Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 11:54
абе колко пъти да ви кажа, че не е някой от старите това
а е путалника, с никнейм Ирник - непризнат нюфаг, който се насра на 2-3 пъти в няколко теми и реши да се redeem-не като се прай на говно
никва милост за такива келешчета, ега изгинат от коремен тиф като ги погребат от гроба им гъби да пораснат, а дори кучетата да не смеят да препикат плочата
ваща майка гнусна деба ЕЙ
бан ки мун е същио некролог, сигурно е алт акаунт на мечиста вече - че проверим и това
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 12:30
Абе преди тва си имаше вълна тролове, която беше баш от наши хора - Хамелеона, Сириус Сам (евентуално, некъв комунистически профил беше) и бацата. Ма Рийд не го слагам при тия, щото неговия наистина беше забавен донякъде. Поне се спряха.
Тоя Мечиста просто е най-наглия и сега ще си го изяде за всички.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 13:42
морко, аз алт акаунт за тролене не съм правил; пък разлигавен период не виждам как го сравняваш с тея лайна тука супа, безмълвен съм, щото съм зает да фейспалмвам, надявам се, не си мислиш, че аз троля, щото нямам 3та ръка за фейспалм едит : а щом алт на марто се обажда, работата е ясна, то няма много други олигофрени тука дето да правят 100 акаунта и да показват кви нещастни комплексари са 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 13:48
Не знам кво е тва обсебване с тея алт акаунти. Аз никога не съм си правил такъв.  Явно много свободно време има днешната младеж.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 13:56
Timeghoul написа: разбрах те и къде живееш, парцал сега наистина ще ти се секне лайното, щото нищо няма да ми пречи да дойда и такъв бой да ти хвърля, че да пикаеш кръв после една година повярвай ми, сопол, бием много лоше и в бъдеще, когато се сещаш за деня, в който си се регнал у тоя форум, ще те стяга яко шапката даже си мислим, че има и други хора от форума, които биха искали да те share-нат, очаквай скоро форумна среща у вас   OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш... ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ще се видим на срещата на форума.
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
 |
инж. Ахмед Доган
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 13:59
На мен ми мирише на форумна война. Но да предупредя, че ако Хамелеона и другите кукловоди продължават да наливат масло в огъня, ще се наложи да им счупим ръцете.
|
|
|
|
 |
Лютви Местан
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 14:02
Ще ви се види тесен форума! Никога нашата група не е била толкова мотивирана. Вървим бавно но сигурно към крайната цел - БАН за Хамелеона и налагане на Шериата във форума!
|
|
|
|
 |
инж. Ахмед Доган
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 14:04
The Chameleon написа: ще счупя на майка ти Цензурата аз Ще ми счупиш знаеш кое. Малко ли патки си потрушил, тоя път ще видиш как е с рязана карабина. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 14:09
като звънна на нет доставчика ти, ще питам къде живееш и майка ти ще бъде грубо изнасилена следващата седмица, да не се учудиш като се случи 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 14:15
ma tva si4koto toa dirnik li e bil
dahahhahah ei maika ti daunarska nerazvita she eba iztrypnqk
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 14:18
Мечиста написа:  OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш... ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ще се видим на срещата на форума. тука вече се обърка мощно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) точно шефо като замахне само и половината ти мозък ще се е свлякъл като лайно в крачола ти. толко тъп чак не бива да си.
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 14:26
Nocturno написа: Мечиста написа:  OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш... ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ще се видим на срещата на форума. тука вече се обърка мощно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) точно шефо като замахне само и половината ти мозък ще се е свлякъл като лайно в крачола ти. толко тъп чак не бива да си. Батка, виждал съм ти снимките, знаеш. То просто по-хилав човек от тебе не познавам. Естествено, че ще си му ибрикчия, се пак, подобно на мен тежи 3 пъти колкото теп.
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 14:31
otgovori ve robe
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 16:13
The Chameleon написа: морко, аз алт акаунт за тролене не съм правил; да де, ти си тролиш от тоя
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 17:22
Admiral General Till написа: The Chameleon написа: морко, аз алт акаунт за тролене не съм правил; да де, ти си тролиш от тоя само Скалата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 21:02
Мечиста написа:  OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш... ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ще се видим на срещата на форума. Имаш ли ташаците на дойдеш на форумна среща бе, мишок? Аре сериозно сега - готов съм да организирам една специално за тебе. Или тва беше просто ей така, да се направиш на интересен.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 21:05
бате морко много наивен той тоя говореше за форумната у тях, когато ще сме завързали родителите му за столовете, с чорапи в устата, а него ще го ритаме в бъбреците и ще му вадим зъби с клещи
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 21:05
Айде не с лошо, че да не станем и аз лош. Както се пънеш да го биете сто човека на форумна ,мислиш ли че той ше дойде сам на нея. И верваш ли че хората които ше доведе ше са по-зле от пробитите наркомани, които ше се съберете там?
Айде имай мярка. Знам че си силен в нета, ама не се самозабравяй.
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 21:09
Ми той е силен и ирл бе, бавен. Напъва се пропорционално, за разлика от тебе и оня Мечиста.
МА СЪБЕРЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ БЕ всичките отрепки, доведете си там който искате да доведете въпреки че много ме съмнява някой изобщо да иска да ПРЪДНЕ ЗА ВАС
и елате на форумна, майка ви ше еба пробита, тъпи копеленца.
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Boby! Публикувано на: 15 Сеп 2012 21:12
Моридин написа: Мечиста написа:  OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш... ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ще се видим на срещата на форума. Имаш ли ташаците на дойдеш на форумна среща бе, мишок? Аре сериозно сега - готов съм да организирам една специално за тебе. Или тва беше просто ей така, да се направиш на интересен. Timeghoul написа: бате морко много наивен  той тоя говореше за форумната у тях, когато ще сме завързали родителите му за столовете, с чорапи в устата, а него ще го ритаме в бъбреците и ще му вадим зъби с клещи ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Сладури, ей! Вие сте по-зле от някой, който си е "изпуснал" нарочно сапуна под затворническия душ.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|