Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 14:23
В допълнение на молбата на Митко, ако някой си има идея къде има добра езикова школа за изучаване на гръцки, ще съм благодарен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 14:28
Данте, изчакай началото на октомври, тогава ще се открие новия "сезон" на програмите от типа "аз мога повече". Ще почакаш малко, докато ти дадат ваучър, но ще можеш да вземеш 3 нива по избран език безплатно.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 14:59
Пробвай училища "Европа" учих там 11 години анг и имам 2 сертификата на Кеймбридж, сам си прави изводите. Разбира се бъди готов да плащаш АРНО
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:06
CAE или CPE имаш
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:08
FCE и CAE ама то като имаш втория първия ти е излишен 3ти е за правото да преподаваш анг.
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:11
Щото освен гръцкия, който искам да си припомня и науча на 100% за да мога да си го вписвам после в CV-то, съм си мислел да се подготвя малко и да държа CPE в бъдеще. Ма ше видим...
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:14
Ми пак зависи за кво ти трябва, ако мислиш да се занимаваш с езици и специално анг го вземи иначе за др. е излишно CAE ти е напълно достатъчен
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:19
Еми по принцип ще се занимавам с журналистика (в България уж), ма едно CPE ще ми краси много автобиографията Ок, мерси за инфото Да помогнете и на Дантето :>
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:21
{SuPa-1337-Killa} написа: Пробвай училища "Европа" учих там 11 години анг и имам 2 сертификата на Кеймбридж, сам си прави изводите. Разбира се бъди готов да плащаш АРНО Веднага си правя изводите. Учил си най-лесния език 11 години и си дал маса пари. Хората го учат почти перфектно за няколко месеца и плащат в пъти по-малко. Всеки с възможностите си обаче, сигурно има и хора, които го учат 20 години, то не може всички да имат акъл, колкото морско конче.
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:24
дидко, аз съм учил немски само в 6 и 7 клас и почти нищо не помня, но това не ми пречи да си го пиша в CV-то
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:26
Джони Спагети - написа: дидко, аз съм учил немски само в 6 и 7 клас и почти нищо не помня, но това не ми пречи да си го пиша в CV-то И аз си пиша немския и съм го учил цели 4 години Ма идея си нямам от него и ако се наложи, по никакъв начин не мога да докажа че съм го учил 4 години
|
|
|
|
|
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:53
Престиж е добре, ходил съм там и останах с добри впечатления. Обаче за мен най-добре си е частен учител.
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
Матемагьосник
|
|
В момента играе: league of lamers, the incredible machine, h3, MTG, шах... и тетрис.
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 15:55
Както са казали и други преди мен, зависи какво искаш и също така колко ресурси можеш да отделиш. Аз от личен опит мога да похваля единствено AVO-Bell, ходих им директно на целогодишния курс за CPE и си го взех без проблем (е, имах и нужното ниво преди това, но те ти правят тест в началото, за да те разпределят). Подготовката е отлична, запознават те много добре с формата на изпита и правиш множество пробни тестове, но не е някакво сухо зубрене, смисъл мноооого си обогатих речника и ми обърнаха внимание на всякакви детайли, включително имаше преговор на почти цялата граматика... Та си е полезно дори да не гониш сертификат. Имам и много познати които там караха курсове за FCE, CAE и CPE и всички ги изкараха и са доволни. Единственият недостатък е, че определено не е от най-евтините школи... Не помня точни цени, а и сигурно вече са се променили, но таксата за курса и таксата за изпита (особено пък за CPE) не са шега работа. Това е от мен, но ако не искаш да tryhard-ваш, твоят вариант в "Престиж" ми звучи добре.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 16:03
Britanica? Няколко бивши члена на форума в момента преподават английски, единия точно в Британика.
За немски - Гьоте институт. За испански - Институт Сервантес. МНОГО евтин вариант е ИЧС, но не знам качеството накрая как е.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 16:35
Недей се пъна по тая система, шото сертификата след тва не е особено надежден. Виж дали можеш да се бориш за CAE. АКо можеш, наливай пари смело защото е доживотен, а върши работа навсякъде.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 16:46
Европата предлага и интензивни курсове всяко лято. http://www.europeschools.net/trainings/ ... glish.htmlРазгледай пък може и да ти допадне, аз останах доволен макар че дадох куп пара.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 16:47
Чакай сега. Ти имаш проблем с четене и разбиране? Аз дето сам го научих тоя език чета и разбирам академични текстове без проблем и всекидневно работя и пиша на него. Явно верно си бил бая тъп
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 17:23
Dante написа: да разбирам филми без субтитри
то тва не е кой знае ква философия
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 18:31
Език се учи най-добре добре по естествен начин, така както сме научили българския - чрез контакт с други които говорят този език. Затова си мисля, че някоя студенска бригада примерно в САЩ и работа където се говори повечко, би било най-ефективното обучение по английски. За три месеца ефекта ще е по-добър от някоя школа, в същото време ще се върнеш вкъщи с повече пари, отколкото би дал за най-скъпото обучение Това да тръгна да зубря думи, да чета граматики, да превеждам текстове е най-скучното, бавното и незадоволително учене на език. И това го казвам след като съм завършил езикова гимназия.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Eзикови школи Публикувано на: 23 Сеп 2012 19:29
skarai im se maika im she eba ve
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|