Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Boby!
Публикувано на: 14 Сеп 2012 19:21

Аре моля ти се батка, направи нещо по въпроса с тия тролове. Ама не да им метнеш темите в кошчето и да им сложиш некви смешни банове - давай по АЙПИ директно, не ме ебе дали са некви "уважавани" членове или не - всеки, който има алтер акаунт и троли с него е отрепка и не заслужава да пише повече. Даже ако е някой от наште - още по-гадно и заслужава веч да не стъпи тука, майка ви да еба проста. Разбирам да си роден имбецил, ма да си от старите потребители и сега целенасочено да сереш, щото си нямаш работа...

Освен тва форумът е баш на ръба на издъхване и ако не вземеш да поочистиш малко, ще откажеш и най-коравите потребители, дето останаха. А те са малко. Аз се замислям вече трета поредна седмица за кво го отварям, като знам, че 90% от постовете ще са на е тия слабоумните.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Boby!
Публикувано на: 14 Сеп 2012 19:25

От 6 години съм тук, 4 от които прекарани в лъркване и форума никога не е бил по тъп. :(

Профил

Аватар
В момента играе: с пишката си
Публикувано на: 14 Сеп 2012 19:26

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2012 19:27

Sentinel* написа:
От 6 години съм тук, 4 от които прекарани в лъркване и форума никога не е бил по тъп. :(

Това е щото сега излезе наяве.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2012 19:38

Между другото да, многократно през годините е имало теми, в които хората са казвали "ох нещо форумът е станал много тъп" и аз винаги съм повтарял - "не, всъщност ние сме по-големи и ни е дотъпяло", но този пъс съм напълно съгласен, че тая трол мания внесе толкова много тъпня, че не се диша.
Ей така, влизаш във форума и БААААМ, тъпнята те удря в лицето като смрадта от насрал се циганин в рейса лятото

Профил

Публикувано на: 14 Сеп 2012 19:54

s bobi-to v momenta cakame dota i ni e ailqk
Problem?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2012 20:07

Моридине, наистина не разбирам защо толкова активно се бориш за форума. Троловете са само симптом, не са причината да е зле. Ако ги махнат с кого ще си пишеш-с dj cat и {SuPa-1337-Killa} ли? И те изведнъж ще станат едни умнички и форумът ще цъфне...
Не е като да кажеш, че троловете са спрели интелигентните дискусии тук. Айде преброй през въпросните три седмици (пробвай три месеца...) колко интелигентни постове са се изписали. Дали наличието на тролове е причината да пуснеш темата или липсата на смислени постове ще оставя на теб да прецениш...

Да не говорим и някои "старите" колко ги е осакатил живота вече. Форумът е станал едно тягосно място. Каквото ти е дал-дал, каквото ти е взел-взел, повече нищо добро няма да се намери тук.
Може би след нас да дойде ново поколение потребители и форумният "кръговрат на живота" ще се повтори. Но за това поколение няма за какво да се бориш, каквото е имало то като потенциал за форума вече го е изчерпало. Най-доброто, което може да направи, е да си тръгне. Което вече го е направило.

Време е и ти да продължиш напред.

Профил

Публикувано на: 14 Сеп 2012 20:09

Ima samo edin na4in za spravqne sas situaciqta:
Spoiler for ETO_GO:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2012 20:11

Там е работата, че dj cat и {SuPa-1337-Killa} са реални личности, доколкото може да е възможно в един форум. Може да се псувате, може да си пращате сърца, ама знаеш кой е тоя човек и по някакъв начин разговорът с него ще има значение и утре.

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2012 20:44

boby е срам за форума !

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 14 Сеп 2012 22:03

->Изход<- написа:
Моридине, наистина не разбирам защо толкова активно се бориш за форума. Троловете са само симптом, не са причината да е зле. Ако ги махнат с кого ще си пишеш-с dj cat и {SuPa-1337-Killa} ли? И те изведнъж ще станат едни умнички и форумът ще цъфне...
Не е като да кажеш, че троловете са спрели интелигентните дискусии тук. Айде преброй през въпросните три седмици (пробвай три месеца...) колко интелигентни постове са се изписали. Дали наличието на тролове е причината да пуснеш темата или липсата на смислени постове ще оставя на теб да прецениш...

Да не говорим и някои "старите" колко ги е осакатил живота вече. Форумът е станал едно тягосно място. Каквото ти е дал-дал, каквото ти е взел-взел, повече нищо добро няма да се намери тук.
Може би след нас да дойде ново поколение потребители и форумният "кръговрат на живота" ще се повтори. Но за това поколение няма за какво да се бориш, каквото е имало то като потенциал за форума вече го е изчерпало. Най-доброто, което може да направи, е да си тръгне. Което вече го е направило.

Време е и ти да продължиш напред.

Принципно зимните месеци винаги е било населено във форума и е имало интересни теми. Тогава всички се връщат за някакъв период и си правят кефа. Когато видя един зимен цикъл без активност, тогава ще знам, че форумът е умрял.

Лятото винаги е било мъртвило и е имало тролове и лигавщина, само че в момента ситуацията така е излязла от контрол, че дори да имаш нещо умно за казване, то ти присяда, щото знаеш, че ще бъде удавено от темите на отрепките. Още повече ме разочарова това, че 100% има поне един от старите потребители, който стои зад част от акаунтите. Разбираш ли, мене в момента ме притеснява това, че заради тия тролове форумът може да бъде отписан като сборен пункт. Баце Рийд веднъж ме пита що още го посещаваме тоя форум и аз му казах, че е щото е единствената константа в шибания ти постоянно променящ се живот, в който дори нещата, които си имал за абсолютна даденост, могат да се преебат. Не е малко. Пък и не е кой знае каква борба или напъване в крайна сметка, животът си тече и аз с него, но не виждам защо трябва да ме спира да искам и тук нещата да са малко по-добре.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2012 23:06

Моридин написа:
Баце Рийд веднъж ме пита що още го посещаваме тоя форум и аз му казах, че е щото е единствената константа в шибания ти постоянно променящ се живот, в който дори нещата, които си имал за абсолютна даденост, могат да се преебат. Не е малко. Пък и не е кой знае каква борба или напъване в крайна сметка, животът си тече и аз с него, но не виждам защо трябва да ме спира да искам и тук нещата да са малко по-добре.

Драматизираш леко, не че има нещо нередно в това. Радвам се, че не го взимаш толкова насериозно, колкото изглеждаше първоначално.
Интересно ми е дали наистина зимата ще живне, но не знам дали наистина ще чакам до тогава. Както е тръгнало не е изключено и да съм спрял да пиша тук до тогава. Ще видим.

Иначе аз константи в живота си в момента нямам, нито форумът някога ми се е явявал такава. Бих се радвал да намеря нещо такова, но определено няма да бъде този форум.

Опасенията ти за форума са разбираеми, моят съвет е да репортваш дебилизмите и да пратиш ЛС на боби, ако не следи форума. Вероятността да ти отговори така е доста по-голяма. А ако и други хора му обяснят на лично, че форумът е по-зле от всякога-още по-добре.

Профил

Публикувано на: 15 Сеп 2012 09:22

a nie dvamata s boby piem kafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Профил

Публикувано на: 15 Сеп 2012 10:11

Не завиждайте ве педалчета,яд ви е че фитнес-манията удари пц манията и ше ми ревът като насрани.Майка ви..

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Сеп 2012 10:13

Моридин написа:
Принципно зимните месеци винаги е било населено във форума и е имало интересни теми. Тогава всички се връщат за някакъв период и си правят кефа. Когато видя един зимен цикъл без активност, тогава ще знам, че форумът е умрял.

Лятото винаги е било мъртвило и е имало тролове и лигавщина, само че в момента ситуацията така е излязла от контрол, че дори да имаш нещо умно за казване, то ти присяда, щото знаеш, че ще бъде удавено от темите на отрепките. Още повече ме разочарова това, че 100% има поне един от старите потребители, който стои зад част от акаунтите. Разбираш ли, мене в момента ме притеснява това, че заради тия тролове форумът може да бъде отписан като сборен пункт. Баце Рийд веднъж ме пита що още го посещаваме тоя форум и аз му казах, че е щото е единствената константа в шибания ти постоянно променящ се живот, в който дори нещата, които си имал за абсолютна даденост, могат да се преебат. Не е малко. Пък и не е кой знае каква борба или напъване в крайна сметка, животът си тече и аз с него, но не виждам защо трябва да ме спира да искам и тук нещата да са малко по-добре.

:lol: Ти да имаш нещо умно за казване? Мордине, обещавам ти, че от сега нататъка вънаги ще те затапвам с изказване поне толкова умно, колкото твоето.
Освн това само троловете поддържат този форум жив.
Моридин написа:
Ако отдолу нямаш прашки, ще се чувствам лично засегнат :!:

Моридин написа:
Забранявам ти да постваш в тая тема, заклевам се :shock:

Моридин написа:
Еба ли ги :shock:

Знам само, че едно време имах една каракачанка, дето е яла бой само от друга каракачанка, а преди тва щеше да изтреби кучетата от цялата махала. При нас хората държат питбули, немски овчарки и ротвайлери, че е вилна зона, да им пазят. Сега гледаме две, ама и двете остаряха и не ги водим по разходки. Съседите нагоре по улицата примерно имат някво животно, дето го помислих за мечка, ма май ще е някакво куче, деа знам :D :D
Както и да е, много уважение буди тая порода.

Извиняваш, просто не усещам интелекта в изказванията ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Сеп 2012 10:42

разбрах те и къде живееш, парцал
сега наистина ще ти се секне лайното, щото нищо няма да ми пречи да дойда и такъв бой да ти хвърля, че да пикаеш кръв после една година
повярвай ми, сопол, бием много лоше и в бъдеще, когато се сещаш за деня, в който си се регнал у тоя форум, ще те стяга яко шапката

даже си мислим, че има и други хора от форума, които биха искали да те share-нат, очаквай скоро форумна среща у вас :lol:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 15 Сеп 2012 11:03

Timeghoul написа:
даже си мислим, че има и други хора от форума, които биха искали да те share-нат, очаквай скоро форумна среща у вас :lol:

Всяка вечер share-ваме майка ти, а баща ти гледа като Цензура, каквато си и ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Сеп 2012 11:04

Мечиста написа:
Освн това само троловете поддържат този форум жив.

Този олигофрен май наистина ще е някой от старите. Не бих се учудил ако е рийд. Еби му майката.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 15 Сеп 2012 11:28

Хамо е безмълвен :roll:
Аз мога да добавя че в действителност форуму е станал доста голяма дрисня и освен за влизане докато си чакаш QUEто в някоя игра, др. време в което да се използва няма. Повечето потребители са вън от играта отдавна и дет се вика си е Тролл/Бот ланд. :( Но все пак

може и да живнат нещата.

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
Публикувано на: 15 Сеп 2012 11:46

Мечиста написа:

Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost