преносимост - ноутбуковете са 100 пъти по-удобни. Абе говньо... Сега ще излязат таблетите с докинг клавиатури с Windows 8 и до две години вече ще са заменили класическите лаптопи, а на тебе следващия ти компютър ще е под формата на таблет и щото си журналистче ще разправяш колко безумно як е, щото хем мож си го ползва като таблет, хем ше си е стандартно PC заради legacy софтуера и дитачъбъл клавиатурата. За тва мълчи и не се прави много на акълия, че вече слушахме подобни грандомански отрицания на неща, без които сега на можеш.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 13:57
Нещо съм се загледал по тоя лаптоп http://pcstore.bg/laptopi/TOSHIBA-7/TOS ... 0-18U-4703чудя се заслужават ли си парите ? цъкам чат пат некви игрички и все ми казват че лаптоп не е оферта..ма мерак ми е кво да правя
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 13:59
Мож си игра играта спокойно на тоя лаптоп, човече.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 14:03
Тва лаптопите да не ги бива за игри важеше преди 5 години някъде, че и повече...
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 15:57
моридинката ли е алфа мъжкарят, изтървал съм нещо
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 16:14
Dante написа: ... Личните пристрастия към тебе баш в тоя форум ще си ги изразявам на воля и ще ми е през кура дали съм АЛФА или ОМЕГА, щото всички са нищо повече от ГАМИ, ако ме разбираш. Мене лично ми е през фара за футбола или фитнеса, ма няма да ме видиш да се тресна в темата и да заприказвам за мене колко са безсмислени, щото ще си го отнеса и с право. Или с други думи - върви се шибай на дедов гъз и да, наживо ще ти го кажа същото, inb4 да почнеш да се ръбиш for real Щото всъщност всеки може да ти го каже, да се гаври с тебе и тва, което имаш и ти пак да не проявиш топките да се защитиш.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 16:28
Абе вие не бяхте ли няква гей двойка преди време? Или това е просто отношението ви след като скъсахте?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 16:36
Отварям си пакет снакс Лото Натурален и ви се смея на глупостите.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 16:36
Неприязън е женски род да еба.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 16:37
Omega-x написа: Абе вие не бяхте ли няква гей двойка преди време? Или това е просто отношението ви след като скъсахте? Отношението ни след като скъсахме е Аз все още продължавам да изпитвам чувства към него. Верно, силно негативни са, но все още ги има и ме е срам от това, но няма къде да отида и на кого да се оплача, за тва ще ставате свидетели на вагинирането ми по Митко още дълго. Deal with it and take it light
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 16:56
Warbringer написа: Отварям си пакет снакс Лото Натурален и ви се смея на глупостите. Натуралния кой беше, тоя в прозрачното пликче ли?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 16:57
Същия. Учудващо отвратителен е, особено като се сетя колко ЗВЕРСКИ ЯК е Зайо Байо царечичния О.о
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 19:12
Баека нема равен, особено тоя с копър и сметана [нали сметана беше?]. Ама и лотото става, като си с 30ст и ти се яде снакс. Друго си е да се колебаеш между т'ва и цигара на бройка, дейъм. :д
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 19:21
Всички зайци-байци са много яки, независимо от вкуса. И са евтини. И заслужават да ги шибаш яко всеки път като си пуснеш филм, тяхната мамица.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 19:26
Моридин написа: Всички зайци-байци са много яки, независимо от вкуса. И са евтини. И заслужават да ги шибаш яко всеки път като си пуснеш филм, тяхната мамица. Вече не толкова :/ Преди можеше да си вземеш 4 за левче, 5 ако си късметлия. Сега - кур. Две. Не е същото. Иначе са велики.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 13 Окт 2012 19:45
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 14 Окт 2012 02:29
shte vi eba........
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111 Публикувано на: 14 Окт 2012 02:40
Досега играх Torchlight 2 в лан и вече ми се спи на ГЪЗ.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|